Nu het veldseizoen voor de meeste teams is afgelopen, richt KCC/SO natural het vizier op het zaalseizoen, wat met name voor KCC/SO natural 1 en 2, met de Korfbal League in het vooruitzicht, een bijzonder seizoen gaat worden. Met trots kunnen wij in ieder geval al melden dat de eerste balsponsor bekend is, namelijk de Onderhoudsploeg.

De onderhoudsploeg, bestaande uit Antine Dorsman, Janet de Gelder, Nanda Stuurman, Janine Jansen, Marina Kalkman en Saskia van Vlaanderen-Kanij, is een erg belangrijke en niet te missen factor voor KCC/SO natural. Zij zorgen er week in week uit voor dat de kunstgrasvelden en kantine onderhouden blijven. Tevens maakt de onderhoudsploeg de kantine, kleedkamers en toiletten schoon. Dit alles op een vrijdagochtend, zodat de gehele accomodatie van KCC/SO natural spic en span het nieuwe speelweekend ingaat. 

De Onderhoudsploeg is balsponsor bij KCC/SO natural - Avanti, de openingswedstrijd tussen beide promovendi en een herhaling van de Hoofdklassefinale. De wedstrijd wordt op zaterdag 11 november gespeeld. Wij zijn blij dat de onderhoudsploeg, naast de wekelijkse bijdragen voor KCC/SO natural, via deze wijze nog een extra bijdrage doet aan de vereniging. 

De eerste balsponsor is dus al binnen. Nog 8 te gaan. Ook balsponsor worden bij de thuiswedstrijden van KCC/SO natural in de Korfbal League? Als balsponsor mag je de wedstrijdbal voorafgaande aan de wedstrijd aanbieden. Van dit moment zal de wedstrijdfotograaf van dienst een foto maken. Je wordt bovendien vermeld door de speaker in de zaal, in het programmaboekje en op de veelbekeken livestream. Dat alles voor slechts € 100,-. Interesse? Mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties