Beste KCC-ers en iedereen die op KCC/CK kozijnen heeft gestemd,

Nadat wij voor de Rookvrije Generatie Award de publieksstemronde hadden gewonnen, moest er nog een deskundige jury zich buigen over onze nominatie. Helaas hebben wij van de jury niet de voorkeur gekregen en heeft een andere vereniging ‘de 4 tennisverenigingen van Heemskerk’ uiteindelijk de Rookvrije Generatie Award in de categorie Sport gewonnen.
Zoals een goed verliezer betaamt feliciteren wij hun met het verkrijgen van deze award.

Gisteren ging een grote groep vrijwilligers op pad om onze 75 Jeu de Boulers thuis te verrassen met een aardigheidje. Deze KCC-leden vallen voor een groot gedeelte in de kwetsbare groep, en zitten nu al ruim een jaar voornamelijk thuis.

Na goed overleg, zal KCC/CK Kozijnen na dit seizoen afscheid nemen van Niels Molendijk. Vier seizoenen lang, was hij werkzaam bij onze vereniging. In de afgelopen vier jaar heeft hij mooie resultaten neergezet, met als hoogtepunt het behalen van de kruisfinale met de A1. De afgelopen jaren hebben we Niels gezien als een trainer met veel ambitie en heeft hij zich vol ingezet om onze spelers beter te maken.

Afgelopen weekend hebben meer dan 75 kinderen van de E t/m Kangoeroes inclusief hun vriendjes en vriendinnetjes meegedaan aan de vossenjacht.

Met het aanstellen van Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst als coaches van het eerste en het aanblijven van Jacco Glerum voor het tweede, maakt de komst van trainer Henno Ploeg de technische staf van onze selectie compleet. Daarmee vervangt Henno Michiel Last, die de afgelopen drie jaar trainer is geweest van het tweede (hierover later meer).

Zo langzamerhand krijgen we weer wat lucht, en ja ik weet het, we kunnen nog niet ‘los’, maar we mogen weer trainen. Het competitie verhaal loopt in de zaal op het eind en over het veld is nog weinig of niets bekend. We hopen maar dat er versoepelingen komen en dus weer mogen trainen met verdedigende druk.

In memoriam,

25 februari jongsleden overleed Pieter (Piet) Ploeg. Hij was jaren actief speler en betrokken bij de Jeu de Boules.
Als voorzitter heeft hij vele jaren het woord gevoerd namens de Jeu de Boules.

Piet heeft de leeftijd van 71 jaar mogen bereiken.
We wensen zijn vrouw Ria en haar gezin/familie veel sterkte toe.

Het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties