Beste KCC-ers,

KCC/Delta Logistiek moet in de media. Wij willen ons op allerlei gebieden meer gaan profileren in de media. Waarom? Om een aantal redenen:

  • Omdat we trots zijn op onze vereniging en wij de buitenwereld graag willen laten weten wat wij presteren en om hen te laten weten wat voor leuke vereniging wij zijn;
  • Omdat wij als KCC/Delta Logistiek de ambitie hebben om als vereniging te groeien. Daarom moeten wij de buitenwereld laten weten dat we bestaan en wat we doen. Naamsbekendheid en profilering zal onze groei bevorderen;
  • Omdat wij ook meer sponsoren zoeken die achter onze vereniging willen gaan staan en ons willen helpen onze doelen te bereiken. Deze sponsoren willen dan wel via onze vereniging en onze prestaties naamsbekendheid genereren.

Dat zijn nog maar drie redenen, maar KCC/Delta Logistiek is ambitieus en wil vooruit. Daar hebben wij de media bij nodig. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons media en PR beleid willen helpen opzetten en willen uitvoeren.

  • Vind jij het leuk om dit beleid te helpen ontwikkelen en uit te voeren?
  • Of vind jij het leuk om wekelijks contact te onderhouden met diverse lokale en regionale media?
  • Of vind jij het leuk om KCC op alle denkbare sociale media te vertegenwoordigen?
  • Of vind jij het leuk om nieuws items, reportages, interviews en achtergrondreportages te maken en die via het You Tube kanaal uit te zenden?

Zou jij dit leuk vinden of weet je soms iemand die dit een uitdaging vind? Laat het mij dan snel weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten,

Willem

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties