Zoals jullie eerder al op de site gelezen hebben, hebben wij sinds dit seizoen een nieuwe samenwerking met kledingleverancier Erima. KCC/CK Kozijnen voert de nieuwe SIX WINGS teamlijn van Erima door in de traditionele clubkleuren zwart met wit. Voor de wedstrijden is een speciaal eigen clubshirt ontwikkeld, waarin de selectie gisteren voor het eerst te bewonderen was tijdens haar oefenwedstrijden tegen DOS’46 uit Nijeveen.

YESSS! daar gaan we weer! Dit jaar kunnen we, (gelukkig) zonder coronamaatregelen, de Pubquiz organiseren met het thema: De 00’s! Er kunnen maximaal 20 teams deelnemen aan de Pubquiz, dus test je kennis en geef je snel op!

Het KCC-griezelhuis was een daverend succes. In bijna elke vertrek van het huis was wel een activiteit te doen. Spinnenwebben trotseren, heksenhoeden gooien, oogbal werpen of Frankensteins keuken, het maakte niet uit, ieder kind durfde het aan.

Via onderstaand formulier kan je je punten doorgeven voor de bestedingsdoelen voor de Club van 50.

DE STEMMING IS GESLOTEN

[Form Stemformulier_Club_van_50_4_november_2022 not found!]

Beste bestuurs- en commissieleden,

Vandaag is er een mail verstuurd naar het bestuur en alle commissies over het aanmelden van doelen voor een bijdrage van de Club van 50. Om niemand te vergeten plaatsen we dit artikel ook even op de website. Meld dus nu snel je bestedingsdoel voor de Club van 50 aan!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties