In navolging op eerder bericht dat de huidige technische staf ook volgend seizoen aan KCC verbonden blijft, is de TC blij te kunnen melden dat de laatste positie volgend jaar zal worden ingevuld door Jacco Glerum.

Gistermiddag is er geïnventariseerd welke artikelen tot 1 juni over de houdbaarheidsdatum zouden gaan.

Besloten is om deze artikelen aan de voedselbank in Capelle te doneren.

Het KNKV heeft zojuist bekend gemaakt dat de tweede helft veldcompetitie is afgelast.
Ook wordt geadviseerd om de deuren tot 1 juni gesloten te houden. KCC volgt dit advies. Alle clubactiviteiten zijn tot 1 juni opgeschort.

In navolging van de zojuist gegeven persconferentie zijn ook de klaverjas- en dartavonden in april en mei komen hiermee te vervallen.

Beste mensen,

Hangend aan de bar of zittend aan een tafel geven wij een mening over de gespeelde wedstrijd. Onder al deze spelers en supporters zijn huisartsen, verpleegkundigen en ongetwijfeld mantelzorgers. Mannen en vrouwen die nu in de frontlinie staan en lange werkdagen maken.

Een wedstrijd tegen een virus waarbij wij als mens op achterstand staan, maar korfbalkenners als we zijn, dit ‘duel’ nooit maar dan ook nooit zullen opgeven. Uiteindelijk winnen we de ‘wedstrijd’.

Nu het leven opeens een bijzondere draai maakt, is het tijd om achterstallige taken uit te voeren en daar is het behalen van je spelregelbewijs er wellicht wel een van!

16 maart 21.00 uur
Het KNKV heeft kennisgenomen van de additionele maatregelen, die het kabinet 15 maart heeft afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Het huidige pakket aan kabinetsmaatregelen - ook gelet op de toespraak van premier Rutte van 16 maart - heeft voor dit moment de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

Beste KCC’ers,

Het bestuur wil eenieder bedanken voor alle inzet en voorbereidingen van de kruisfinale wedstrijden.
Wij vonden het wederom een huzaren stuk.
Veel leden hebben (veel) tijd geïnvesteerd om deze wedstrijden tot een waar feest te maken.
Dat het Corona virus daar een streep door heen trekt is buitengewoon jammer.

Nogmaals dank.

Wij wachten verder af wat het KNKV-bestuur met alle afgelastingen gaat doen.

Het bestuur

Door de corona crisis staat het dagelijks leven de komende tijd voor heel veel mensen op zijn kop. Wij hopen dat de genomen maatregelen natuurlijk het gewenste effect hebben, maar als livestreamcommissie bedachten wij dat we misschien iets zouden kunnen betekenen door het ter beschikking stellen van onze apparatuur.

Update 15 maart 2020:
Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Eén van die maatregelen is dat Sportclubs sluiten vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april. Tot die tijd is de kantine van KCC dus niet geopend. Lees hier het volledige bericht.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties