In samenwerking met Winkelcentrum de Koperwiek organiseert Sportief Capelle op 28 juni 2014 de ‘Capelle Fit, Fun & Healthy’. Een sport en lifestyle evenement in en rondom het winkelcentrum de Koperwiek . De Koperwiek wil hiermee graag meer mensen naar het winkelcentrum trekken en Sportief Capelle wil zowel het 10 jarig bestaan van wijksport vieren als een podium bieden voor verenigingen om zichzelf te presenteren. Als mooie bonus hebben zij ook nog een actie kunnen realiseren waarbij er €2.000,- beschikbaar is om te verdelen over de deelnemende Capelse sportverenigingen.

Op het Stadsplein bieden zij ruimte voor demonstraties. Er komt een veld van 10 bij 10 meter op het stadsplein te liggen. Er zijn wel meerdere sporten die er gebruik van willen maken, dus het wordt een roulatie systeem. Als KCC/Delta Logistiek krijgen we een kraampje om mensen te informeren over KCC/Delta Logistiek. Het kraampje zal de hele dag beschikbaar zijn en de ruimte op het Stadhuisplein zal verdeeld worden over de verenigingen die deel willen nemen aan deze dag. Er wordt voor de verdere aankleding op het stadsplein gezorgd met springkussen en dansplaten rondom de Koperwiek.

Tijdens de leukste sportvereniging 2014 zijn wij als KCC/Delta Logistiek al gekozen tot leukste sportvereniging van Capelle aan den IJssel. Dat willen we dan ook aan iedereen laten zien. We gaan demonstraties geven, we gaan iets doen met de Kangoeroe club, we willen laten zien dat het G-korfbal ook een onderdeel is van KCC/Delta Logistiek en bij de kraam komen nog palen waar iedereen op kan schieten. En we vragen alle KCC-ers om op 28 juni in hun KCC kleding boodschappen te gaan doen op de Koperwiek!

We willen groots uitpakken en daarom zijn we vanuit de ledenwerf op zoek naar KCC-ers:

 1. uit de B, C, D, E, F én Kangoeroe jeugd die wel een demonstratie wedstrijdje willen spelen;
 2. uit de B, C en D jeugd die op de 28ste op het stadsplein en de Koperwiek willen flyeren;
 3. die deze clinics willen geven;
 4. naar C en D jeugd die willen helpen bij het schieten op de palen bij de kraam;
 5. én wij zijn opzoek naar spelers uit de seniorenteams en ouders die op het terras willen zitten en laten zien wat voor gezellige vereniging wij zijn!

Het programma voor de demonstratie trainingen is als volgt:

 • Van 10.00 – 10.15 Kangoeroe klub;
 • Van 11.00 – 11.15 F team;
 • Van 12.00 – 12.15 E team;
 • Van 13.00 – 13.15 D team;
 • Van 14.00 – 14.15 G team;
 • Van 15.00 – 15.15 C én B team;

Je kunt je aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vraag al je teamleden en help ons om van deze dag een groot en succesvol spektakel te maken, waarbij we als KCC/Delta Logistiek laten zien wie wij zijn en waar we voor staan!

We hopen op jullie medewerking. Wanneer: 28 juni aanstaande, waar: Stadsplein

De ledenwerf

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties