Beste allemaal,

Dit bericht is een verzoek aan alle leden, trainers, coaches, andere opruimers bij KCC/CK Kozijnen.

Het seizoen is weer begonnen en na de oefenwedstrijden van afgelopen week en komend weekend gaan we weer competitie spelen. Daarnaast wordt er door alle ploegen al weer getraind.

De velden en ruimtes van KCC/CK Kozijnen worden weer goed gebruikt en dat is natuurlijk heel fijn en geen probleem, zolang we allemaal meewerken aan het opruimen en schoonhouden van deze velden en ruimtes. Respect voor ons complex en onze onderhouds- en schoonmaakploeg is belangrijk.

Ons bereikte het bericht dat op 23 augustus Ton van Hoften is overleden.

Na het barrooster is nu ook weer het schoonmaakrooster opgesteld. Dit schema loopt tot eind januari. Daarna werk ik het schema weer bij voor de resterende tijd van het korfbaljaar.

S3 is ditmaal als eerste aan de beurt in de week van 4 t/m 9 september. Daarna S4 en zo verder.

Aan het eind van het afgelopen seizoen hebben Wouter Schippers en Wilco Knops afscheid genomen van de Technische Commissie na vele dienstbare jaren. In verschillende functies hebben beide heren zich ingezet voor het soepel laten verlopen van de seizoenen. Voor beiden is het tijd voor wat anders. Wilco zal te zien zijn aan de zijlijn bij RWA als coach en Wouter in het veld bij s7. Het project dat Wouter en Wilco hebben opgezet om trainers te begeleiden en op te leiden zullen zij nog voortzetten.

Gelukkig heeft de vereniging in Friso Doelman en Michiel Last twee versterkingen voor de technische commissie gevonden.

Vakantie is voorbij en we zijn weer begonnen! En traditiegetrouw hoort daar schoolkorfbal bij. Als KCC/CK Kozijnen zijn we gastheer voor het schoolkorfbal dat eind september georganiseerd wordt vanuit Sportief Capelle (voor de groepen 5, 6 en 7 van de basisschool).

Hoeveel kinderen zijn er wel niet in aanraking gekomen met korfbal door dit evenement en mochten we daarna als lid verwelkomen! Of je kind dat al op korfbal zit, doet met zijn schoolvrienden en vriendinnen mee. Hoe leuk is dat?!

Om van het schoolkorfbal ook dit jaar een leuk en sportief evenement te maken, hebben we jou nodig! Op de woensdagmiddagen 27 september en 4 oktober staan de voorrondes gepland en op 11 oktober de finaleronde. De wedstrijden beginnen meestal zo rond 14:00 uur.

De eerste helft van de veldcompetitie staat weer op het punt te beginnen. Dat betekent dat ook de barbezetting weer ingevuld moet worden.
Voor zaterdag 2 september tot en met zaterdag 14 oktober zijn de teams weer ingedeeld. Ouders en leden worden verwacht deze in onderling overleg in te vullen.

In het district Zuid-West doen onze A1 en B1 mee in de bekercompetitie.

Op dinsdag 26 september om 19:30 uur speelt de B1 een uitwedstrijd tegen IJsselvogels B1.
Op woensdag 4 oktober speelt de A1 om 19:30 uur een uitwedstrijd tegen Juliana A1.

Vanwege persoonlijke omstandigheden is in overleg met het bestuur besloten dat John de Gelder zijn vrijwilligerstaken binnen de club per direct neerlegt. De rol van penningmeester is overgenomen door het bestuurslid financiën Demi van Oosten. Het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan gewoon gebruikt blijven worden. De (financiële) processen kunnen in de overgangsperiode iets langer duren dan normaliter het geval is.

Dit weekend volgt nieuws over een nieuw bestuurslid en de overige portefeuilleverdeling binnen het bestuur.

Het bestuur

Voor het bijhouden van de statistieken en de scores in de livestream gebruiken we een Windows laptop. Helaas heeft de oude laptop het begeven, dus ben ik op zoek naar een nieuwe (gebruikte) laptop.

Iedereen die als kind gesport heeft kent ze wel; die enthousiaste, onvermoeibare, altijd vrolijke vrijwilliger…… juist de trainer/coach! KCC/CK Kozijnen zoekt nog zo’n vrijwilliger voor de B2 voor dit seizoen.

Door de onderhoudsploeg van KCC/CK Kozijnen is de hele zomer op vrijdagochtenden (29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8) gewoon door gewerkt.
Op vrijdagochtend 2 september en ook op zaterdag 3 september (de week daarna begint de competitie) zijn we ook weer aanwezig voor grote en kleine klusjes op het KCC-complex in en om de kantine en op en om de velden. Op 3 september spelen er veel teams thuis een oefenwedstrijd. Speelt je kind en vind je het leuk om even te helpen meld je dan aan bij ondergetekende dan kijken we op welke dag je iets wil doen en hoe lang je de tijd hebt. Vele handen maken licht werk en als er veel mensen zijn die een uurtje (of meer) kunnen helpen dan komen we een heel eind. Het zou mooi zijn dat als de competitie op 10 september begint ons complex er dan ook weer piekfijn uitziet.

Zojuist is het vervoer aan het wedstrijdprogramma voor de eerste helft van het veldseizoen 2022/2023 toegevoegd.

Binnenkort worden de scheidsrechters toegevoegd.

  • Heb je geen auto ter beschikking of vragen, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat je niet wordt ingedeeld om te rijden.
  • Kan je een keer niet rijden? Ruil dan met een andere ouder uit het team. Als je ons mailt dan passen wij het ook op de website aan.
  • Als je als trainer of teamleider de verzameltijden aangepast wil hebben kan je ons ook mailen.

Vorige week is op het bondsbureau de loting verricht voor de bekercompetitie 2022-2023 in de diverse regio's. Ook KCC/CK Kozijnen doet in deze editie mee aan dit bekertoernooi met de B1 en A1.

Het seizoen gaat bijna weer beginnen en op zaterdag 27 augustus en zaterdag 3 september worden er weer gezellig veel oefenwedstrijden gespeeld.
Dan willen we natuurlijk ook allemaal wat eten en drinken. Dus is het barrooster voor deze twee dagen ingevuld.

Je vindt deze altijd via de website of klik hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties