Beste leden,

Op dit moment is de vereniging druk bezig met de voorbereiding van ledenwerving- en sponsorwervingsactiviteiten. Om de juiste leden en sponsoren te werven is het voor ons erg belangrijk dat we het huidige ledenbestand goed in kaart brengen. Hierbij hebben wij uw hulp nodig!

We willen u dan ook vragen onderstaande enquête in te vullen. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Graag willen we aan de ouders/verzorgers van jeugdleden vragen de enquête samen met hun kind(eren) in te vullen. Gegevens die nog niet door de leden ingevuld kunnen worden (bijv. diploma’s en beroep), kunnen door de ouders ingevuld worden.

Waarom vragen wij dit?

De enquête is enerzijds bedoeld om onze huidige leden beter te leren kennen. Uit de ingevulde gegevens kunnen we informatie halen over waar we de nieuwe leden kunnen werven of misschien moeten we wel iets nieuws gaan aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Beachkorfbal of juist niet. Of misschien zijn de leden wel geïnteresseerd in zangoefeningen tijdens het darten. Als we niet weten wat de leden willen, dan kunnen we het ook niet aanbieden.

Anderzijds kunnen we met de ingevulde data grafieken maken van alle informatie. Als we dan bijvoorbeeld met een bakker in Schollevaar praten dan kunnen we hem laten zien dat er veel mannen zijn, die tussen hun 10de en 12de begonnen zijn met korfbal, met een hoge opleiding, die korfbal een fysieke sport vinden en zijn wijk wonen. Dan kan het voor hem interessant zijn om ons te sponsoren om zo meer van die mannen naar zijn bakkerij te krijgen. Ook willen we graag weten of er sponsormogelijkheden in uw netwerk zitten. Vul elk contact dat u kent en die wij mogen benaderen in de enquête in. U kunt ons, maar zeker KCC, er enorm mee helpen.

Sommige van de gevraagde gegevens zijn al bij de vereniging bekend in andere databestanden. Om het verwerken van de enquêteresultaten makkelijker te maken vragen wij u om deze informatie nogmaals in te vullen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Als u op een vraag meerdere antwoorden wilt geven, zoals namen, functies of bedrijven, dan kunt u in de grote tekstvakken een opsomming van deze antwoorden geven.

Wilt u de enquête s.v.p. invullen vóór 27 juni a.s.

Onder de ingevulde enquêtes verloten we 10 cadeaubonnen ter waarde van 10 euro.

Alvast bedankt voor uw hulp!

De sponsorcommissie en de Ledenwerfcommissie

KLIK OP DEZE LINK VOOR DE ENQUÊTE. 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties