We zijn nu een kleine 2 weken onderweg met de Grote Club Actie. De eerste seniorenploegen hebben inmiddels hun lotenboekjes ingeleverd. Ook twee van onze jongste leden, spelend in de F, zijn al vol enthousiasme op pad geweest en hebben de boekjes ingeleverd. Ik heb het dan over Collin Slingerland en Yeavano Cuvulay. Samen zijn ze goed voor de verkoop van 57 loten. Een fantastisch resultaat. De teller staat op dit moment op totaal 222 loten. Kortom.. we zijn goed op weg.

Ik wil de vertegenwoordigers van de seniorenteams vragen of ze uiterlijk a.s zaterdag alle verkoopboekjes willen inleveren. Deze kun je afgeven achter de bar. 

Alle jeugdleden dienen uiterlijk 21 oktober de verkoopboekjes in te leveren bij hun trainer/coach. Deze kunnen de boekjes eveneens afgeven achter de bar of mail mij even zodat ik deze boekjes in ontvangst kan nemen.

Voor vragen, extra lotenboekjes en verzoeken om loten te kopen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op naar een mooi resultaat.

Theo van Os

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties