Misschien hebben jullie het nieuwsbericht al op de site van het KNKV gelezen, maar met ingang van dit zaalseizoen zijn alle Korfbal Leagueduels, dus ook die van KCC, live te zien via een online korfbalplatform dat is opgezet in samenwerking met Eyecons. Eyecons heeft momenteel ook een online platform voor live voetbal (Tweede Divisie), live hockey (Hoofdklasse dames en heren) en live honkbal (Hoofdklasse).

Binnenkort (waarschijnlijk deze week al) zijn de wedstrijden dus niet meer via YouTube te volgen, maar via Korfbal.nl en de 12 websites van de Korfbal league verenigingen. Om de wedstrijden te kunnen bekijken moet je je eenmalig registreren bij Eyecons. Doe dat nu alvast! Dan weet je straks zeker dat als straks de eerste wedstrijden worden uitgezonden op Eyecons, je zonder problemen de wedstrijden kunt zien en dan geen tijd kwijt bent aan je registratie. Registreren kan hier.

Uiteraard wordt hier binnenkort meer over gecommuniceerd, hou de informatie op de website en social media dus in de gaten.

We zoeken nog steeds (backup) cameramensen en mensen die de statistieken willen doen, zie het eerdere nieuwsbericht.

Vragen kan je altijd stellen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 28 januari 2023 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 19:30 uur in sporthal Fortuna-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties