Inmiddels is het seizoen ten einde, er zijn twee slotdagen geweest en het is rustig op de velden.

We zijn het bijna allemaal alweer vergeten maar afgelopen seizoen hebben we gelukkig helemaal geen last meer gehad van corona. Alle activiteiten en wedstrijden konden weer gewoon doorgang vinden mét publiek. Het seizoen stond gelukkig in het teken van groei, zeker bij onze jongste jeugd hebben we een forse ledengroei meegemaakt. Dat zorgde ook meteen voor een luxeprobleem want al die korfballertjes moeten natuurlijk ook getraind en gecoacht worden. Gelukkig wist de harde kern van onze TC dit weer te regelen, zeker ook dankzij de hulp van ouders en andere korfballers. Mooi om te zien dat we dit als club kunnen oplossen. Deze ledengroei manifesteert zich ook bij de activiteiten van de aKCCie en het kamp, ook hier is steeds meer belangstelling voor!

Ook in de vakantietijd klussen we op de vrijdagochtenden bij KCC/CK Kozijnen.

Terwijl het korfballen een zomerstop kent gaat de commissie onderhoud in de zomer gewoon door met het onderhoud op en rondom de velden en ook het schoonmaken in onze ruimtes gaat gewoon door.

De rompregeling, er is al vaker over geschreven en/of je hebt er misschien wel eens iets over gehoord, maar wat is het nou eigenlijk? De rompregeling is een verplichting die wij als korfbalverenigingen krijgen vanuit de bond. Elk jaar moeten wij als KCC/CK Kozijnen voldoende wedstrijdkorfbalwedstrijden fluiten en/of scheidsrechters beoordelen, waarnemen, scouten en/of juryvoorzitter diensten draaien, anders volgen boetes en puntenaftrek de zogenaamde sportieve sanctie voor de seniorenteams.

Wat je al niet vindt c.q. wat er al niet achtergelaten wordt in, op en rond de velden en in de kantine en de kleedkamer!

We verbazen ons elke keer weer over de hoeveelheid spullen die achtergelaten wordt en ook over het feit dat deze spullen blijkbaar niet gemist worden, terwijl sommige toch van behoorlijke kwaliteit zijn. 

De mand met gevonden voorwerpen liep al weer over, ondanks dat wij eind mei de vorige serie gevonden voorwerpen uiteindelijk in de textielcontainer hadden gedaan, nadat iedereen had kunnen kijken of er nog wat van hem of haar tussen zat.

Ouders, jeugd, kinderen en andere leden, mis je iets of mis je misschien (nog) niets, kijk dan toch maar even naar of blader maar even door de foto’s van al onze gevonden voorwerpen. Wie weet zit er toch wat tussen van jou of je kind tussen.

Binnenkort zullen de trainingen voor het seizoen 2023-2024 gaan beginnen. In onderstaand overzicht zie je wanneer jouw team begint met trainen en op welke dagen en tijden dat zal zijn.

Heb je deze zomer de kasten weer eens opgeruimd omdat je kleding te klein (of te groot) geworden is of heb je de linnenkast met de handdoeken en het beddengoed uitgezocht en wil je snel van al dit textiel af? Dat kan, want bij KCC/CK Kozijnen staat een TEXTIELCONTAINER waar wij deze spullen maar al te graag verzamelen.

Help je mee? Eindschoonmaak van de kantine en andere ruimtes. Dat was de oproep om op maandagavond 3 juli te komen om het gehele complex een schoonmaakbeurt te geven.

KCC/CK Kozijnen treedt het komende seizoen weer met een ijzersterke selectie aan. Daarin zijn enkele 'nieuwe' gezichten. Wellicht hebben jullie ze al op onze sociale media voorbij zien komen, maar hieronder zetten wij ze nog even op een rijtje.

Door de onderhoudsploeg van KCC/CK Kozijnen wordt de hele zomer op vrijdagochtenden (29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8) gewoon door gewerkt. Naast alle standaard werkzaamheden zorgen we er dan ook weer voor dat zoveel mogelijk klussen en klusjes gedaan worden zodat alles aan de start van het nieuwe seizoen weer schoon, heel en veilig is. We komen eigenlijk altijd handjes te kort voor al het werk dus mocht je dit lezen en de komende vrijdagen in de vakantie nog een uurtje (of meer) tijd hebben en ons willen helpen dan ben je van harte welkom op de vrijdag ochtenden zijn wij aanwezig van 08:15 – ca 12:00 uur.

Naar aanleiding van diverse reacties op de eerdere concept-indeling is verder gewerkt aan teamsamenstellingen die beter aansluiten op de diverse wensen in de spelersgroepen. Hierbij zijn de volgende uitgangspunten leidend geweest;

Ruim twee weken geleden hebben onze A-spelers hun laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Het was een seizoen waar Corona helaas weer een grote rol van betekenis speelde en het was maar de vraag of dat we dit seizoen nog wel wedstrijden zouden gaan spelen. Gelukkig was dit wel het geval en kon de competitie worden hervat. Nu, aan het eind van het seizoen zal een aantal spelers de jeugd achter zich gaan laten en mogen ze zich verder ontwikkelen in de senioren. We wensen hen veel succes en veel korfbalplezier toe!

Beste allemaal,  

Helaas is het ons niet gelukt om op het veld alle verplichtingen die KCC/CK Kozijnen had gekregen van het KNKV weg te werken, ondanks de tomeloze inzet van een groep externe en interne scheidsrechters en beoordelaars. Mede vanwege een aantal blessures of andere verplichtingen kon niet iedereen even vaak in actie. Het is niet anders.

Wat fijn dat we afgelopen weekend het seizoen met elkaar hebben mogen afsluiten en wat was het een geslaagde dag! De kleinere KCC-ers waren overdag creatief bezig en later op de dag werd er gekorfbald vanaf de D in verschillende poules. We hebben de dag leuk kunnen afsluiten met een BBQ waarna er vervolgens flink gedanst werd onder leiding van DJ Cleo & Laura en de band Soundbites. Deze gezellige dag werd georganiseerd door de Akccie. We willen de leden van de Akkcie ook via deze plek hier nogmaals voor bedanken!

Vanuit het bestuur dan ook een goed moment om nu terug te blikken op het afgelopen jaar.

Met trots presenteren de sponsorcommissie en de Jeugd-TC met Bodytec Claudia een nieuwe sponsor van de A-selectie van KCC/CK Kozijnen. Komende seizoen zal het logo van Bodytec Claudia rondom de wedstrijden van de A1 o.a. te zien zijn op de wedstrijdballen, korven en de broekjes/rokjes van de spelers. Daarnaast zullen eigenaren Claudia en Rob de Gelder samen met hun team van professionals twee keer per week de fysieke begeleiding van de A-selectie gaan invullen.

20210716   Bodytec Claudia sponsor

Behalve als betrokken korfbal-ouders kennen we Rob en Claudia al een aantal jaar als gastheer en -vrouw van de KCC/CK Kozijnen Businessclub tijdens zaalwedstrijden. Met deze nieuwe overeenkomst breiden zij de samenwerking met de club verder uit. Samen met de bestaande A-selectie-sponsoren  BAC en Starshoe draagt Bodytec Claudia hiermee bij aan het verder professionaliseren van de topsport bij KCC.

Bodytec Claudia is bij sommigen wellicht bekend als medegebruiker van ons complex. Bij Bodytec Claudia staan jouw gezondheid en bewegen centraal. Je kunt er terecht voor Bodytec-trainingen, maar ook voor natuurlijke zuurstoftherapie. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op hun website https://bodytecclaudia.nl/

Sponsorcommissie en jeugd-TC bedanken Bodytec Claudia voor hun commitment en betrokkenheid en kijken uit naar een mooie samenwerking.

Dobbelen, hardlopen, zorgen dat je niet in de put of de gevangenis komt. Naast deze grote opdracht moest je leuke opdrachten uitvoeren om het hele ganzenbordspel te doorlopen.

YESS, we mogen eindelijk weer!! 🎉💃🕺  

Heb jij zin om te dansen en te swingen? Hapjes te eten, drankjes te drinken en te zingen? 🎶  
Zet zaterdag 28 augustus dan snel met GROTE LETTERS in je agenda, want deze dag mag je ECHT NIET missen!!  
Bij deze knallende seizoensopening moet je zijn geweest! 🥳  

#savethedate #zorgdatjeerbijbent #dezedagmagjenietmissen #opening #feestje #dansen #knalfeest #hapjes #drankjes  #drankjes #makeKCCgreatagain #KCC

Bondscoach Leon Simons heeft bekendgemaakt met welke speelsters en spelers hij eind september afreist naar de IKF U21 Korfball World Cup in Saint-Étienne (Frankrijk).
Nederland zal daar meedoen met Nederland U19. Bas Stuurstraat en Roel Visser zijn hiervoor geselecteerd.

Natuurlijk zijn wij daar als KCC/CK Kozijnen trots op en wij wensen hen veel succes.

Aankomende woensdag hebben de Kangoeroes, de F-tjes en de E-tjes hun laatste training van dit seizoen. Traditioneel sluiten we ook dit jaar af met een ouder/fan – kindtraining. Dit jaar was het even spannend of het mocht doorgaan i.v.m. corona. Gelukkig zijn de versoepelingen dusdanig gunstig dat dit weer mag, maar nog wel met een aantal beperkingen.

Kom jij ook helpen op ZATERDAG 1 AUGUSTUS 2020 en/of op de vrijdagochtenden met klusjes in en om de kantine en de velden?

Het bestuur wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet!
Wij als bestuur zijn trots op ons club en op de vrijwilligers die zo hard hebben gewerkt en ons ook door deze corona periode hebben gelopen.
Nogmaals dank daarvoor! In het bijzonder de Corona werkgroep.

Afgelopen week zijn de coronawerkgroep en coronavrijwilligers in het zonnetje gezet door het bestuur en Bodytec Claudia voor hun extra inzet tijdens de afgelopen periode.

Het is vakantie. Het was een vreemd einde van het seizoen. Competitie gestopt en geplande activiteiten konden helaas niet doorgaan vanwege het coronavirus. Gelukkig kon er nog wel een aantal weken getraind worden.

Het bestuur kijkt uit naar komend seizoen. Hopelijk een normaler seizoen maar zeker geen gewoon seizoen. Ook komend seizoen zullen er nog veel onzekerheden zijn en ook moeten we er rekening mee houden dat sommige corona-maatregelen van kracht blijven. Volgend jaar zullen we weer een groot beroep moeten doen op veel vrijwilligers om er samen weer een fantastisch seizoen van te maken.

Afgelopen zaterdag 11 juli heeft het bestuur weer fysiek vergaderd. Die 1.5 meter is vocaal best te overbruggen. De volgende punten zijn aanbod gekomen:

Voor het nieuwe veldseizoen 2020-2021 heeft het KNKV voor KCC/CK Kozijnen 1 t/m 6, de A1, A2, B1 en de C1 de indeling bekend gemaakt.

Ondanks de corona periode hebben we de afgelopen weken door kunnen trainen met de jeugd. Vanuit de jeugd TC willen we complimenten maken aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Van de trainers, die zich flexibel hebben opgesteld tot de ouders en de spelers. Zij hebben gedisciplineerd gehoor gegeven aan de regels van het corona protocol, klasse! Een speciaal bedankje gaat uit naar alle corona coördinatoren die zich de afgelopen weken enorm hebben ingezet om ervoor te zorgen dat de KCC-leden lekker konden sporten.

Na de zomervakantie begint het nieuwe korfbalseizoen. Omdat corona nog steeds actueel is, weten we nog niet precies welke maatregelen dan zullen gelden. Zoals het er nu naar uitziet kan er vanaf augustus wel gestart worden met de trainingen en de oefenwedstrijden. Waar de selectieperiode normaal gesproken aan het einde van het lopende seizoen plaatsvindt zal deze nu aan het begin van het nieuwe seizoen plaatsvinden.

KCC kent een aantal scheidsrechters. Dit zijn leden met een scheidsrechtersdiploma op zak voor KNKV-scheidsrechter en scheidsrechters met een KNKV jeugdscheidsrechter (BCD of EF scheidsrechter) en/of de verenigingsscheidsrechter. De eerste categorie fluit onze verplichtingen buiten de deur en de andere categorieën fluiten vaak thuiswedstrijden. 

Door vertrek bij de vereniging, het na jaren eens wat anders willen doen of andere redenen dunt ons scheidsrechterskorps aardig uit en komt er een onevenredige druk te liggen op de scheidsrechters die wel fluiten, maar ook vaak nog spelen, coachen en andere taken bij de vereniging verrichten. Zelf vind je het als speler toch ook fijn als er een scheidsrechter is om jou wedstrijd te fluiten dus help KCC/CK Kozijnen om te zorgen dat zoveel mogelijk wedstrijden door gediplomeerde scheidsrechters worden gefloten.

Afgelopen maanden is de JTC druk bezig geweest om het trainersplaatje rond te krijgen. Er zijn nog wat teams die de ondersteuning hard kunnen gebruiken. We zijn nog op zoek naar (extra) trainers voor de B2, C2 en de F-jeugd.

Met trots maken bestuur en sponsorcommissie bekend dat Sani-Dump volgend seizoen zal aantreden als selectie-sponsor. Het logo van Sani-Dump zal zichtbaar zijn op de mouw van de wedstrijdshirts van de selectie S1/S2.

In de persconferentie van woensdag 24 mei is aangegeven dat we een stap vooruitzetten in de corona-aanpak. We starten een nieuw hoofdstuk en gaan van een intelligente lockdown naar ruimte met regels. Algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen.

Wat een stormloop was er voor de aangeboden ballen. 

Helaas hebben we niet iedereen kunnen voorzien van ballen, maar degenen die nog niets hebben staan bovenaan de lijst voor als er weer ballen beschikbaar komen. Dan zijn jullie de eersten die we benaderen of jullie nog steeds ballen willen hebben.

Degenen die we wel blij hebben kunnen maken met ballen, hebben een berichtje ontvangen dat er ballen voor hen klaar liggen.

Eind augustus staan er nog 2 oefenwedstrijden zonder scheidsrechter!
Voor 24/8/19 en 31/8/19 zijn we nog op zoeken naar 1 of 2 scheidsrechters.

Heb jij zin en tijd om te fluiten, laat het dan even weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de app op 0641386387.

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft de senioren TC de volgende teamindeling samengesteld. Mochten er naar aanleiding van de gepubliceerde indeling onjuistheden of vragen ontstaan? Neem dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals altijd blijven er tijdens een seizoen spullen achter in de kantine, de kleedkamer, het veld, de zaal en na het kamp. Deze spullen verzamelen wij in een mand en aan de kapstokhaken in de garderobe. Ook dit jaar is de buit weer aanzienlijk en omvat o.a. T-shirts, trainingsjasje, winter- herfst, voorjaars- en zomerjassen, schoenen, pet, beenwarmers, waterpistool enzovoort. 

Voor de meeste competitieteams zat het seizoen er half juni op. Maar met de KorfbalKids (kangoeroes t/m E) gingen we nog even vrolijk door. In navolging van het succes van de WinterFUN lanceerden we dit jaar voor het eerst de KorfbalKids ZomerFUN. Bewust gepland na het korfbalseizoen, om ook nieuwe kinderen de kans te geven kennis te maken met korfbal.

Vrijdag 5 juli was er voor de Kangoeroes t/m E jeugd een slaapfeestje bij KCC. Maar liefst 32 kinderen waren hierbij van de partij.

Beste mensen,

Ik heb een prachtig slot van ons seizoen mee mogen maken. Een prima georganiseerde BBQ en dito muziek (super gedaan aKCCie ) zorgden voor de perfecte sfeer.

Het bestuur wenst alle KCC leden rust, reinheid en regelmatig veel plezier tijdens de komende zomerweken.

Waar jullie ook naar toegaan, geniet ervan!

En dan is het afgelopen. Een envelop van de Kamer van Koophandel op de deurmat maakt de beslissing definitief.

Met plezier kijk ik terug op een aantal mooie bestuursjaren bij KCC. Eerst als algemeen lid en later als voorzitter.

Eind week 7, Het einde van een zeer warme week, waarbij gelukkig op zaterdag en zondag wat regen viel. Nog niet genoeg om de nationale droogte op te lossen, maar in ieder geval genoeg om voor wat verkoeling te zorgen.

Wat is er de afgelopen twee weken gebeurd?

Eind week 5, we schrijven zaterdag de 14e juli 2018.

Wat is er de afgelopen twee weken gebeurd. Ik (Saskia) ben weer terug van vakantie en Antine is ondertussen vertrokken. Overdracht gedaan, eerste bouwvergadering ondertussen voor mij weer geweest. Stand van zaken, we lopen iets achter op schema, maar ter compensatie gaan de stratenmakers ook op zaterdag de 14e nog aan het werk.

Enig tijd geleden is besloten onder de grote schommel een nieuwe val/demp laag aan te brengen. In de voorbereiding hier naartoe werd door de onderhoudsploeg de grond afgegraven en tijdelijk was er een 'zandbak' onder de schommel.

Het seizoen komt alweer een stuk dichterbij en dat betekent ook dat er regels zijn aangepast. Het KNKV heeft deze in de vorm van bestuursbesluiten op haar site geplaatst, maar aangezien niet iedereen de KNKV-site grondig doorspit, is een samenvatting van alle gewijzigde bestuursbesluiten wellicht nét iets overzichtelijker. Wat gaat er allemaal veranderen in het nieuwe seizoen? De belangrijkste aanpassingen op een rij:

Beste spelende leden,

Vanaf dit seizoen zijn er vanuit de bond weer een aantal wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot het top- en wedstrijdkorfbal.
Het betreft wijzigingen in bestuursbesluiten.Het gaat om de volgende besluiten: 4.2, 4.10, 4.11, 4.22, 4.23, 4.26, 4.27, 4.25 en 5.1.
De belangrijkste voor de wedstrijden zijn: 4.2, 4.10, 4.11, 4.26 en 4.27
Kijk er naar want het is wel belangrijk voor de wedstrijd en zo ben je op de hoogte. Je vind ze op de site van het KNKV.

Veel speelplezier,

De TC

De automatische afschrijving van de contributie vindt deze maand iets later plaats dan gebruikelijk. Dit komt door de werkzaamheden aan de contributie-administratie rondom de seizoensafsluiting. De contributie wordt rond 11 juli a.s. van je bankrekening afgeschreven.

EKBREKB
DVO/Accountor 1 Bennekom DVO/Accountor 2 Bennekom
KCC/SO natural 1 Capelle a/d IJssel KCC/SO natural 2 Capelle a/d IJssel
KZ/Hiltex 1 Koog aan de Zaan KVS/Maritiem 2 Scheveningen
PKC/SWKGroep 1 Papendrecht KZ/Hiltex 2 Koog aan de Zaan
TOP (A) 1 Arnemuiden PKC/SWKGroep 2 Papendrecht
TOP/Quoratio 1 Sassenheim TOP/Quoratio 2 Sassenheim
       
ROKCR1E
HKC (Ha) 2 Hardinxveld Giessendam Avanti (P) 3 Pijnacker
KCC/SO natural 3 Capelle a/d IJssel De Meervogels 2 Zoetermeer
KCR 2 Ridderkerk DeetosSnel 3 Dordrecht
KVS/Maritiem 3 Scheveningen Fiks 2 Oegstgeest
Nieuwerkerk 3 N'kerk a/d IJssel KCC/SO natural 4 Capelle aan den IJssel
Oranje Wit (D) 2 Dordrecht Merwede 2 Sliedrecht
TOP (A) 2 Arnemuiden Swift (M) 2 Middelburg
VEO 2 Voorburg Vriendenschaar (H) 2 Hardinxveld Giessendam
       
R2JR4P
Achilles (H) 2 Den Haag IJsselvogels 4 Moordrecht
Futura 2 Den Haag KCC/SO natural 6 Capelle a/d IJssel
IJsselvogels 2 Moordrecht KOAG 5 Krimpen a/d IJssel
KCC/SO natural 5 Capelle a/d IJssel Nexus 2 Schiedam
Merwede 3 Sliedrecht Reeuwijk 3 Reeuwijk
ONDO (G) 2 s Gravenzande VEO 4 Voorburg
Rapid 2 Haarlem Vriendenschaar (B) 3 Bodegraven
Velocitas 2 Leiderdorp Weidevogels 4 Bleiswijk
       
RZ-5DRZ-5C
KCC/SO natural 7 Capelle a/d IJssel Excelsior (D) 6 Delft
KCR 8 Ridderkerk IJsselvogels 5 Moordrecht
Nieuwerkerk 7 Nieuwerkerk ad IJssel KCC/SO natural 8 Capelle a/d IJssel
NIO 4 Rotterdam Vitesse (Ba) 5 Barendrecht
       
RZ-6ERZ-7A
ADO 4 s-Gravendeel KCC/SO natural 10 Capelle a/d IJssel
Albatros 8 Zwijndrecht NIO 6 Rotterdam
KCC/SO natural 9 Capelle a/d IJssel Olympia (S) 5 Spijkenisse
Kinderdijk 4 Alblasserdam Triade 4 Langerak
       
AOKDA1G
Albatros A1 Zwijndrecht Avanti (P) A1 Pijnacker
Fortis A1 Souburg DVS'69 A1 Hendrik Ido Ambacht
GKV/Enomics A1 Gorinchem KCC/SO natural A2 Capelle a/d IJssel
KCC/SO natural A1 Capelle a/d IJssel Korbis A1 Waddinxveen
KCR A1 Ridderkerk Maassluis A1 Maassluis
PKC/SWKGroep A2 Papendrecht Nieuwerkerk A2 N'kerk a/d IJssel
Sporting Delta A1 Dordrecht ONDO (M) A1 Middelburg
Tilburg A1 Tilburg TOP (A) A1 Arnemuiden
       
AZ-3AAZ-4A
KCC/SO natural A3 Capelle a/d IJssel ALO A2 Den Haag
Luno A2 Linschoten Die Haghe A2 Den Haag
Reeuwijk A1 Reeuwijk KCC/SO natural A4 Capelle a/d IJssel
VEO A2 Voorburg Phoenix A2 Zoetermeer
       
BHKDB1M
Achilles (Hg) B1 Den Haag IJsselvogels B1 Moordrecht
Die Haghe B1 Den Haag KCC/SO natural B2 Capelle a/d IJssel
Fortis B1 Souburg Korbis B1 Waddinxveen
Fortuna/Delta Logistiek B1 Delft Nieuewerkerk B1 N'kerk a/d IJssel
KCC/SO natural B1 Capelle a/d IJssel    
Oranje Wit (D) B1 Ridderkerk    
PKC/SWKGroep B1 Papendrecht    
Vriendenschaar (B) B1 Bodegraven    
       
BZ-3ABZ-4D
Gemini B1 Gouda KCC/SO natural B4 Capelle a/d IJssel
KCC/SO natural B3 Capelle a/d IJssel KOAG B3 Krimpen ad IJssel
Nexus B1 Schiedam Twist B2 Vlaardingen
Twist B1 Vlaardingen WION B2 Rotterdam
       
CHKCC2I
Achilles (Hg) C1 Den Haag IJsselvogels C2 Moordrecht
Die Haghe C1 Den Haag KCC/SO natural C2 Capelle a/d IJssel
Fortuna/Delta Logistiek C1 Delft KCR C2 Ridderkerk
KCC/SO natural C1 Capelle a/d IJssel KOAG C2 Krimpen a/d IJssel
KCR C1 Delft    
Kinderdijk C1 Alblasserdam    
Oranje Wit (D) C1 Dordrecht    
PKC/SWKGroep C1 Papendrecht    
       
CZ-4BDHKF
Albatros C3 Zwijndrecht Fortuna/Delta Logistiek D1 Delft
KCC/SO natural C3 Capelle a/d IJssel KCC/SO natural D1 Capelle a/d IJssel
KOAG C4 Krimpen ad IJssel Maassluis D1 Maassluis
Thor (R) C1 Rotterdam Vitesse (Ba) D1 Barendrecht
       
DW-1ADZ-2I
Avanti (P) D1 Pijnacker KCC/SO natural D3 Capelle a/d IJssel
Excelsior (D) D2 Delft KOAG D3 Krimpen ad IJssel
Fortuna/Delta Logistiek D3 Delft Korbis D2 Waddinxveen
KCC/SO natural D2 Capelle a/d IJssel Nieuwerkerk D3 Nieuwerkerk ad IJssel
       
EZ-1IEZ-2M
KCC/SO natural E1 Capelle a/d IJssel KCC/SO natural E2 Capelle a/d IJssel
KCR E2 Ridderkerk Kinderdijk E3 Alblasserdam
Vitesse (Ba) E2 Barendrecht Merwede E4 Sliedrecht
Vriendenschaar (B) E1 Bodegraven NIO E2 Rotterdam
       
FZ-2CFZ-2F
KCC/SO natural F1 Capelle a/d IJssel DeetosSnel F2 Dordrecht
Korbis F1 Waddinxveen KCC/SO natural F2 Capelle a/d IJssel
PKC/SWKGroep F5 Papendrecht Nieuwerkerk F4 Nieuwerkerk ad IJssel
Vitesse (Ba) F3 Barendrecht Olympia (S) F2 Spijkenisse

De slotdag was al geweest en toch nog een dartavond. Gezien de vakantieplannen leek het een rustig avondje te worden. Het was ook niet heel druk. Met 16 deelnemers maakten we er een extra gezellige slotavond van. Er werd niet echt ingegooid; het terras buiten was veel te lekker. Uiteindelijk kregen we toch iedereen aan het darten. De avond zelf werd gewonnen door Stephan Groeneweg, die even later bij de prijsuitreiking over het gehele seizoen ook de grootste beker op mocht komen halen.

Vandaag zijn de opstellingen voor volgend seizoen geplaatst voor alle KCC/SO natural teams.
Deze zijn hier te vinden of in het menu onder Korfbal, Teampagina.

Mocht je nog een fout in de opstellingen zien, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan passen we het aan.

Op zaterdag 20 augustus 2016 speelt de selectie op sportpark Schenkel de jaarlijkse driekamp. Dit jaar komen de selecties van Nieuwerkerk en AW.DTV, met de oudgediende Jan Bongers en Arthur Carolus, op bezoek.

Maandagavond 27 juni stond de eindschoonmaak van ons complex gepland. Een oproep op de site leverde een aantal vrijwilligers op die deze avond hard hebben gewerkt om alle ruimtes weer schoon te krijgen.

Jeu de Boules LADDER donderdag, juli 30, 2015  
nr. Spelers totaal   p.mnd 2-7 9-7 16-7 23-7 30-7 kado    
SUB 2015 27 28 29 30   2015 mnd  
1 Emmy Pijnaker 545,50 455,50 90,00   25,00 29,00   36,00 545,50 juli  
2 Gerard Lindenhof 518,00 440,00 78,00 22,00 26,50 14,50 15,00   518,00 juli  
3 Rob Walthaus 504,50 422,00 82,50 16,00 28,00 12,00 19,50 7,00      
4 Ben Verheijen 485,00 404,00 81,00 10,00 16,00 22,00   33,00      
5 Ada Dommershuijsen 480,00 383,50 96,50 4,50 29,50 1,50 24,00 37,00      
6 Selma Zimmerman 474,50 364,50 110,00 14,50 33,50 9,00 25,50 27,50      
7 Jaap Kroep 468,00 359,00 109,00 14,50 39,00 24,00 8,00 23,50      
8 Co van Rheenen 455,50 409,50 46,00 17,50   4,00 9,00 15,50      
9 John Sikkel 442,50 375,50 67,00   36,00     31,00      
10 Jan Beerewout 435,50 363,00 72,50   17,00 25,00 18,00 12,50      
11 Nies Beerewout 434,50 324,00 110,50 42,00 42,00 5,00 19,50 2,00      
12 Tom Binnendijk 422,00 383,50 38,50   13,00   25,50        
13 Tineke Ramondt 411,50 331,50 80,00 8,00 32,00 18,50   21,50      
14 Henri Knip 404,00 343,00 61,00 2,00 42,00 10,00 7,00        
15 Ton Visser 402,50 237,50 165,00 42,00 42,00 17,00 32,00 32,00      
16 Koos Persoon 390,50 355,00 35,50   22,50   3,00 10,00      
17 Kees Dommershuijsen 362,50 304,00 58,50 4,50 4,00 26,00 13,00 11,00      
18 Marian Walthaus 354,50 298,00 56,50   18,50     38,00      
19 Lia de Haan 350,50 314,50 36,00 1,00 22,50     12,50      
20 Jan Broomans 344,50 344,50 0,00                
21 Henri Smit 331,50 320,00 11,50 10,00 1,50            
22 An Dijkstra 331,00 323,00 8,00     8,00          
23 Ans Visser 327,00 280,00 47,00   20,50 3,00   23,50      
24 Greetje Persoon 297,00 256,50 40,50   10,50     30,00      
25 Lies Termoshuisen 290,00 263,50 26,50       1,00 25,50      
26 Henny Kroep 279,50 266,50 13,00       5,00 8,00      
27 Annie Schep 271,50 249,00 22,50       22,50        
28 Koen de Groot 270,75 223,50 47,25   31,00 18,50 27,00 18,00 140,50 jan  
29 Anneke Beekman 263,00 168,00 95,00 20,50 38,00 7,00 4,00 25,50      
30 Marjan Legierse 258,50 230,00 28,50 3,00 7,50 6,00 12,00        
31 Bert Meijer 239,50 188,50 51,00 12,00 18,50   16,50 4,00      
32 Ria de Leeuw 232,00 197,50 34,50 6,50 3,00 11,00   14,00      
33 Carl Bodenstedt 221,00 207,50 13,50   12,00 1,50          
34 Conne Nevens 211,00 109,00 102,00 40,00 40,00   21,00 1,00      
35 Jan van de Berg 194,00 142,00 52,00   24,00 28,00          
36 Len Bijkerk 190,50 162,50 28,00   10,50 23,00 22,50   199,00 feb  
37 Leo Simonis 186,50 118,00 68,50   14,50 20,00 28,00 6,00      
38 Ria de Groot 176,25 157,50 18,75   5,50 21,00 6,00 5,00 135,00 jan  
39 Berta Robbertsen 169,00 87,50 81,50   33,50 30,00   18,00      
40 Marianne Kok 154,00 101,50 52,50   20,50 32,00          
41 Carel van Kaam 149,50 146,50 3,00         3,00      
42 Linda Engelsman 142,50 142,50 0,00                
43 Piet Scherpenisse 125,00 125,00 0,00           237,00 feb  
44 Theo Legierse 116,00 45,75 70,25 20,50 37,00 33,00 30,00 20,00 416,00 mei  
45 Elsa Hooge 115,00 74,00 41,00   9,00   16,50 15,50      
46 Margaret Gerrese 105,00 80,00 25,00 6,50 1,50 14,50   27,50 342,50 mrt  
47 Jeanne van Veen 88,00 88,00 0,00                
48 Frits Knoppert 86,25 50,00 36,25 10,00   14,50 14,00 34,00 397,50 mei  
49 Hanny van Kooy 82,50 82,50 0,00                
50 Bert Zimmerman 78,00 49,50 28,50 17,50 5,50 14,50 10,50 9,00 298,50 mrt  
51 Kees Gerrese 77,50 30,75 46,75 19,00 14,50 31,00   29,00 362,00 Aprl  
52 Nel Meijer 69,50 62,00 7,50   7,50            
53 Rob Stoutjesdijk 69,00 37,00 32,00       10,50 21,50      
54 Aad Langstraat 62,00 27,00 35,00   35,00            
55 Pieter Ploeg 59,50 59,50 0,00                
56 John van den Donck 56,75   56,75 13,00 26,50 27,00 29,00 18,00 473,00 juni  
57 Wil Zwang 49,00 49,00 0,00                
58 Ben van Lit 44,75   44,75 23,00 29,50   2,00 35,00 456,00 juni  
59 Heidi Groppe 36,00 36,00 0,00                
60 Rick Groeneweg 17,00 17,00 0,00                
61 Ria Ploeg 16,50 16,50 0,00           371,00 Aprl  
62 Ton Zuidervliet 3,00 3,00 0,00                
    15227,75 12485,00 2742,75 400,00 946,00 561,00 497,00 741,00      

 

Jeu de Boules LADDER dinsdag, juli 28, 2015    
nr. Spelers totaal   p.mnd 7-7 14-7 21-7 28-7 0   kado  
SUB 2015 28 29 30 31 0 mnd 2015  
1 Jaap Kroep 568,50 477,00 91,50 23,00   32,50 36,00   juli 568,50  
2 Piet Scherpenisse 563,50 470,00 93,50 12,00 34,50 26,00 21,00   juli 563,50  
3 Kees Gerrese 547,50 425,00 122,50 33,50 13,00 37,00 39,00        
4 Corrie Beuckens 531,00 415,00 116,00 35,00 24,50 32,50 24,00        
5 John van den Donck 529,00 424,50 104,50 38,00 15,50 23,00 28,00        
6 Joke Klapwijk 520,50 432,00 88,50 37,00 19,50 19,00 13,00        
7 Tiny van Bregt 471,00 450,50 20,50     12,50 8,00        
8 Emmy Pijnaker 459,00 403,50 55,50 3,00 38,00 3,00 11,50        
9 Ria de Groot 448,00 374,00 74,00 14,00 22,50 36,00 1,50        
10 Jan Beerewout 447,50 396,50 51,00 15,00 10,50 19,00 6,50        
11 Tom Binnendijk 445,00 372,00 73,00 23,00   26,00 24,00        
12 John Sikkel 442,00 385,00 57,00 13,00 2,50 12,50 29,00        
13 Rick Groeneweg 436,50 384,00 52,50 16,50 8,50 23,00 4,50        
14 Koos Persoon 436,00 335,00 101,00 28,50 24,50 45,00 3,00        
15 Nies Beerewout 430,00 382,00 48,00 1,00 18,00 19,00 10,00        
16 Ans Visser 426,50 321,00 105,50 23,00 40,00 8,50 34,00        
17 Ton Visser 416,00 315,00 101,00 33,50 15,50 43,00 9,00        
18 Pieter Ploeg 415,50 415,50 0,00                
19 Ben Schneiderberg 413,50 373,00 40,50   5,50 35,00          
20 Bert Meijer 411,50 348,00 63,50 32,00 1,00 19,00 11,50        
21 Kees Dommershuijsen 401,50 344,50 57,00 6,00 19,50 5,50 26,00        
22 Len Bijkerk 400,50 291,00 109,50 16,50 33,00 23,00 37,00        
23 Theo van Bregt 392,00 359,50 32,50     8,50 24,00        
24 Hans Slottje 385,50 286,50 99,00 36,00   30,50 32,50        
25 Lia de Haan 376,00 334,50 41,50 4,50 4,00 19,00 14,00        
26 Jacques Meerveld 373,00 373,00 0,00                
27 Lies Temorshuisen 349,50 287,00 62,50   8,50 38,50 15,50        
28 Frans Erkens 328,00 319,50 8,50 8,50              
29 Annie Schep 320,00 320,00 0,00                
30 Greetje Persoon 306,00 296,00 10,00 10,00              
31 Ria de Leeuw 300,50 251,50 49,00 18,50   30,50          
32 Conne Nevens 286,00 216,00 70,00 20,00 2,50 28,50 19,00        
33 Ben van Lit 279,25 224,50 54,75 30,00   41,50 38,00   jan 146,50  
34 Marianne Kok 260,00 200,50 59,50 2,00 15,50 7,00 35,00        
35 Rick Erkens 254,50 254,50 0,00                
36 Leo Simonis 247,00 155,00 92,00   21,00 40,00 31,00        
37 Ben Verheijen 243,25 209,50 33,75 25,00 12,00 15,00 15,50   jan 148,50  
38 Gé van Kooy 231,00 231,00 0,00                
39 Yvonne Stolk 211,00 138,00 73,00 4,50 36,00 26,00 6,50        
40 Nel Meijer 192,00 107,00 85,00   41,00 44,00          
41 Berta Robbertsen 187,00 143,00 44,00 11,00 28,50   4,50        
42 Koen de Groot 182,50 141,00 41,50 31,00 28,50 5,50 18,00   feb 256,50  
43 Theo Legierse 165,25 111,25 54,00 27,00 26,00 34,00 21,00   aprl 433,50  
44 Rob Stoutjesdijk 150,00 96,00 54,00   15,50 38,50          
45 Frits Knoppert 148,00 104,50 43,50   31,50 28,50 27,00   mrt 365,50  
46 Thijs de Korte 138,50 129,00 9,50   7,00 1,00 1,50        
47 Selma Zimmerman 138,00 93,00 45,00 7,00 27,00 11,00          
48 Bert Zimmerman 126,50 93,00 33,50 26,00 5,50 2,00          
49 Carel van Kaam 109,00 86,50 22,50   22,50            
50 Gerard Lindenhof 106,75 56,50 50,25 28,50 38,00 4,00 30,00   aprl 421,50  
51 Rob Walthaus 86,00 6,50 79,50   38,00 41,50          
52 Aad Langstraat 74,25 22,75 51,50 21,00 34,50 15,00 32,50   mei 492,50  
53 Hanny van Kooy 72,75 72,75 0,00           mrt 354,50  
54 Ria Ploeg 67,75 67,75 0,00           feb 247,00  
55 Marina van Rijsbergen 45,50 45,50 0,00                
56 Wil Zwang 38,50 38,50 0,00                
57 Carl Bodensted 36,00 36,00 0,00                
58 Ada Dommershuijsen 35,50   35,50 8,50 31,50 10,00 21,00   juni 508,00  
59 Margaret Gerrese 33,00 2,50 30,50 18,50 10,50 15,00 17,00   mei 447,00  
60 Arie Nobel 15,00   15,00   30,00       juni 503,50  
61 Co van Rheenen 6,00 6,00 0,00                
    17456,25 14449,50 3006,75 741,00 861,00 1035,00 780,00        

 

               
  Zaterdag 25-7 BBQ dag  
  J E U d e B O U L E S  
  Stand Score Spelers Spel JdB  
  1 89 Gerard Lindenhof 63 26  
  2 87 Frits Knoppert 61 26  
  3 86 Ben Verheijen 60 26 NA BARRAGE
  4 86 Aad Langstraat 60 26
  5 84 Koen Groot de 58 26  
  6 83 Ton Visser 57 26  
  7 82 Tom Binnendijk 57 25  
  8 81 Ada Dommershuijsen 64 17  
  9 77 Kees Dommershuijsen 51 26  
  10 77 Tiny Bregt van 51 26  
  11 71 Rob Stoutjesdijk 47 24  
  12 70 Jaap Kroep 52 18  
  13 70 Wil Zwang 47 23  
  14 69 Bert Meijer 47 22  
  15 69 Rick Groeneweg 50 19  
  16 69 Theo Legierse 43 26  
  17 66 Koos Persoon 50 16  
  18 64 Co Rheenen 47 17  
  19 62 John Donck van den 55 7  
  20 60 Theo Bregt van 41 19  
  21 59 Ria Groot de 41 18  
  22 59 Selma Zimmerman 41 18  
  23 57 Lia Haan de 34 23  
  24 56 Margaret Gerrese 48 8  
  25 56 Ria Leeuw de 30 26  
  26 53 John Sikkel 38 15  
  27 51 Lies Termoshuizen 36 15  
  28 50 Anneke Beekman 32 18  
  29 50 Len Bijkerk 24 26  
  30 50 Yvonne Stolk 35 15  
  31 50 Bert Zimmerman 28 22  
  32 49 Berta Robbertsen 23 26  
  33 49 Carl Bodenstedt 24 25  
  34 49 Corrie Beuckens 27 22  
  35 48 Henny Kroep 35 13  
  36 48 Joke Klapwijk 36 12  
  37 46 Nies Beerewout 27 19  
  38 46 Tineke Ramondt 36 10  
  39 45 Emmy Pijnaker 32 13  
  40 43 Conne Nevens 31 12  
  41 40 Marjan Legierse 24 16  
  42 36 Annie Foks 20 16  
  43 35 Nel Meijer 20 15  
  44 26 Jan Beerewout 20 6  
               

 

De weergoden waren s'nachts al begonnen om ons KCC-BBQ-feestje te verstieren, ze kregen weinig vat op de zaak, alleen wat door een amateur in elkaar getimmerde vakken waren uit de spijkers gerukt.

De technische commissie is verheugd te kunnen mededelen dat de staf voor de A-selectie compleet is. Bij de A1 gaat Wilrik Wassink verder als eindverantwoordelijke en zullen Bianca Kalkman en Anton van der Heiden worden toegevoegd aan de staf. Alexander van Dieren blijft verantwoordelijk voor de A2 en zal daarin worden bijgestaan door Jelmer Wassink.

Michiel Last neemt de taken van Anton van der Heiden over als TC lid bij de A-jeugd.

Deze keer was het jeu de boules toernooi een Mix toernooi, wat betekent dat iedereen als individu de punten moet behalen om het toernooi te winnen. De vorm is doublette, zodat wel altijd met een maat moet worden gespeeld, dus 2 spelers tegen 2 spelers. Iedereen krijgt door loting een nummer toegewezen en daarmee worden 4 ronden willekeurig samengesteld.

Deze keer was het jeu de boules toernooi een Mix toernooi, wat betekent dat iedereen als individu de punten moet behalen om het toernooi te winnen. De vorm is doublette, zodat wel altijd met een maat moet worden gespeeld, dus 2 spelers tegen 2 spelers. Iedereen krijgt door loting een nummer toegewezen en daarmee worden 4 ronden willekeurig samengesteld.

Pos Naam
Gesp.
Punten
Saldo
1 Jan Loonstra
4
4
32
2 Patrick van der Kraan
4
4
31
3 Bas Langeveld
4
3
24
4 Ron V.D.Velden
4
3
23
5 Fieke Kamerbeek
4
3
23
6 Gerard Lindenhof
4
3
20
7 Barend van Nieuwenhuizen
4
3
19
8 Ben van Beekom
4
3
15
9 Jan Biesterbos
4
3
14
10 Selma Zimmerman
4
3
13
11 Peter Philips
4
3
11
12 Corrie Goedegebuur
4
3
11
13 Ria Ploeg
4
3
11
14 Robert van Solm
4
3
7
15 Ton T. Hart
4
3
0
16 Ria de Groot
4
3
0
17 Joop Goedegebuur
4
2
16
18 Coby van der Kraan
4
2
14
19 Frits Knoppert
4
2
8
20 Kees Gerrese
4
2
6
21 Peter Vrieselaar
4
2
6
22 Jaap Kroep
4
2
5
23 Margaret Gerrese
4
2
4
24 Koen de Groot
4
2
3
25 Bert Zimmerman
4
2
2
26 Piet Ploeg
4
2
2
27 Tom Binnendijk
4
2
1
28 Lia de Haan
4
2
0
29 Nies Beerewout
4
2
-1
30 Piet Scherpenisse
4
2
-5
31 Cees Pons
4
2
-7
32 Wim Ijsselstijn
4
2
-8
33 Anja T. Hart
4
2
-8
34 Hans Statz
4
2
-9
35 Joke Bot
4
2
-9
36 Henri Smit
4
1
-2
37 Greetje Persoon
4
1
-5
38 Norma Bijl
4
1
-8
39 Theo Legierse
4
1
-8
40 Cor de Bruin
4
1
-11
41 Cock Kwakernaak
4
1
-12
42 Corrie van Pelt
4
1
-12
43 Emmy Pijnaker
4
1
-14
44 Thijs de Korte
4
1
-15
45 Jaap van Kouwenhoven
4
1
-17
46 Aartje Schinkel
4
1
-23
47 Dogan Koetval
4
1
-25
48 Co van Rheenen
4
1
-25
49 Els Philips
4
1
-27
50 Ben Verheijen
4
1
-27
51 Ria Vrieselaar
4
1
-28
52 Willem den Haring
4
0
-15

Jeu de Boules LADDER dinsdag, juni 30, 2015    
nr. Spelers totaal   p.mnd 2-6 9-6 16-6 23-6 30-6   kado  
SUB 2015 23 24 25 26 27 mnd 2015  
1 Ada Dommershuijsen 508,00 446,50 61,50 5,50 9,00 3,50 15,50 28,00 508,00 juni  
2 Arie Nobel 503,50 395,00 108,50 10,50 21,50 17,50 25,00 34,00 503,50 juni  
3 Jaap Kroep 477,00 389,00 88,00 10,50 33,00   29,50 15,00      
4 Piet Scherpenisse 470,00 387,00 83,00 25,00 19,50 11,50 2,00 25,00      
5 Tiny van Bregt 450,50 443,50 7,00         7,00      
6 Joke Klapwijk 432,00 365,50 66,50 1,00 30,50 6,50 15,50 13,00      
7 Kees Gerrese 425,00 405,00 20,00         20,00      
8 John van den Donck 424,50 342,50 82,00   2,50 20,00 21,50 38,00      
9 Pieter Ploeg 415,50 386,50 29,00 29,00              
10 Corrie Beuckens 415,00 332,00 83,00 7,00 14,00 17,50 19,50 25,00      
11 Emmy Pijnaker 403,50 328,00 75,50 3,00 7,50 25,00 4,00 36,00      
12 Jan Beerewout 396,50 307,00 89,50 23,00 1,00 8,00 21,50 36,00      
13 John Sikkel 385,00 323,50 61,50   13,00 16,00 13,50 19,00      
14 Rick Groeneweg 384,00 337,50 46,50     11,50 13,50 21,50      
15 Nies Beerewout 382,00 316,50 65,50 26,50 5,50 3,50 28,00 2,00      
16 Ria de Groot 374,00 330,00 44,00 13,00 19,50 1,50 10,00        
17 Ben Schneiderberg 373,00 308,50 64,50 8,00 28,50 19,00 9,00        
18 Jacques Meerveld 373,00 373,00 0,00                
19 Tom Binnendijk 372,00 316,50 55,50 20,50     17,00 18,00      
20 Theo van Bregt 359,50 334,50 25,00         25,00      
21 Bert Meijer 348,00 306,50 41,50 24,00 12,00 1,50 3,00 1,00      
22 Kees Dommershuijsen 344,50 279,00 65,50 22,00 16,00 5,00 19,50 3,00      
23 Koos Persoon 335,00 302,00 33,00         33,00      
24 Lia de Haan 334,50 242,50 92,00 26,50 23,00 26,00 7,00 9,50      
25 Ans Visser 321,00 310,00 11,00         11,00      
26 Annie Schep 320,00 320,00 0,00                
27 Frans Erkens 319,50 291,00 28,50 18,50 10,00            
28 Ton Visser 315,00 286,00 29,00         29,00      
29 Greetje Persoon 296,00 292,00 4,00         4,00      
30 Len Bijkerk 291,00 226,50 64,50 9,00   23,00 11,00 21,50      
31 Lies Temorshuisen 287,00 262,50 24,50 17,00 7,50            
32 Hans Slottje 286,50 250,50 36,00   4,00     32,00      
33 Rick Erkens 254,50 213,00 41,50 30,50 11,00            
34 Ria de Leeuw 251,50 176,50 75,00 5,50 28,50   27,00 14,00      
35 Gé van Kooy 231,00 205,00 26,00 20,50 5,50            
36 Ben van Lit 224,50 177,00 47,50 18,50 30,50 21,00   25,00 jan 146,50  
37 Conne Nevens 216,00 216,00 0,00                
38 Ben Verheijen 209,50 161,50 48,00   26,50 15,00 29,50 25,00 jan 148,50  
39 Marianne Kok 200,50 200,50 0,00                
40 Leo Simonis 155,00 155,00 0,00                
41 Berta Robbertsen 143,00 98,00 45,00 3,00 2,50   23,00 16,50      
42 Koen de Groot 141,00 93,50 47,50 15,00 34,00 22,00 24,00   feb 256,50  
43 Yvonne Stolk 138,00 97,00 41,00       5,00 36,00      
44 Thijs de Korte 129,00 93,50 35,50 3,00 21,50 10,00 1,00        
45 Theo Legierse 111,25 45,00 66,25 30,50 32,00 13,50 26,00 30,50 Aprl 433,50  
46 Nel Meijer 107,00 95,00 12,00         12,00      
47 Frits Knoppert 104,50 72,75 31,75   24,00 24,00 6,00 9,50 mrt 365,50  
48 Rob Stoutjesdijk 96,00 83,00 13,00 13,00              
49 Bert Zimmerman 93,00 11,50 81,50 32,00 25,00   8,00 16,50      
50 Selma Zimmerman 93,00 30,00 63,00 28,00 17,00   12,00 6,00      
51 Carel van Kaam 86,50 86,50 0,00                
52 Hanny van Kooy 72,75 52,75 20,00 13,00 18,00 9,00     mrt 354,50  
53 Ria Ploeg 67,75 67,75 0,00           feb 247,00  
54 Gerard Lindenhof 56,50 12,25 44,25   26,50 13,50 18,00 30,50 Aprl 421,50  
55 Marina van Rijsbergen 45,50 45,50 0,00                
56 Wil Zwang 38,50 38,50 0,00                
57 Carl Bodensted 36,00 36,00 0,00                
58 Aad Langstraat 22,75 0,00 22,75 16,00 15,00 6,50   8,00 mei 492,50  
59 Rob Walthaus 6,50 6,50 0,00                
60 Co van Rheenen 6,00 6,00 0,00                
61 Margaret Gerrese 2,50 0,00 2,50         5,00 mei 447,00  
    15461,00 13111,50 2349,50 528,00 595,00 351,00 465,00 741,00      
                         

 

Aan het begin van het seizoen is het altijd weer een pittig plaatje van verplichtingen die we als KCC moeten wegwerken. Ten eerste om te zorgen dat onze wedstrijdteams geen punten in mindering krijgen het volgende seizoen en ten tweede om het lopende seizoen er voor te zorgen dat we bij voorkeur geen boetes krijgen van de KNKV voor niet ingevulde verplichtingen. Nog steeds is me niet helemaal duidelijk hoe de bond de berekeningen maakt en gedurende het seizoen komt er vaak nog wat bij en soms gaat er ook nog weer wat af, maar met de hoeveelheid teams die we op dit moment in het wedstrijdkorfbal hebben rondlopen komen we toch elk jaar weer zo rond de 225 externe verplichtingen uit die we op het veld en in de zaal moeten wegwerken. Daarnaast moeten we als vereniging dan ook nog de breedtekorfbal wedstrijden bij KCC thuis fluiten. Puzzelen, stimuleren en proberen de arbitrage groep (scheidsrechters, beoordelaars, waarnemers en begeleiders) voor in- en externe wedstrijden te vergroten.

                             
  Jeu de Boules LADDER dinsdag dinsdag, juli 29, 2014  
  nr. Spelers 2014 totaal   p.mnd 1-7 8-7 15-7 22-7 29-7 kado    
  SUB 2014 27 28 29 30 31 2014 mnd  
  1 Hanny v K.   558,00 404,50 153,50 17,50 29,00 38,00 40,00 29,00 558,00 juli  
  2 Piet P.   526,00 404,00 122,00 17,50 27,00 13,50 38,50 25,50 526,00 juli  
  3 Jaap K.   525,50 410,50 115,00 19,00 34,00 19,00 38,50 4,50      
  4 Gerard L.   509,50 388,00 121,50 29,00 36,00 17,00 7,50 32,00      
  5 Rick Gr.   506,50 391,00 115,50 3,00 24,00 37,00 14,50 37,00      
  6 Theo v.B.   506,00 417,00 89,00   32,00 19,00 4,50 33,50      
  7 Marianne K.   497,50 403,50 94,00 32,50 22,00 7,00 22,50 10,00      
  8 Tiny v B.   482,50 413,00 69,50   3,00 25,00 11,00 30,50      
  9 Ton V.   476,50 361,50 115,00 25,50 25,50 29,50 21,00 13,50      
  10 John S.   475,50 411,50 64,00 11,00 17,50 28,00 1,00 6,50      
  11 Emmy P.   471,50 359,50 112,00 22,00 20,00 9,50 30,00 30,50      
  12 Lies T.   470,00 412,00 58,00       31,00 27,00      
  13 Ans V.   453,00 354,50 98,50 20,50 4,00 35,50 14,50 24,00      
  14 Joke K.   444,00 347,00 97,00 7,00 23,00 33,50 33,50        
  15 Ben S.   435,00 376,50 58,50 32,50 9,00 3,00 7,50 6,50      
  16 Hans S.   425,00 384,50 40,50     22,50   18,00      
  17 John vd D.   422,00 354,50 67,50 13,00   19,00 19,50 16,00      
  18 Lia den H.   413,00 311,00 102,00 2,00 28,00 9,50 27,50 35,00      
  19 Berta R.   412,00 356,50 55,50 13,00 8,00 16,00 16,50 2,00      
  20 Ria de G.   411,50 380,00 31,50 5,00 5,50   18,00 3,00      
  21 Kees D.   398,50 301,00 97,50 34,00 12,00 25,00 13,00 13,50      
  22 Conne N.   371,00 354,50 16,50   7,00 9,50          
  23 Corrie B.   371,00 306,50 64,50 9,50 33,00 2,00 12,00 8,00      
  24 Bert M.   368,00 321,50 46,50 25,50   21,00          
  25 Len B.   348,00 317,00 31,00   31,00            
  26 Nies B.   302,50 235,00 67,50 9,50 19,00 22,50 16,50        
  27 Piet S.   293,25 271,25 22,00       35,00 9,00 123,50 jan  
  28 Tom B.   292,00 253,00 39,00     4,50 9,00 25,50      
  29 Annie S.   281,00 281,00 0,00                
  30 Marjan L.   276,50 213,50 63,00 13,00   27,00 2,50 20,50      
  31 Nel M.   257,00 243,50 13,50     13,50          
  32 Ge v. K.   251,00 197,50 53,50 16,00 21,00 9,50 2,50 4,50      
  33 Wil Z.   195,00 165,00 30,00 24,00     6,00        
  34 Theo L.   181,50 133,50 48,00 8,00 17,50 25,00 32,00 13,50 345,00 mrt  
  35 Koen de G.   173,75 132,75 41,00 6,00 12,00   36,00 28,00 280,50 mrt  
  36 Ben v. L.   169,50 131,25 38,25 15,00     41,00 20,50 206,50 feb  
  37 Jacques M   152,00 152,00 0,00           126,50 jan  
  38 Greetje P.   151,75 117,00 34,75   37,00   10,00 22,50 216,50 feb  
  39 Selma Z.   130,00 130,00 0,00                
  40 Ria Pl.   129,50 25,50 104,00 27,00 25,50 32,00 19,50        
  41 Frits K.   119,75 50,00 69,75 30,50 30,00 31,00 37,00 11,00 414,00 apr  
  42 Ria de L.   112,00 105,00 7,00   1,00 6,00          
  43 Joyce M.   107,50 107,50 0,00                
  44 Aad L.   106,00 33,00 73,00 28,00 35,00 13,50 33,50 36,00 422,00 mei  
  45 Thijs de K.   92,00 82,00 10,00   10,00            
  46 Bert Z.   87,50 87,50 0,00                
  47 Jeanne v V.   86,00 52,50 33,50     33,50          
  48 Marian W.   85,50 59,00 26,50     1,00 25,50        
  49 Ada D.   62,00 0,00 62,00 20,50 5,50 35,50 29,00 33,50 419,00 juni  
  50 Rob W.   62,00 32,00 30,00     4,50 25,50        
  51 Arie N.   55,75 0,00 55,75 23,00 14,00 29,50 22,50 22,50 457,00 juni  
  52 Carel v. K.   54,00 54,00 0,00                
  53 Koos P.   52,00 22,75 29,25   12,00   27,50 19,00 398,00 apr  
  54 Jan B.   42,25 15,00 27,25 1,00 15,00 13,50 24,00 1,00 413,00 mei  
  55 Ton Z.   37,50 0,00 37,50   16,00   4,50 17,00      
  56 Henri Knip   19,50 19,50 0,00                
  57 Carl B.   15,50 0,00 15,50   2,00     13,50      
        15710,00 12642,50 3067,50 560,50 703,00 741,00 861,00 703,00      

 

Na het geslaagde 50+ Mixtoernooi van woensdag 25 juni was het wederom aan KCC/Delta Logistiek om het geplande 50+ doublet regiotoernooi van 23 juli, te organiseren. Met de nodige inspanningen van Ada haar kant is het ons toch gelukt om 60 jeu de boulers bij elkaar te krijgen. De vroege vogels uit de regio stonden om tien over negen al bij ons voor de deur, waar na betaling van het inschrijfgeld een envelop mocht worden gekozen. Na het gratis bakkie koffie of thee heeft de voorzitter om 10 uur alle deelnemers gevraagd om een moment van stilte dit naar aanleiding van het overlijden van Dhr. Hans van Ewijk voorzitter van de Jeu de Boulesvereniging Bergambacht.

Na een warme zomer zullen in augustus 2014 weer de jaarlijkse oefenwedstrijden gaan plaatsvinden ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Voor de selectie en de A1 is er ditmaal in plaats van de welbekende IJsselcup een internationale driekamp georganiseerd, waarbij de top van België naar Capelle aan den IJssel zal komen. De topklassers AKC en KWIK zullen de strijd aangaan met de selectie van Bongers, Carolus en Diepenhorst. We kunnen ons meten met de top van Belgie. Bij de A1 doen buiten KCC/Delta Logistiek ook Groen Geel A1 en KWIK A1 mee.

Wat een seizoen!

Een terugblik leert ons dat we een van de succesvolste seizoenen, mede dankzij onze hoofdsponsor Delta Logistiek, hebben beleefd uit de clubhistorie. Sport verbroedert en dat was te merken. Samen was ons sleutelwoord en of het nu was om de sporthal supporterproof te maken met extra tribunes en spandoeken, een extra dweil/schoonmaakrondje om 2 uur ‘s nachts, het inhalen en uitzwaaien van de selectie met of zonder fakkels, iedereen voelde zich meer dan ooit betrokken bij en verantwoordelijk voor onze club.

Een eerste uitdaging voor ons (John en Bert) was om een nieuw bestuur te formeren. Fijn om te merken dat veel KCCers ons geregeld hebben bevraagd of HET al gelukt was. Ondanks deze belangstelling heeft dit niet geleid tot spontane aanmeldingen. Ook gerichte gesprekken met, in onze ogen, geschikte bestuurskandidaten hebben niet tot het gewenste resultaat geleid. Wel voelen wij ons zeer ondersteund door de bijzonder grote inzet van commissievoorzitters die zelfsturend en initiatiefrijk hun rol hebben gepakt. Dankzij al onze vrijwilligers, in welke rol dan ook, zijn wij met elkaar in staat om wederom een mooi seizoen af te sluiten.  Ondanks dat wij hadden aangegeven nog één jaar als interim-bestuurder aan te blijven, zijn wij van mening dat het goed is voor onze club om door te gaan als bestuurslid. Wij zullen dit voorstel op de ALV in november 2014 als agendapunt inbrengen.

Ereklasse B   Reserve ereklasse B
Dalto/BNApp.nl 1 Driebergen   Dalto/BNApp.nl 2 Driebergen
DVO 1 Bennekom   DVO 2 Bennekom
KCC/Delta Logistiek 1 Capelle a/d IJssel   KCC/Delta Logistiek 2 Capelle a/d IJssel
KVS/Maritiem 1 Scheveningen   KVS/Maritiem 2 Scheveningen
PKC/SWK groep 1 Papendrecht   Nieuwerkerk 2 Nieuwerkerk a/d IJssel
TOP/Justlease.nl 1 Sassenheim   PKC/SWK groep 2 Papendrecht
         
Reserve 1e klasse G   Reserve 2e klasse P
Avanti (P) 3 Pijnacker   ADO 2 s-Gravendeel
De Meeuwen 3 Putten   IJsselvogels 3 Moordrecht
DVO 5 Bennekom   KCC/Delta Logistiek 4 Capelle a/d IJssel
KCC/Delta Logistiek 3 Capelle a/d IJssel   KOAG 3 Krimpen a/d IJssel
SKF 3 Veenendaal   Korbis 2 Waddinxveen
Tempo 3 Alphen a/d Rijn   Maassluis 3 Maassluis
VEO 3 Voorburg   Nieuwerkerk 4 Nieuwerkerk a/d IJssel
Wageningen 4 Wageningen   Oranje Wit (D) 5 Dordrecht
         
Reserve 2e klasse O   Reserve 4e klasse M
Albatros 3 Zwijndrecht   ADO 4 s-Gravendeel
GKV (G) 3 Gorinchem   DVS'69 3 Hendrik-I- Ambacht
HKC (Ha) 3 Hardinxveld-G.   HKC (Ha) 5 Hardinxveld-G.
KCC/Delta Logistiek 5 Capelle a/d IJssel   KCC/Delta Logistiek 6 Capelle a/d IJssel
KCR 3 Ridderkerk   Merwede 4 Sliedrecht
Oranje Wit (D) 4 Dordrecht   Nikantes 3 R'dam Hoogvliet
Rust Roest 3 Eindhoven   PKC/SWK groep 6 Papendrecht
Vr'schaar (H) 3 Hardinxveld-G.   Rust Roest 6 Eindhoven
         
Reserve 6e klasse F   Reserve 6e klasse 6C
Springfield 3 Hoeven   Merwede 8 Sliedrecht
Merwede 9 Sliedrecht   KCC/Delta Logistiek 8 Capelle a/d IJssel
Emergo 1 Sint Maartensdijk   PKC/SWK groep 7 Papendrecht
Terda 1 Breda   Nexus 3 Schiedam
ADO (G) 5 s-Gravendeel   KCR 9 Ridderkerk
KCC/Delta Logistiek 7 Capelle a/d IJssel   DSO (K) 5 Klundert
RWA 7 Poortugaal      
         
Reserve 5e klasse D   Reserve 6e klasse I
DVS'69 4 Hendrik-Ido-Amb.   ZKV (Zu) 3 Zuidland (GRAS)
KCC/Delta Logistiek 9 Capelle a/d IJssel   NIO 5 Schiebroek
KCR 8 Ridderkerk   KCC/Delta Logistiek 10 Capelle a/d IJssel
Oranje Zwart/Hoekse 2 Westmaas   Nikantes 5 Rotterdam Hoogvl.
Nieuwerkerk 10 N'kerk a/d IJssel   Vr'schaar (H) 6 Hardinxveld-G.
GKV (G) 4 Gorinchem   ACKC 6 Almkerk
NIO 4 R´dam Schibroek   ´t Capproen 3 Hellevoetssluis
         
A-junioren hoofdklasse B   A-junioren overgangsklasse D
DeetosSnel A1 Dordrecht   Fortis A1 Souburg
DSC A1 Eindhoven   KCC/Delta Logistiek A2 Capelle a/d IJssel
Fortuna/MHIR A1 Delft   KOAG A1 Krimpen a/d IJssel
GKV (G) A1 Gorinchem   Nieuwerkerk A1 N'kerk a/d IJssel
KCC/Delta Logistiek A1 Capelle a/d IJssel   Oranje Wit (D) A1 Dordrecht
KCR A1 Ridderkerk   RWA A1 Poortugaal
KVS/Maritiem A1 Scheveningen   Sporting Delta A1 Dordrecht
PKC/SWK groep A1 Papendrecht   TOP (A) A1 Arnemuiden
         
A-junioren klasse 3G   A-junioren klasse 4G
DeetosSnel A3 Dordrecht   Vlaardingen A2 Vlaardingen
KCR A3 Ridderkerk   KCC/Delta Logistiek A4 Capelle a/d IJssel
Olympia (S) A1 Spijkenisse   Korbatjo A2 Oud Beijerland
GKV (G) A3 Gorinchem   Olympia (S) A2 Spijkenisse
THOR A1 Rotterdam   PKC/SWK groep A6 Papendrecht
KCC/Delta Logistiek A3 Capelle a/d IJssel   Vr'schaar (B) A3 Bodegraven
Sporting Delta A3 Dordrecht   ACKC A2 Almkerk
      Kinderdijk A3 Kinderdijk
         
B-aspiranten hoofdklasse C   B_aspiranten 2e klasse
Achilles B1 Den Haag   De Meervogels B1 Zoetermeer
Fortuna/MHIR B1 Delft   KCC/Delta Logistiek B2 Capelle a/d IJssel
Groen Geel B1 Wormer   Reeuwijk B1 Reeuwijk
KCC/Delta Logistiek B1 Capelle a/d IJssel   Vriendenschaar (H) B1 Hardinxv-G.
KCR B1 Ridderkerk      
KZ/Hiltex B1 Koog aan de Zaan      
Trekv/N'kerk B1 N'kerk a/d IJssel      
Velocitas B1 Leiderdorp      
         
B-aspiranten 4e klasse G   B-aspiranten 5e klasse A
Vlaardingen B2 Vlaardingen   NIO B1 R´dam Schiebroek
KCC/Delta Logistiek B3 Capelle a/d IJssel   Oranje Nassau (Vl) B2 Vlaardingen
RWA B3 Poortugaal   Vr'schaar (B) B3 Bodegraven
WION B1 Rotterdam   Gemini B2 Gouda
      IJsselvogels B2 Moordrecht
      KCC/Delta Logistiek B4 Capelle a/d IJssel
         
C-aspiranten hoofdklasse D   C-aspiranten 2e klasse L
DeetosSnel C1 Dordrecht   Albatros C1 Zwijndrecht
DSC C1 Eindhoven   DeetosSnel C2 Dordrecht
KCC/Delta Logistiek C1 Capelle a/d IJssel   KCC/Delta Logistiek C2 Capelle a/d IJssel
KCR C1 Ridderkerk   Reeuwijk C1 Reeuwijk
Oranje Wit (D) C1 Dordrecht      
PKC/SWK groep C1 Papendrecht      
Sporting Delta C1 Dordrecht      
Vitesse (B) C1 Barendrecht      
         
C-aspiranten 3e klasse B   D-pupillen hoofdklasse G
Gemini C1 Gouda   Fortuna/MHIR D1 Delft
Nieuwerkerk C2 N'kerk a/d IJssel   HKV/Ons Eibernest D1 Den Haag
IJsselvogels C2 Moordrecht   KCC/Delta Logistiek D1 Capelle a/d IJssel
KCC/Delta Logistiek C3 Capelle a/d IJssel   KCR D1 Ridderkerk
Korbis C2 Waddinxveen   KVS/Maritiem D1 Scheveningen
KOAG C3 Krimpen a/d IJssel   Merwede D1 Sliedrecht
Vr'schaar (B) C2 Bodegraven   ONDO (G) D1 s-Gravenzande
         
D-pupillen 1e klasse B   D-pupillen 2e klasse D
KOAG D1 Krimpen a/d IJssel   IJsselvogels D2 Moordrecht
Vr'schaar (B) D1 Bodegraven   KCC/Delta Logistiek D3 Capelle a/d IJssel
KCC/Delta Logistiek D2 Capelle a/d IJssel   NIO D2 Schiebroek
Korbis D1 Waddinxveen   Vlaardingen D1 Vlaardingen
      Maassluis D3 Maassluis
      Eureka D1 Rotterdam
         
E-pupillen 1e klasse B   E-pupillen 1e klasse C
KCC/Delta Logistiek E1 Capelle a/d IJssel   Nieuwerkerk E2 N´kerk a/d IJssel
Korbis E1 Waddinxveen   KCC/Delta Logistiek E2 Capelle a/d IJssel
Nieuwerkerk E1 N'kerk a/d IJssel   IJsselvogels E2 Moordrecht
Vr'schaar (B) E1 Bodegraven   Gemini E1 Gouda
IJsselvogels E1 Moordrecht      
Maassluis E1 Maassluis      
         
E-pupillen 1e klasse D   E-pupillen 3e klasse D
Albatros E1 Zwijndrecht   IJsselvogels E5 Moordrecht
NIO E1 Schiebroek   KOAG E4 Krimpen a/d IJssel
Vitesse (Ba) E1 Barendrecht   Korbis E4 Waddinxveen
KCR E1 Ridderkerk   KCC/Delta Logistiek E4 Capelle a/d IJssel
KCC/Delta Logistiek E3 Capelle a/d IJssel   Nieuwerkerk E4 N'kerk a/d IJssel
Nieuwerkerk E3 N'kerk a/d IJssel   Olympia (S) E3 Spijkenisse
Vlaardingen E1 Vlaardingen      
         
E-pupillen 3e klasse T   F-pupillen 2e klasse C
KOAG E7 Krimpen a/d IJssel   OZC F1 Rotterdam
Nieuwerkerk E8 N'kerk a/d IJssel   Vr'schaar (B) F2 Bodegraven
IJsselvogels E6 Moordrecht   Niewerkerk F2 N'kerk a/d IJssel
KCC/Delta Logistiek E5 Capelle a/d IJssel   KCC/Delta Logistiek F1 Capelle a/d IJssel
         
F-pupillen 3e klasse B      
KOAG F3 Krimpen a/d IJssel      
IJsselvogels F1 Moordrecht      
KCC/Delta Logistiek F2 Capelle a/d IJssel      
Niewerkerk F2 N'kerk a/d IJssel      

 

Jullie zullen je wel afvragen wat bedoelt ze met 108.
108 is het aantal peuken dat ik vandaag van het terras heb afgehaald. Dit kan echt niet!
Er staan voldoende asbakken buiten en anders vraag je een bekertje met een beetje water en gooi je dat na gebruik weg.

Het slot en de deur van het materiaalhok waren al een hele tijd kapot helaas is dat niet de eerste keer sinds de oplevering van onze kantine. Beide zijn nu weer gemaakt.

De meeste teamsamenstellingen voor het nieuwe seizoen 2014-2015 zijn bekend.

je kunt hier zoeken op team. De S1/S2 en de A1/A2 selectie wordt pas begin volgend seizoen bekend gemaakt.

We proberen uiteraard zo zorgvuldig mogelijk te zijn, maar zie je hier zaken die niet kloppen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamp 2014

Afgelopen pinksterweekend gingen we met bijna 80 kinderen en 20 man leiding naar de Berghoeve in Epe. Hierbij een verslagje van het kamp en de foto's vind je hier.

De trainingstijden voor de eerste helft van het veld zijn bekend. Deze zijn hier te vinden.
Let op: de tijden zijn tot begin van het seizoen nog onder voorbehoud, hou de site dus in de gaten of er voor jouw team geen wijzigingen zijn.

Wijzigingen:

  •  

Korfbalvereniging KCC/Delta Logistiek bedankt al haar relaties & sponsoren voor afgelopen seizoen!

Met name hoofdsponsor Delta logistiek voor haar geweldige steun en bijdrage tijdens de kruisfinales, de hoofdklassefinale, de promotie/degradatie wedstrijden voor de Korfbal League en natuurlijk het gehele seizoen, het kampioenschap en de promotie naar de ereklasse.

Het was een fantastisch sportjaar en met deze steun gaan we vol vertrouwen op naar aankomend seizoen 

Afgelopen zaterdag 28 juni organiseerde Sportief Capelle samen met winkelcentrum de Koperwiek het eerste ‘Capelle Fit, Fun & Healthy’. Als leukste sportvereniging van Capelle mochten wij daar natuurlijk niet ontbreken. Met de vereniging hadden we een stand, waar we samen met de Jeu de Boules informatie over KCC/Delta Logistiek konden geven aan geïnteresseerde en voor de stand was een ruimte op het plein beschikbaar waar we demonstraties konden geven. Doordat de Hockey en de Cricket niet kwamen opdagen konden we met de rugby de gehele dag door blijven spelen.

Door de financiële afsluiting van het seizoen 2013/2014 zal de automatische incasso van de contributies in juli iets later plaatsvinden dan gebruikelijk.

Op het KCC kamp 2014 hebben veel kinderen last gehad van teken. Tijdens de spellen hebben ze rondgelopen door plekken waar helaas veel teken zaten. Op kamp heeft de leiding zijn best gedaan om de nodige teken te verwijderen. Helaas blijkt achteraf dat ze niet allemaal opgemerkt zijn, en dat sommige tekenbeten problemen geven. Om meer informatie over dit onderwerp op te doen hebben we gesproken met Patricia Heerbaart. Patricia is de moeder van Koen en Valentijn Buckmann, die zelf ook zijn meegeweest op kamp. Daarnaast speelt Patricia in KCC S6 en is zij in het dagelijks leven huisarts in Gouda. Aan Patricia hebben wij enkele vragen voorgelegd over teken.

 

Jeu de Boules LADDER donderdag, juli 25, 2013

Spelers 2013 totaal vorige p.mnd 4-7 11-7 18-7 25-7 0 kado


mnden 2013 27 28 29 30 0 2013 mnd

1 Co v R.
374,50 309,50 65,00 1,00 27,00 20,00 17,00
374,50 juli

2 An D.
368,50 300,50 68,00 28,00 28,00 9,00 3,00
368,50 juli

3 Greetje P.
363,00 286,00 77,00 6,00 35,50 18,50 17,00
4 Jan B.
327,50 256,00 71,50 20,50 33,00 4,00 14,00
5 Jaap K.
325,00 268,50 56,50 5,00 25,50 5,00 21,00
6 Ria de G.
301,50 267,50 34,00 14,00 13,50
6,50
7 Marjan L.
282,00 268,50 13,50
13,50


8 Jeannette T.
281,00 195,50 85,50 20,50 31,50 14,00 19,50
9 Kees D.
265,00 240,50 24,50
9,00 14,00 1,50
10 John S
263,50 205,50 58,00 25,00 31,50 1,50

11 Annie S.
257,50 257,50 0,00
12 Berta R.
255,50 237,50 18,00 2,50 15,50


13 Nies B.
253,00 217,50 35,50 11,50 11,50 6,00 6,50
14 Bert M.
246,50 207,50 39,00 18,50 20,50


15 Tineke R.
241,50 215,50 26,00 11,50
10,50 4,00
16 Jeanne v V.
219,00 201,00 18,00 8,00 10,00


17 Ton V.
219,00 133,50 85,50 30,00 25,50 16,00 14,00
18 Lies T.
214,00 214,00 0,00
19 Ans V.
206,00 183,50 22,50 2,50 7,00 8,00 5,00
20 Ans v. L.
200,00 200,00 0,00
21 Anneke B.
194,50 144,00 50,50 22,00 4,50
24,00
22 Nel M.
189,00 166,50 22,50
22,50


23 Koen de G.
180,75 152,00 28,75 10,00 35,50
12,00
123,00 jan

24 Corrie I.
177,00 120,50 56,50 24,00 22,50
10,00
25 Ria de L.
162,00 153,50 8,50
7,00
1,50
26 Ria P.
162,00 162,00 0,00
27 Frits K.
161,00 117,50 43,50 31,00 34,00 14,00 8,00
161,00 feb

28 Theo L.
157,75 134,50 23,25
24,00
22,50
126,50 jan

29 Elsa de H.
145,00 136,50 8,50
7,00 1,50

30 Jan Br.
142,50 130,50 12,00

12,00

31 Piet S.
140,75 138,75 2,00 4,00148,50 feb

32 Aad L.
133,00 133,00 0,00
33 Carel v. K.
130,50 130,50 0,00
34 Rob W.
124,00 62,00 62,00 23,00 20,50 18,50

35 Henny Kr.
117,50 117,50 0,00
36 John vd D.
117,25 88,50 28,75
30,00 10,50 17,00
222,00 mrt

37 Selma Z.
116,00 79,50 36,50 18,50 18,00


38 Bert Z.
108,50 92,50 16,00 13,00 3,00


39 Jan vd B.
82,25 76,50 5,75
11,50


226,00 mrt

40 Len B.
76,25 24,75 51,50 32,00 29,00 17,00 25,00
309,50 Mei

41 Gerard L.
71,25 60,00 11,25 7,00 1,50
14,00
294,50 apr.

42 Conne N.
70,50 26,50 44,00 9,00 15,50
19,50
43 Marian W.
56,00 30,00 26,00 26,0044 Emmy P.
43,25 23,50 19,75 28,00 1,50
10,00
265,00 apr.

45 Wil Z.
43,00 27,00 16,00 16,0046 Ada D.
29,75 0,00 29,75 16,00 18,00 3,00 22,50
322,00 juni

47 Jacques M.
26,00 26,00 0,00
48 Koos P.
25,50 0,00 25,50 16,00 18,00 7,00 10,00
305,00 Mei

49 Henri S.
16,25 0,00 16,25 28,00 4,50


316,00 juni

50 Arie N.,
12,00 12,00 0,00
51 Anja v. K.
9,00 9,00 0,00
52

0,00
0,00

1443,00
8683,50 7240,50