Het is vakantie. Het was een vreemd einde van het seizoen. Competitie gestopt en geplande activiteiten konden helaas niet doorgaan vanwege het coronavirus. Gelukkig kon er nog wel een aantal weken getraind worden.

Het bestuur kijkt uit naar komend seizoen. Hopelijk een normaler seizoen maar zeker geen gewoon seizoen. Ook komend seizoen zullen er nog veel onzekerheden zijn en ook moeten we er rekening mee houden dat sommige corona-maatregelen van kracht blijven. Volgend jaar zullen we weer een groot beroep moeten doen op veel vrijwilligers om er samen weer een fantastisch seizoen van te maken.

Afgelopen zaterdag 11 juli heeft het bestuur weer fysiek vergaderd. Die 1.5 meter is vocaal best te overbruggen. De volgende punten zijn aanbod gekomen:

 

KNKV Voorzitters overleg
Tijdens dit overleg is gesproken over de promotie en degradatie. Een pittig onderwerp, daar een aantal clubs vragen hierover hadden. De indeling om de Ereklasse (inmiddels bekend) is ter sprake geweest. Er wordt door het KNKV gekeken hoe de wedstrijden 1e helft veld kunnen worden ingevuld. Er zijn immers meer zaalwedstrijden en dat vereist een goede voorbereiding.

Een voorstel van Blauw Wit om alle thuiswedstrijden van hen op zondag te laten spelen stuitte op weerstand van een aantal verenigingen (waaronder KCC). Het is de keus aan de vereniging. KCC is een zaterdag vereniging en blijft AL haar wedstrijden op zaterdag spelen.

Het platform en oprichting van BV Live Streaming wordt verder uitgewerkt. Tijdens de wedstrijden op het veld en in de zaal wordt er gebruik gemaakt van 2 scheidsrechters en ook de groene kaart blijft dit seizoen gehandhaafd.

Corona vakantie
Jawel, ook de werkgroepleden en coördinatoren genieten de komende weken van een moment van rust. Er is wel al gesproken over start in augustus. De kantine wordt Corona-proof gemaakt. De barcommissie en werkgroepleden hebben een aantal ideeën gelanceerd. Zeker is, dat wij ook na het zomerreces de regels zoals deze door de veiligheidsregio zijn gesteld aan zullen houden.

KCCeetje
Binnenkort zal KCCEETJE haar intrede doen op het sportcomplex van KCC/CK Kozijnen, ze moet nog “even” van een juiste KCC-outfit worden voorzien maar dan is ze klaar om: die kop koffie, dat biertje en misschien wel dat wijntje te serveren zodat je en niets mist van de wedstrijd en van je consumptie kan genieten. Hoe mooi kan het op zaterdag toch zijn! Heb nog even geduld KCCEETJE is bijna zo ver. Het bestuur wenst iedereen een hele fijne zomer toe en tot in het nieuwe seizoen!

Sportieve groeten,

Het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties