De voorbereidingen voor de play-offs waren begin maart al in volle gang. Alles was geregeld: de ploeg was er meer dan klaar voor, de supporters hadden weer mooie acties voorbereid, diverse supportersartikelen waren aangeschaft en de bussen waren al gereserveerd. Toen trof het Corona virus de wereld en sindsdien staat het korfbal stil.

De play-offs zijn in deze crisis met zoveel mensen die zijn overleden natuurlijk bijzaak. Maar iedereen met een zwart-wit hart hoopte in eerste instantie dat we misschien toch nog de kruisfinales zouden kunnen spelen voor promotie naar de Korfbal League. Het werd al snel duidelijk dat dat niet door zou gaan. Toen het KNKV deze week (terecht) besloot dat KCC naar de Korfbal League promoveert, was dat natuurlijk een hele mooie pleister op de wond. We kunnen ons gaan opmaken voor ons derde jaar in de Korfbal League!! Maar wat hadden we als spelers en supporters stiekem die play-offs graag gespeeld.

Omdat de voorberereidingen al bijna afgerond waren, hebben we natuurlijk al kosten gemaakt en ook een deel van de buskosten moesten we betalen omdat we kort voor vertrek annuleerden. Alle supporters hadden ook hun toegangs- en buskaartjes al betaald. Gisteren heb ik alle supporters die hun kaartje al betaald hebben, een appje gestuurd met de vraag of ze hun geld terug wilden, of dat ze dit aan KCC zouden willen doneren. De reacties die n.a.v. mijn appje binnen stroomden waren hartverwarmend! Vrijwel iedereen van onze supporters doneerde hun geld aan de club. Wat hebben we een geweldige supportersgroep die laat zien dat ze KCC ook in deze moeilijke tijd trouw zijn. In twee dagen heeft bijna iedereen gereageerd!

Ik kan daarom met heel veel trots melden dat we met alle supporters samen een bedrag van ca. 1.325 Euro doneren aan KCC.

Dat bedrag is heel erg welkom in deze tijd waarin we als club wel kosten maken, maar geen inkomsten hebben.

Een greep uit de reacties die ik ontving:

  • “Wij doneren het geld aan KCC. We zijn enorm trots op de vereniging en blij en gelukkig dat we bij deze familie horen. We hopen op een mooi jaar in de Korfbal League!”

  • “Het geld van de tickets voor de uit- en thuiswedstrijd mag KCC houden. Er zal straks weer extra geld nodig zijn voor de League en daarbij helpen alle beetjes. Dus bij deze onze bijdrage!”

  • “Het niet spelen van de play offs heeft me een hoop geld bespaard. Dus kan ik dit geld best missen.”

Ik ben er trots op om al zo lang onderdeel uit te mogen maken van deze mooie club. Met alle leden en supporters zijn en maken wij KCC tot wat het is!

Ik kijk nu al uit naar de Korfbal League volgend jaar.

Nogmaals bedankt!
Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PS: Ik heb volgens mij iedereen geappt. Ben ik jou vergeten en wil je je geld nog terug, dan is dat geen enkel probleem. Stuur me even een mailtje en we regelen het.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties