Na het officiële einde van de trainingen gaat het onderhoud aan de velden gewoon door, ook in de zomer. De rest van de maand juni en de eerste week van juli was de onderhoudsploeg nog op volle sterkte en hebben we alle velden schoongemaakt en zo veel mogelijk het normale onderhoud gedaan. Tijdens de rest van de maand vanwege de vakantie een mindere bezetting van het onderhoudsteam dus slechts tijd gehad voor het meest noodzakelijke. Eind juli weer gestart met een deel bezetting en we bouwen de groep de komende weken weer op als iedereen terug is van vakantie.

De onderhoudsploeg is hard bezig geweest om alle velden weer schoon te krijgen in in conditie voor de eerste helft van de veldcompetitie.

Een overzicht:

Vrijdag 31 juli
Een deel van de onderhoudsploeg heeft vandaag de grootste takken die van de bomen afgewaaid waren tijdens de zomerstorm voor een deel verzaagd en verwijderd van veld 1 en achter veld 1. Verder na het verwijderen van een paar kilo ganzenpoep van met name veld 2, het gewone gras 2x gemaaid (wat groeit het toch verschrikkelijk hard) de putjes uitgezogen en de velden geblazen. Geconstateerd dat we woensdag maar een keer extra moesten komen om de bladeren en kleine takjes en het onkruid weg te halen. Verder moet er nog een bank geverfd worden en de speeltuin moet nog onder handen genomen worden.

Woensdag 5 augustus
Vanochtend is de onderhoudsploeg hard aan het werk geweest bij KCC. Janet, Antine en Saskia (Janine nog op vakantie) hebben met extra hulp van Nanda Stuurman, Floor en Anne Dorsman en onverwachte hulp van Thom Brandse onder andere bladeren en takken geruimd van de laatste storm en zijn aan bezig geweest met het schuren en verven van bank nr3, het schuren van de wip-kip-elementen en ja we hebben ook de fun korf schoongemaakt van binnen en buiten. Ook hebben we bank nr1 en 2 bij veld 3 gezet zodat het publiek daar tegenwoordig ook kan zitten. Vrijdag verder!

Donderdagavond 6 augustus is de kar van de Kangaroe materialen weer voorzien van rijdende wielen. Graag niet slepen met deze kar maar gewoon rijden, dan blijft e.e.a. zo lang mogelijk heel.

Vrijdag 7 augustus
Ook vandaag weer extra hulptroepen. Floor en Anne Dorsman en ook Jefta Butter en Quinta van Vlaanderen kwamen vandaag helpen met de speeltuin, zodat de onderhoudsploeg (tegenwoordig regelmatig aangevuld met Nanda) zich met het gebruikelijke onderhoud kon bezighouden.
De laatste bank werd voor de tweede keer in de verf gezet en de paal van de funkorf werd geschrapt en geschuurd evenals de constructie waar de schommel aan hangt. Daarna kon er alvast een laag verf op. 08.00 uur begonnen en rond 13.00 uur weer vertrokken. Woensdag verder!

Zaterdag 8 augustus
Na woensdagochtend en vrijdagochtend ook vanochtend bij KCC geweest. Eigenlijk was het idee dat we woensdag weer verder zouden gaan met de speeltuin, maar omdat er donderdag 13 augustus 2015 door Sportief Capelle een heus Sport & Fun Dorp wordt gebouwd waar de Capelse jeugd zich kan uitleven met verschillende sport- en spelmaterialen en de kantine bij KCC open is voor het publiek leek ons het een beter idee om de speeltuin vandaag maar zo veel mogelijk af te maken, anders plakken er misschien kinderen vast Emoji
Vanochtend dus weer om 08.00 uur bij KCC. Ook Antine en Peter Dorsman waren van de partij en Jefta en Quinta, ietsje later kwam ook Floor nog. Verven, vuilnisbakken legen, velden blazen, snoeien, een reclamebord terugplaatsen die er tijdens de storm was uitgewaaid en het herstellen van een plantenbak en ..................................................... het was al weer 11.00 uur. Al het materiaal en gereedschap weer netjes opgeruimd en naar huis.

Komende weken zijn er met name van selectie- en seniorenploegen al weer trainingen.
Vriendelijk verzoek om al het korfbalmateriaal (ja helaas ook de zware paalplaten), het afval en andere materialen die jullie het veld op brengen ook weer op te ruimen waar het hoort. We hebben vanaf 31 juli al weer 1 bal, een ballenpomp, twee rollen tape (voor blessures) en een paalplaat van het veld gehaald. Het is toch zonde van al dat dure materiaal als het weg is of ligt te vergaan op de velden.

Dank aan iedereen die heeft geholpen en iedereen die ons nog wil helpen op vrijdag 14 augustus.

met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij

Klik hier voor nog meer foto's van de harde werkers.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties