Op zaterdag 28 juni 2014 organiseert Sportief Capelle i.s.m. Winkeliersvereniging De Koperwiek het evenement waar gezondheid en beweging centraal staan: Fit, Fun & Healthy.

Op de Koperwiek zijn op diverse locaties leuke activiteiten voor jong en oud. Deelname aan de activiteiten zijn gratis en vrijblijvend.

Hoe kunnen we geld verdienen voor KCC/Delta Logistiek?

Niet alleen zijn er leuke prijzen te verdienen, maar met elke ingeleverde kaart kan KCC/Delta Logistiek ook nog geld verdienen. Onderaan deze kaart kunt u stemmen op KCC korfbal. Voor elke stem ontvangt KCC/Delta Logistiek namelijk een deel van de ‘sponsorbijdrage’. Hoe meer stemmen, hoe groter het deel. Dit kan voor onze vereniging oplopen tot ruim 500 euro!

Kans maken op leuke prijzen?

Tijdens deze dag kunt u kans maken op leuke prijzen. Bij diverse activiteiten hangt een letter. Verzamel de letters en maak het woord compleet en vul deze op de kaart in. Deze kaart kunt u, voorzien van naam en e-mailadres, in de daarvoor bestemde box bij de stand van Sportief Capelle op het Stadsplein. Onder de ingeleverde kaarten worden onderstaande prijzen verloot:

  • 2x een gezond boodschappenpakket bij Jumbo;
  • 2x een lekkere sportmassage van een half uur bij Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage;
  • 1x een EkoPlaza fietskrat voor de boodschappen;
  • 1x een Balance Board bij Vegro;
  • 1x een Palaroid zonnebril bij Pearle;
  • 2x een Hannah Meet & Greet treatment.

Enkele voorwaarden van deze actie zijn:

  • De kaarten kunnen alleen tijdens het evenement zelf van 10:00 tot 16:00 bij de stand van Sportief Capelle worden ingeleverd.
  • Alleen kaarten die voorzien zijn van naam en mailadres worden meegenomen in de telling om het totale bedrag van €2.000,- te verdelen onder de verenigingen.
  • Willen mensen meedoen voor de individuele prijzen, dan dienen zij wel de letters te verzamelen en het juiste woord er mee te vormen.

Help KCC/Delta Logistiek aan een zo groot mogelijk bedrag. Kom op 28 juni naar het stadsplein en lever de ingevulde kaart in!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties