Friday night is game night. Een avond waarin plezier en samenspelen centraal stond. Een zeer geslaagde eerste kinderactiviteit met een grote groep kinderen. Ben jij er de volgende keer ook bij? 

Van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober is de Week van de Scheidsrechter 2023. Hét jaarlijkse moment waarop we met en namens de gezamenlijke sport onze scheidsrechters, juryleden en officials bedanken voor hun inzet. 

Het KNKV moedigt korfballers en verenigingen aan om hun scheidsrechters en officials tijdens de Week van de Scheidsrechter in het zonnetje te zetten! Want, ook al zou het heel normaal moeten zijn dat alle sporters de inzet van hun arbiters waarderen, een beetje extra aandacht voor wat zij doen voor de korfbalsport is zeker op zijn plaats!

De selectie van KCC/CK Kozijnen is beland op de helft van het eerste deel van het seizoen. De laatste tegenstander is HKC (Ha) uit Hardinxveld-Giessendam. In de voorbereiding is ook geoefend tegen deze ploeg en is er een gevoelige 13-19 nederlaag geleden en de ploeg van Wilrik Wassink en Henno Ploeg is dus uit op revanche. Zeker na het Haagse debacle vorig weekend tegen Die Haghe. In die wedstrijd lukte niet veel en moet men voor deze kraker uit een ander vaatje tappen. Gelukkig was KCC/CK Kozijnen weer helemaal terug en zag vooral in de tweede helft dat men geen kind had aan HKC (Ha).

Nieuw seizoen, nieuw team, nieuwe tegenstanders. Het is eventjes wennen. Niet meer de gebruikelijke tegenstanders als PKC/Vertom, DVO/Transus, maar meer regionale potjes. Voor KCC/CK Kozijnen is het veld een opwarmer voor de zaal, waar het weer in de Kenonz Korfbal League gaat uitkomen. Maar ook de wedstrijden op het veld moeten gewonnen worden om na de zaal nog steeds in de Ereklasse te mogen uitkomen. Vorig weekend een nette 23-20 zege tegen Valto, maar dit weekend in Den Haag kon de ploeg van Wilrik Wassink en Henno Ploeg het dankzij een uitermate laag schotpercentage niet bolwerken tegen het fanatieke Die Haghe dat er met de winst vandoor ging.

De wedstrijd KCR A1 - KCC/CK Kozijnen A2 op zaterdag 16 september begint een uurtje later. Nieuwe aanvangstijd is 13:00 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen A2.

schoolkorfbal2018

Kom je ook op ons feestje? Op woensdag 4 oktober 2023 organiseert KCC/CK Kozijnen het Schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 3 en 4 uit Capelle a/d IJssel en Rotterdam-Oost zijn van harte welkom!

Doel van deze middag is om kinderen van ca. 6 t/m 8 jaar op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Tijdens dit Schoolkorfbaltoernooi doen we een gezamenlijke warming-up onder leiding van enthousiaste begeleiders. Daarna worden er wedstrijdjes 4x4 korfbal gespeeld. Behalve het toernooi worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Er is muziek, en gaan we allerlei actieve (bal)spellen doen.
Voor iets te eten en drinken wordt gezorgd. Aan het eind krijgen alle kinderen een leuke verrassing mee naar huis.

Om deze middag goed te laten verlopen, zal er vanuit KCC/CK Kozijnen begeleiding zijn voor alle kinderen. Uiteraard bent ook u als ouder/verzorger van harte welkom. Uw kind (individueel) aanmelden voor het Schoolkorfbaltoernooi kan via onderstaand online formulier. We plaatsen klasgenootjes en/of vriendjes zoveel mogelijk bij elkaar in een groepje.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jopie Schippers, tel. 06 2922 7590 of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Datum: woensdag 4 oktober
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Plaats: Korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen, Sportpark Schenkel (kunstgras), Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Aanmeldingsformulier Schoolkorfbaltoernooi groep 3/4 2022

Teambegeleiding
De vrijwilligers van KCC/CK Kozijnen nemen de begeleiding van alle kinderen voor hun rekening. Opgeven als teambegeleider is dus zeker niet verplicht, maar u bent uiteraard van harte welkom.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

De scheidsrechterscommissie organiseert op 6 oktober 2023 een interactieve spelregelavond voor scheidsrechters, coaches, trainers, speler, juryleden, ouders en andere geïnteresseerden.

Het seizoen is gestart en de kop is er af met wat een zeer warm speelweekend was. Verhitte gezichten van de soms verhitte strijd in het veld tussen de spelers, de scheidsrechters die toch ook maar elke week een hele wedstrijd in actie mogen/moeten komen en het hele veld moeten belopen, maar ook verhitte gezichten langs de lijn van de supporters.

Om alle spelregels weer even duidelijk op het netvlies te krijgen heeft de scheidsrechterscommissie we een interractieve spelregelavond georganiseerd. Hoe duidelijker de regels hoe fijner het spelen en fluiten is. Ook voor diegene die langs de lijn staan en het natuurlijk altijd beter weten (uhm).

Doordat de organisatie op vrijdag 15 september 2023 om uiteenlopende redenen niet aanwezig kan zijn, zal de dartavond op deze datum helaas niet doorgaan. Derhalve begint het dartseizoen pas op 13 oktober 2023. Dat zal gebeuren op fonkelnieuwe borden die inmiddels zijn aangeschaft. Uiteraard zien we jullie dan graag verschijnen.

In de week van maandag 18 t/m 23 september is het Nationale Sportweek. In deze week kun je bij Korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen meedoen met de speciale Doe-Mee trainingen. Iedereen van 2 t/m 12 jaar is van harte welkom, ook als je nog nooit hebt gekorfbald. Meedoen is gratis! Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke verrassing.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties