Update: dankzij jullie aanmeldingen en een garantstelling door onze sponsoren PUKA Vastgoed en M-Buijs Schilderwerken gaat de feestbus naar Groen Geel op zaterdag 4 maart zeker rijden! Er is op moment van schrijven nog 1 plek, dus geef je snel op op voor deze ouderwetse KCC roadtrip. In de wedstrijd tegen Blauw-Wit zagen we hoe we als Negende Man de selectie een extra steuntje in de rug kunnen geven. Gezien het wedstrijdprogramma kunnen ook zaterdag weer supporters van alle teams mee. Laten we er een groot feest van maken!

Op zaterdag 4 maart spelen het tweede (17:15 uur) en het eerste (19:00 uur) van KCC/CK Kozijnen tegen GG/Ronald Mc Donald Huis Emma (verder Groen Geel) in Wormer. Als KCC/CK Kozijnen die wedstrijd wint hebben we ons gehandhaafd in de Korfbal League. Als jij die wedstrijd wil bezoeken is het belangrijk om het onderstaande even goed te lezen.

Helaas is de capaciteit van onze nieuwe ketels en boiler niet voldoende voor wat wij bij KCC/CK Kozijnen aan capaciteit nodig hebben om allemaal lekker warm te kunnen douchen. Er wordt dus weer aan gewerkt.

Daarom gebruiken wij AANSTAANDE ZATERDAG 18 februari 2023 de kleedkamers van de SPORTHAL om ons OM TE KLEDEN EN TE DOUCHEN.

We zijn inmiddels alweer in februari en de zaalcompetitie is over de helft. Voor veel teams breken er nog spannende weken aan om een goede klassering te gaan halen. Speciale aandacht hierbij natuurlijk voor ons eerste, die moet nog een aantal belangrijke punten halen om ook volgend jaar weer op het hoogste niveau van Nederland mee te mogen doen. Dus alle steun is nodig! Geef je daarom ook op voor de supportersbussen!

Vanuit het bestuur willen we graag een aantal zaken met jullie delen.

Update: dankzij jullie aanmeldingen en een garantstelling door onze sponsoren PUKA Vastgoed en M-Buijs Schilderwerken gaan de feestbussen naar Blauw-Wit (za. 25 februari) en Groen Geel (za. 4 maart) zeker rijden! Voor Blauw-Wit zijn er nog enkele plekken vrij, voor Groen geel nog ruim voldoende. Geef je dus snel op voor deze ouderwetse KCC roadtrips. Juist deze twee wedstrijden is het van groot belang dat we als Negende Man de selectie een extra steuntje in de rug geven. Gezien het wedstrijdprogramma kunnen op beide zaterdagen supporters van alle teams mee. Laten we er een groot feest van maken!

De Kenonz Korfbal League is de tweede fase ingegaan en de selectie van KCC/CK Kozijnen is op weg om ook volgend seizoen op het allerhoogste niveau van Nederland te spelen. En juist nu is het belangrijk dat de KCC-supporters dat extra steuntje in de rug gaan geven. De steun van De Negende Man is van groot belang. Gezien het wedstrijdprogramma kunnen op beide zaterdagen supporters van alle teams mee. Laten we er een groot feest van maken!

Na een rustige eerste dartavond op 6 januari met 12 deelnemers, was het afgelopen vrijdag hele andere koek. Liefst 33 deelnemers schreven zich in voor de tweede dartavond van het seizoen.

Dat is een record in de pakweg 20 jaar van het darten bij KCC. Met 4 borden ter beschikking, was het dus passen en meten en improviseren om alles goed te laten verlopen.

Voor de dartavonden van januari t/m juni 2023 maken we een jaarklassement op.

De puntenverdeling is op een dartavond als volgt:
Nr. 1 krijgt 12 punten
Nr. 2 krijgt 10 punten
Nr. 3 krijgt 8 punten
Nr. 4 krijgt 7 punten
Nr. 5 krijgt 6 punten
Nr. 6 krijgt 5 punten
Nr. 7 krijgt 4 punten
Nr. 8 krijgt 3 punten
Nr. 9 krijgt 2 punten
Alle overige deelnemers krijgen 1 punt voor hun aanwezigheid.

De winnaar krijgt een beker aan het einde van het dartseizoen. De beste 4 avonden tellen mee.

PlaatsNaam6-jan10-febtotaal mrtaprmeijuni
1 Peter Nell 6 8 14          
2 Julian Middelkoop 12 0 12          
  Olaf Ullersma 8 4 12          
  Gerard Reijm 0 12 12          
5 Marcel den Ouden 10 0 10          
6 Paul Oschner 7 1 8          
  Roel Visser 2 6 8          
8 Gerbert Schippers 0 7 7          
9 Marijn van Wingerden 5 1 6          
10 Timo van Dieren 4 1 5          
  Karl Both 0 5 5          
12 Stefan Dekkers 3 1 4          
13 Ronald Dortland 0 3 3          
14 Dave Kalkman 1 1 2          
  Steven Buijs 1 1 2          
  Jaco Both 0 2 2          
17 Jelle van Houdt 1 0 1          
  Martinvan Dieren 0 1 1          
  Sydney Schol 0 1 1          
  Ricardo Knoops 0 1 1          
  Bo Oppe 0 1 1          
  Henno Ploeg 0 1 1          
  Edwin Stans 0 1 1          
  Rick Stans 0 1 1          
  Tijn van Houdt 0 1 1          
  Koen Houkes 0 1 1          
  Jan Willem de Winter 0 1 1          

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties