De resterende wedstrijden van KCC/CK Kozijnen 9 komen te vervallen.

De wedstrijden KCC/CK Kozijnen 9 - WION 6, KCC/CK Kozijnen 9 - Nexus 4 en ONDO (G) 6 - KCC/CK Kozijnen 9 worden dus niet meer gespeeld.

 

In de laatste competitieronde moest de selectie het in Dordrecht opnemen tegen DeetosSnel. De reserves wonnen hun duel knap met 16-19, waardoor het zich plaatste voor de play-off voor het kampioenschap voor reserveteams. Die zal gespeeld worden op vrijdag 3 juni 2022 om 20:30 uur, uit tegen DVO/Accountor 2. Hierna speelde het vlaggenschip tegen DeetosSnel. De nog puntloze gastheer was al weken terug gedegradeerd maar KCC/CK Kozijnen was niet bij machte om de winst bij te schrijven en ging zeer verrassend onderuit in Dordrecht met 16-15.

Zaterdag 25 juni gaan we het seizoen weer afsluiten met een ouderwets gezellige slotdag.

Het programma is voor een deel afhankelijk van de prestaties van onze A1. Zij zijn namelijk nog in de race voor het Nederlands Kampioenschap voor junioren. De finale hiervan zal op de middag van 25 juni gespeeld worden. Om iedereen de gelegenheid te geven daar naartoe te gaan hebben we een programma met plan A en plan B opgesteld:

Op zaterdag 21 mei vond de officiële opening van het Kangoeroeveld en de start van de Pukkie Klup plaats. Met dank aan de Club van 50 is er een mooi hekwerk geplaatst rondom het grasveld naast de kunstgras velden. Hierdoor hebben de kangoeroes en pukkies een eigen sportveld op het KCC-complex.

 We kijken nog even terug op een geslaagde activiteit.

Afgelopen woensdag 18 mei was het weer lekker druk op een zonovergoten KCC-park. Voor de jongste jeugd van 4 t/m 6 jaar was de Giga Kangoeroe middag georganiseerd.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties