(Hernieuwde) sponsorovereenkomsten met Koophuis Makelaars en VlaggenEnMasten.

Koophuis Makelaars, huidig shirtsponsor van alle F- en E-teams, zal ook na dit seizoen nog twee jaar aan onze vereniging verbonden blijven. Rondom de wedstrijd tegen Avanti op 11 november a.s. zal de overeenkomst met Koophuis-eigenaar Dave Bobbe getekend worden. Als sponsorcommissie zijn wij heel blij dat weer een sponsor langdurig aan de vereniging verbonden blijft. Wij danken Koophuis Makelaars en Dave Bobbe voor het vertrouwen.

VlaggenEnMasten verbindt zich ook voor de aankomende drie jaar aan KCC/SO natural. Als vereniging laten we regelmatig reclameborden bedrukken, maar ook reclamedoeken voor in de hal, beachvlaggen of de nieuwe boarding tijdens de zaalwedstrijden. De aankomende jaren gaat VlaggenEnMasten ons daarbij bijstaan. Veel van de producten van VlaggenEnMasten zijn al zichtbaar binnen onze vereniging. Tussen nu en eind januari zullen er bovendien vier nieuwe vlaggenmasten op ons terrein worden geplaatst. Daarvoor danken wij dan ook directeur Martin van Vliet. Ook deze overeenkomst zal tijdens de zaalwedstrijd tegen Avanti worden bekrachtigd. Als sponsorcommissie zijn wij blij dat Martin van Vliet zich aan onze vereniging wil verbinden en mee wil denken met alle sponsoruitingen die wij als vereniging gaan bedenken.

De aankomende tijd zal er nog hard gewerkt worden om alles in de zaal gereed te maken voor de eerste wedstrijd. Vele reclamedoeken zullen door de beheerders van Sportief Capelle in de zaal worden opgehangen. De nieuwe boarding zal gemaakt worden en dat alles zal onze vereniging de uitstraling geven die wij voorstaan. Wij danken iedereen die aan dit alles heeft bijgedragen.

De sponsorcommissie Meer informatie over Koophuis Makelaars en haar diensten vind je hier: http://www.koophuis.nl/vestigingen/11/Koophuis-makelaars-Rotterdam.

Meer informatie over VlaggenEnMasten vind je hier: www.VlaggenEnMasten.nl.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties