Met ingang van maandag 11 juni 2018 zijn de korfbalvelden en een deel van het terrein van KCC/SO natural een BOUWTERREIN / BOUWPLAATS.

Bouwterrein KCCDat betekent concreet dat de Bouwer / Aannemer tijdelijk de eigenaar is van dat deel van ons terrein waar de renovatie van de velden en omliggende bestrating plaatsvindt. Er zullen maatregelen getroffen worden om alles voor iedereen veilig te houden. Als het goed is zullen er langs de overkapping bij de voordeur van de kantine bouwhekken geplaatst worden. Onder de overkapping en in de kantine kan dan iedereen veilig terecht tijdens de verbouwing voor onder andere de grote schoonmaak op 18 juni (lees hierover hier meer op de site) en eventuele vergaderingen tijdens de zomervakantie.

Ook langs de buiten banen van de Jeu de Boules worden bouwhekken geplaatst om te zorgen dat als het tijdens de bouwperiode gaat waaien en zo min mogelijk rommel op de JdB banen terecht komt. Alle betrokken partijen gaan hun best doen om alles zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen, zodat we ook weer zo snel mogelijk op de nieuwe velden kunnen en dat kan uiteraard alleen als iedereen, maar dan ook echt iedereen daaraan meewerkt.

HET IS DUS ONDER GEEN VOORWAARDE TOEGESTAAN OM TIJDENS DE RENOVATIE VAN DE VELDEN TE BETREDEN ZONDER TOESTEMMING VAN DE BOUWER. BLIJF DUS VAN DE VELDEN EN UIT HET GEBIED WAAR GE-/VERBOUWD WORDT.

We rekenen op de medewerking van iedereen en hopen verder op goede omstandigheden zoals mooi droog weer dan kan er goed doorgewerkt worden en kunnen we ergens in augustus hopelijk onze nieuwe velden in gebruik gaan nemen. Informatie over data en opening worden gedeeld zodra bekend.

Door middel van foto's en berichten zullen we jullie de komende weken op de hoogte houden van de vorderingen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties