Vanwege persoonlijke omstandigheden is in overleg met het bestuur besloten dat John de Gelder zijn vrijwilligerstaken binnen de club per direct neerlegt. De rol van penningmeester is overgenomen door het bestuurslid financiën Demi van Oosten. Het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan gewoon gebruikt blijven worden. De (financiële) processen kunnen in de overgangsperiode iets langer duren dan normaliter het geval is.

Dit weekend volgt nieuws over een nieuw bestuurslid en de overige portefeuilleverdeling binnen het bestuur.

Het bestuur

Voor het bijhouden van de statistieken en de scores in de livestream gebruiken we een Windows laptop. Helaas heeft de oude laptop het begeven, dus ben ik op zoek naar een nieuwe (gebruikte) laptop.

Iedereen die als kind gesport heeft kent ze wel; die enthousiaste, onvermoeibare, altijd vrolijke vrijwilliger…… juist de trainer/coach! KCC/CK Kozijnen zoekt nog zo’n vrijwilliger voor de B2 voor dit seizoen.

Door de onderhoudsploeg van KCC/CK Kozijnen is de hele zomer op vrijdagochtenden (29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8) gewoon door gewerkt.
Op vrijdagochtend 2 september en ook op zaterdag 3 september (de week daarna begint de competitie) zijn we ook weer aanwezig voor grote en kleine klusjes op het KCC-complex in en om de kantine en op en om de velden. Op 3 september spelen er veel teams thuis een oefenwedstrijd. Speelt je kind en vind je het leuk om even te helpen meld je dan aan bij ondergetekende dan kijken we op welke dag je iets wil doen en hoe lang je de tijd hebt. Vele handen maken licht werk en als er veel mensen zijn die een uurtje (of meer) kunnen helpen dan komen we een heel eind. Het zou mooi zijn dat als de competitie op 10 september begint ons complex er dan ook weer piekfijn uitziet.

Zojuist is het vervoer aan het wedstrijdprogramma voor de eerste helft van het veldseizoen 2022/2023 toegevoegd.

Binnenkort worden de scheidsrechters toegevoegd.

  • Heb je geen auto ter beschikking of vragen, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat je niet wordt ingedeeld om te rijden.
  • Kan je een keer niet rijden? Ruil dan met een andere ouder uit het team. Als je ons mailt dan passen wij het ook op de website aan.
  • Als je als trainer of teamleider de verzameltijden aangepast wil hebben kan je ons ook mailen.

Vorige week is op het bondsbureau de loting verricht voor de bekercompetitie 2022-2023 in de diverse regio's. Ook KCC/CK Kozijnen doet in deze editie mee aan dit bekertoernooi met de B1 en A1.

Het seizoen gaat bijna weer beginnen en op zaterdag 27 augustus en zaterdag 3 september worden er weer gezellig veel oefenwedstrijden gespeeld.
Dan willen we natuurlijk ook allemaal wat eten en drinken. Dus is het barrooster voor deze twee dagen ingevuld.

Je vindt deze altijd via de website of klik hier.

Heb jij zin om (weer) te korfballen zonder wekelijkse competitiewedstrijden of verplichtingen in het weekend en vooral voor de gezelligheid? Dat kan binnenkort! Vanaf september 2021 starten we bij KCC/CK Kozijnen met RecreStars. Dit is een korfbalvorm speciaal voor (oud‐)korfballers van ongeveer dertig jaar en ouder.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties