KCC/CK Kozijnen treedt het komende seizoen weer met een ijzersterke selectie aan. Daarin zijn enkele 'nieuwe' gezichten. Wellicht hebben jullie ze al op onze sociale media voorbij zien komen, maar hieronder zetten wij ze nog even op een rijtje.

Door de onderhoudsploeg van KCC/CK Kozijnen wordt de hele zomer op vrijdagochtenden (29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8) gewoon door gewerkt. Naast alle standaard werkzaamheden zorgen we er dan ook weer voor dat zoveel mogelijk klussen en klusjes gedaan worden zodat alles aan de start van het nieuwe seizoen weer schoon, heel en veilig is. We komen eigenlijk altijd handjes te kort voor al het werk dus mocht je dit lezen en de komende vrijdagen in de vakantie nog een uurtje (of meer) tijd hebben en ons willen helpen dan ben je van harte welkom op de vrijdag ochtenden zijn wij aanwezig van 08:15 – ca 12:00 uur.

Naar aanleiding van diverse reacties op de eerdere concept-indeling is verder gewerkt aan teamsamenstellingen die beter aansluiten op de diverse wensen in de spelersgroepen. Hierbij zijn de volgende uitgangspunten leidend geweest;

Ruim twee weken geleden hebben onze A-spelers hun laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Het was een seizoen waar Corona helaas weer een grote rol van betekenis speelde en het was maar de vraag of dat we dit seizoen nog wel wedstrijden zouden gaan spelen. Gelukkig was dit wel het geval en kon de competitie worden hervat. Nu, aan het eind van het seizoen zal een aantal spelers de jeugd achter zich gaan laten en mogen ze zich verder ontwikkelen in de senioren. We wensen hen veel succes en veel korfbalplezier toe!

Beste allemaal,  

Helaas is het ons niet gelukt om op het veld alle verplichtingen die KCC/CK Kozijnen had gekregen van het KNKV weg te werken, ondanks de tomeloze inzet van een groep externe en interne scheidsrechters en beoordelaars. Mede vanwege een aantal blessures of andere verplichtingen kon niet iedereen even vaak in actie. Het is niet anders.

Wat fijn dat we afgelopen weekend het seizoen met elkaar hebben mogen afsluiten en wat was het een geslaagde dag! De kleinere KCC-ers waren overdag creatief bezig en later op de dag werd er gekorfbald vanaf de D in verschillende poules. We hebben de dag leuk kunnen afsluiten met een BBQ waarna er vervolgens flink gedanst werd onder leiding van DJ Cleo & Laura en de band Soundbites. Deze gezellige dag werd georganiseerd door de Akccie. We willen de leden van de Akkcie ook via deze plek hier nogmaals voor bedanken!

Vanuit het bestuur dan ook een goed moment om nu terug te blikken op het afgelopen jaar.

Met trots presenteren de sponsorcommissie en de Jeugd-TC met Bodytec Claudia een nieuwe sponsor van de A-selectie van KCC/CK Kozijnen. Komende seizoen zal het logo van Bodytec Claudia rondom de wedstrijden van de A1 o.a. te zien zijn op de wedstrijdballen, korven en de broekjes/rokjes van de spelers. Daarnaast zullen eigenaren Claudia en Rob de Gelder samen met hun team van professionals twee keer per week de fysieke begeleiding van de A-selectie gaan invullen.

20210716   Bodytec Claudia sponsor

Behalve als betrokken korfbal-ouders kennen we Rob en Claudia al een aantal jaar als gastheer en -vrouw van de KCC/CK Kozijnen Businessclub tijdens zaalwedstrijden. Met deze nieuwe overeenkomst breiden zij de samenwerking met de club verder uit. Samen met de bestaande A-selectie-sponsoren  BAC en Starshoe draagt Bodytec Claudia hiermee bij aan het verder professionaliseren van de topsport bij KCC.

Bodytec Claudia is bij sommigen wellicht bekend als medegebruiker van ons complex. Bij Bodytec Claudia staan jouw gezondheid en bewegen centraal. Je kunt er terecht voor Bodytec-trainingen, maar ook voor natuurlijke zuurstoftherapie. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op hun website https://bodytecclaudia.nl/

Sponsorcommissie en jeugd-TC bedanken Bodytec Claudia voor hun commitment en betrokkenheid en kijken uit naar een mooie samenwerking.

Dobbelen, hardlopen, zorgen dat je niet in de put of de gevangenis komt. Naast deze grote opdracht moest je leuke opdrachten uitvoeren om het hele ganzenbordspel te doorlopen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties