Bij KCC/CK Kozijnen hebben wij de laatste paar jaar twee kleine trapjes gehad. Één stond er standaard in het fust hok en één achter de deur van het werk-/schoonmaakhok.

De afgelopen weken rondom de feestdagen heeft de onderhoudsploeg de trapjes gebruikt om schoon te maken, te schuren en te verven in de kantine. Omdat er toch niet veel activiteiten zijn hebben wij de trapjes laten staan zodat wij er de week daarna gewoon weer mee verder konden gaan.

Echter sinds een dag of 10 zijn onze beide lage trapjes spoorloos verdwenen. We hebben al aan veel mensen gevraagd of zij toevallig weten waar de trapjes zijn maar tot op heden zonder resultaat. Is er iemand die toevallig de trapjes geleend heeft zonder dit even te melden. Geen probleem, maar we willen ze wel graag terug, we zijn er erg aan gehecht. We horen het graag of ze mogen ook gewoon teruggezet worden in de kantine.

Mocht iemand een trapje (in goede staat) over hebben die thuis niet gebruikt wordt dan houden wij ons aanbevolen.

Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we komen hem graag ophalen.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Commissie Onderhoud
KCC/CK Kozijnen

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties