Beste bestuurs- en commissieleden,

Vandaag is er een mail verstuurd naar het bestuur en alle commissies. Om niemand te vergeten ook even een artikel op de website. Meld je bestedingsdoel voor de Club van 50 aan!

De Club van 50 heeft door Corona en drukke werkzaamheden een paar jaar stilgestaan maar langzaam gaan we deze weer opstarten.

Ik ben blij te kunnen melden dat Simona Thalen bereid is om een groot deel van de club van 50 van me over te nemen. Ik blijf zelf ook nog wat dingen doen en er zijn inmiddels ook twee mensen gevonden die willen helpen met het organiseren van de Clubavond. De club van 50 bestaat uit ca. 110 leden die jaarlijks 50 Euro of meer inleggen. Meer info over de Club van 50, bijvoorbeeld hoe je lid kunt worden, vind je hier. Onderaan dit artikel zie je aan welke doelen de Club van 50 al bijna € 16.000,- heeft bijgedragen.

In overleg met het bestuur is besloten om dit seizoen de clubavond los te trekken van de besteding van ons geld. De clubavond organiseren we in het voorjaar, in de hoop dat de coronamaatregelen dan zijn opgeheven; we hebben behoorlijk wat geld te besteden dus kunnen we extra groot uitpakken. De besteding van ons geld aan doelen binnen KCC willen we nog dit jaar realiseren. We hebben ruim € 18.000,- te besteden dus kunnen we heel wat commissies blij gaan maken.  

Het bestuur en alle commissies krijgen later vandaag een mail met een formulier om de doelen aan te melden. Hierbij dus het verzoek aan het bestuur en alle commissies om goed na te denken of jullie nog financiële wensen hebben, want dan is dit jullie kans. Individuele leden die een doel willen aandragen kunnen dit via een commissie doen. De mailadressen van de commissies zijn hier te vinden.

Bespreek de toegestuurde mail dus met spoed binnen jullie commissie en mail uiterlijk 1 november het formulier terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Succes met het uitkiezen van jullie bestedingsdoel,
Simona Thalen en Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties