In 2020 gaan we vrolijk door met darten bij KCC. Op de frisse 24 januari wisten toch weer 20 deelnemers de weg naar het clubhuis te vinden. De avond werd gewonnen door Paul Oschner. Hij had 6 punten meer dan Gerard Reijm. Stefan Dekkers werd derde met slechts 1 punten daarachter.

In de competitie in de hoofdklasse A zijn we inmiddels over de helft, maar door een aparte planning speelde het vlaggenschip zaterdagavond voor het eerst tegen het Amsterdamse AW.DTV. Zoals in het programmaboekje te lezen was kennen de ploegen elkaar door en door en worden er altijd mooie duels uitgevochten. Voor de ploeg uit Amsterdam was het een kwestie van aanhaken en voor de ploeg van Wip en van der Steen moest op titelkoers zien te blijven. In een hoofdklasse-onwaardige eerste helft bleef KCC achter de feiten aanlopen, maar in de tweede helft werd er halverwege een eindspurt ingezet en alsnog een moeizame zege behaald.

Vrijdag 24 januari gaan we weer verder waar we vorig jaar gebleven waren; gezellig darten! Zoals altijd spelen we verschillende spelletjes en is iedereen, ongeacht niveau, welkom.

Meedoen kost slechts €2,50 en we hebben iedere avond prijsjes voor de top drie. Voor de echte fanatiekelingen houden we ook een seizoensscore bij.
We beginnen om 20:00 uur. Inschrijven en ingooien onder genot van een kopje koffie, of gelijk iets sterkers, kan vanaf 19:30 uur.

Tot vrijdag!

P.S. Noteer alvast de volgende dartavonden in je agenda.

De wedstrijd Korbis E9 - KCC E4 op 25 januari begint een uur eerder. Nieuwe aanvangstijd is 13:15 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC E4.

Het schoonmaakrooster is ingevuld voor de tweede helft van het seizoen. Deze week, van 20 t/m 24 januari, is de A2 aan de beurt. De week erna de A3 en vervolgens gaat S1 aan de slag.

Kijk het rooster na en zet de week voor je team in je agenda!

Hoe zou het vlaggenschip omgaan met de nederlaag tegen Nieuwerkerk. De spelers hadden welgeteld één week om een nieuw strijdplan te smeden, want zaterdag wachtte in eigen hal het uit Oegstgeest afkomstige Fiks, dat onder leiding staat van Bas Harland. De ploeg doet het verrassend goed en pakt de punten die men kan pakken maar staat slechts in de middenmoot. In de eerste wedstrijd van het seizoen werd het toen nog onbekende Fiks in Oegstgeest verslagen, maar dat was niet eenvoudig. In de slotfase kwam KCC toen nog goed weg met een 31-32 overwinning. Ditmaal had KCC vrijwel de gehele wedstrijd onder controle, kon zich fouten permitteren, maar behaalde wel een magere 23-20 winst.

Op vrijdagavond 3 januari waren alle leden uitgenodigd voor de algemene ledenvergadering.
Voor Cor van Os de eerste vergadering als voorzitter. Cor trapte de vergadering af met een terugblik op het seizoen 2018/2019 dit deed hij aan de hand van verschillende heart beats.
Tijdens de vergadering zijn er meerdere punten besproken, deze zijn ook door de leden goedgekeurd.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties