Op zaterdag 18 maart spelen het tweede (18:00 uur) en het eerste (20:00 uur) van KCC/CK Kozijnen tegen DOS'46 in Nijeveen. Als jij die wedstrijd(en) wil bezoeken is het belangrijk om het onderstaande even goed te lezen.

Afgelopen vrijdag was er al weer de derde dartavond van het dartseizoen.

Deze keer ook weer een prima opkomst. Met 24 deelnemers wel iets minder dan de vorige dartavond (33 deelnemers), maar het darten leeft (nog steeds) bij KCC/CK Kozijnen en dat is mooi om vast te stellen.

Alle gevonden voorwerpen die we verzameld hebben tot en met 4 maart 2023 hebben we op de foto gezet en kunt u terugvinden via deze link.

Het verbaast ons elke keer weer hoeveel kledingstukken en andere voorwerpen er achterblijven op het veld, in de kleedkamers en in de kantine. We verzoeken dan ook iedereen om goed op jullie spullen of op de spullen van jullie kinderen te letten. 

Kijk goed naar alle foto's en als je iets herkend van jezelf laat het ons dan weten, herken je iets van iemand anders geef dat dan aan hem/haar door dan kunnen we een poging wagen de gevonden voorwerpen terug te krijgen bij hun rechtmatige eigenaar.

Op 14 april zal er voor de A t/m senioren een BINGO georganiseerd worden! Een avond vol gezelligheid en met mooie prijzen. Ben je er ook bij? Geef je dan snel op via onderstaand formulier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties