Helaas is i.v.m. te weinig belangstelling het doek gevallen voor de Nationale Sportloterij.

Hieronder het bericht dat daarover op hun website staat te lezen.
De vereniging en lotenverkopers worden hiervan niet de dupe.
Mocht jij loten gekocht hebben en je geld uiteindelijk niet terugkrijgen, laat ons dat dan even weten.

We kijken nog op een later moment of we toch meedoen met de Grote Clubactie of misschien wel een eigen loterij organiseren.

Groeten,
Mark van der Waaij en Theo van Os. 


Bericht op de website van de Nationale Sportloterij:

DOEK VALT VOOR NATIONALE SPORT LOTERIJ
De teleurstelling is groot. Ondanks een grote landelijke reclamecampagne (denk aan spotjes op televisie en radio en immense reclameborden langs de snelweg) is er structureel te weinig belangstelling voor de Nationale Sport Loterij. Verenigingen omarmen het platform slechts mondjesmaat waardoor de lotenverkoop marginaal is. Zelfs veelvuldig telefonisch contact met clubs heeft geen verschil gemaakt. De organisatie heeft dan ook geen andere keuze dan de Nationale Sport Loterij te stoppen. De Nederlandse Kansspelautoriteit is geïnformeerd en heeft de vergunning formeel beëindigd per 14 juni.

ZIJN VERENIGINGEN DAN NU DE DUPE? ZEKER NIET.
De Nationale Sport Loterij betaalt alle gelden in de eerste week van juli uit aan de betreffende clubs. Zo voorkomen we dat bij de verenigingen teleurstellingen ontstaan. Heb je loten gekocht? Voor 21 juni wordt het volledige aankoopbedrag automatisch terug gestort. Je hoeft niets te doen. Omdat de Nationale Sport Loterij de verenigingen betaalt en tevens lotenkopers compenseert, ontstaat er een verlies. Dit wordt volledig gedragen door de initiatiefnemers van het platform. Zo is niemand gedupeerd. Dat is onze eerste prioriteit. Wij wensen u ondanks alles een mooie (sport-) zomer toe.

Team Nationale Sport Loterij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties