Inmiddels is het seizoen ten einde, er zijn twee slotdagen geweest en het is rustig op de velden.

We zijn het bijna allemaal alweer vergeten maar afgelopen seizoen hebben we gelukkig helemaal geen last meer gehad van corona. Alle activiteiten en wedstrijden konden weer gewoon doorgang vinden mét publiek. Het seizoen stond gelukkig in het teken van groei, zeker bij onze jongste jeugd hebben we een forse ledengroei meegemaakt. Dat zorgde ook meteen voor een luxeprobleem want al die korfballertjes moeten natuurlijk ook getraind en gecoacht worden. Gelukkig wist de harde kern van onze TC dit weer te regelen, zeker ook dankzij de hulp van ouders en andere korfballers. Mooi om te zien dat we dit als club kunnen oplossen. Deze ledengroei manifesteert zich ook bij de activiteiten van de aKCCie en het kamp, ook hier is steeds meer belangstelling voor!

Ook in de vakantietijd klussen we op de vrijdagochtenden bij KCC/CK Kozijnen.

Terwijl het korfballen een zomerstop kent gaat de commissie onderhoud in de zomer gewoon door met het onderhoud op en rondom de velden en ook het schoonmaken in onze ruimtes gaat gewoon door.

De rompregeling, er is al vaker over geschreven en/of je hebt er misschien wel eens iets over gehoord, maar wat is het nou eigenlijk? De rompregeling is een verplichting die wij als korfbalverenigingen krijgen vanuit de bond. Elk jaar moeten wij als KCC/CK Kozijnen voldoende wedstrijdkorfbalwedstrijden fluiten en/of scheidsrechters beoordelen, waarnemen, scouten en/of juryvoorzitter diensten draaien, anders volgen boetes en puntenaftrek de zogenaamde sportieve sanctie voor de seniorenteams.

Wat je al niet vindt c.q. wat er al niet achtergelaten wordt in, op en rond de velden en in de kantine en de kleedkamer!

We verbazen ons elke keer weer over de hoeveelheid spullen die achtergelaten wordt en ook over het feit dat deze spullen blijkbaar niet gemist worden, terwijl sommige toch van behoorlijke kwaliteit zijn. 

De mand met gevonden voorwerpen liep al weer over, ondanks dat wij eind mei de vorige serie gevonden voorwerpen uiteindelijk in de textielcontainer hadden gedaan, nadat iedereen had kunnen kijken of er nog wat van hem of haar tussen zat.

Ouders, jeugd, kinderen en andere leden, mis je iets of mis je misschien (nog) niets, kijk dan toch maar even naar of blader maar even door de foto’s van al onze gevonden voorwerpen. Wie weet zit er toch wat tussen van jou of je kind tussen.

Binnenkort zullen de trainingen voor het seizoen 2023-2024 gaan beginnen. In onderstaand overzicht zie je wanneer jouw team begint met trainen en op welke dagen en tijden dat zal zijn.

Heb je deze zomer de kasten weer eens opgeruimd omdat je kleding te klein (of te groot) geworden is of heb je de linnenkast met de handdoeken en het beddengoed uitgezocht en wil je snel van al dit textiel af? Dat kan, want bij KCC/CK Kozijnen staat een TEXTIELCONTAINER waar wij deze spullen maar al te graag verzamelen.

Help je mee? Eindschoonmaak van de kantine en andere ruimtes. Dat was de oproep om op maandagavond 3 juli te komen om het gehele complex een schoonmaakbeurt te geven.

KCC/CK Kozijnen treedt het komende seizoen weer met een ijzersterke selectie aan. Daarin zijn enkele 'nieuwe' gezichten. Wellicht hebben jullie ze al op onze sociale media voorbij zien komen, maar hieronder zetten wij ze nog even op een rijtje.

Door de onderhoudsploeg van KCC/CK Kozijnen wordt de hele zomer op vrijdagochtenden (29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8) gewoon door gewerkt. Naast alle standaard werkzaamheden zorgen we er dan ook weer voor dat zoveel mogelijk klussen en klusjes gedaan worden zodat alles aan de start van het nieuwe seizoen weer schoon, heel en veilig is. We komen eigenlijk altijd handjes te kort voor al het werk dus mocht je dit lezen en de komende vrijdagen in de vakantie nog een uurtje (of meer) tijd hebben en ons willen helpen dan ben je van harte welkom op de vrijdag ochtenden zijn wij aanwezig van 08:15 – ca 12:00 uur.

Naar aanleiding van diverse reacties op de eerdere concept-indeling is verder gewerkt aan teamsamenstellingen die beter aansluiten op de diverse wensen in de spelersgroepen. Hierbij zijn de volgende uitgangspunten leidend geweest;

Ruim twee weken geleden hebben onze A-spelers hun laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Het was een seizoen waar Corona helaas weer een grote rol van betekenis speelde en het was maar de vraag of dat we dit seizoen nog wel wedstrijden zouden gaan spelen. Gelukkig was dit wel het geval en kon de competitie worden hervat. Nu, aan het eind van het seizoen zal een aantal spelers de jeugd achter zich gaan laten en mogen ze zich verder ontwikkelen in de senioren. We wensen hen veel succes en veel korfbalplezier toe!

Beste allemaal,  

Helaas is het ons niet gelukt om op het veld alle verplichtingen die KCC/CK Kozijnen had gekregen van het KNKV weg te werken, ondanks de tomeloze inzet van een groep externe en interne scheidsrechters en beoordelaars. Mede vanwege een aantal blessures of andere verplichtingen kon niet iedereen even vaak in actie. Het is niet anders.

Wat fijn dat we afgelopen weekend het seizoen met elkaar hebben mogen afsluiten en wat was het een geslaagde dag! De kleinere KCC-ers waren overdag creatief bezig en later op de dag werd er gekorfbald vanaf de D in verschillende poules. We hebben de dag leuk kunnen afsluiten met een BBQ waarna er vervolgens flink gedanst werd onder leiding van DJ Cleo & Laura en de band Soundbites. Deze gezellige dag werd georganiseerd door de Akccie. We willen de leden van de Akkcie ook via deze plek hier nogmaals voor bedanken!

Vanuit het bestuur dan ook een goed moment om nu terug te blikken op het afgelopen jaar.

Met trots presenteren de sponsorcommissie en de Jeugd-TC met Bodytec Claudia een nieuwe sponsor van de A-selectie van KCC/CK Kozijnen. Komende seizoen zal het logo van Bodytec Claudia rondom de wedstrijden van de A1 o.a. te zien zijn op de wedstrijdballen, korven en de broekjes/rokjes van de spelers. Daarnaast zullen eigenaren Claudia en Rob de Gelder samen met hun team van professionals twee keer per week de fysieke begeleiding van de A-selectie gaan invullen.

20210716   Bodytec Claudia sponsor

Behalve als betrokken korfbal-ouders kennen we Rob en Claudia al een aantal jaar als gastheer en -vrouw van de KCC/CK Kozijnen Businessclub tijdens zaalwedstrijden. Met deze nieuwe overeenkomst breiden zij de samenwerking met de club verder uit. Samen met de bestaande A-selectie-sponsoren  BAC en Starshoe draagt Bodytec Claudia hiermee bij aan het verder professionaliseren van de topsport bij KCC.

Bodytec Claudia is bij sommigen wellicht bekend als medegebruiker van ons complex. Bij Bodytec Claudia staan jouw gezondheid en bewegen centraal. Je kunt er terecht voor Bodytec-trainingen, maar ook voor natuurlijke zuurstoftherapie. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op hun website https://bodytecclaudia.nl/

Sponsorcommissie en jeugd-TC bedanken Bodytec Claudia voor hun commitment en betrokkenheid en kijken uit naar een mooie samenwerking.

Dobbelen, hardlopen, zorgen dat je niet in de put of de gevangenis komt. Naast deze grote opdracht moest je leuke opdrachten uitvoeren om het hele ganzenbordspel te doorlopen.

YESS, we mogen eindelijk weer!! 🎉💃🕺  

Heb jij zin om te dansen en te swingen? Hapjes te eten, drankjes te drinken en te zingen? 🎶  
Zet zaterdag 28 augustus dan snel met GROTE LETTERS in je agenda, want deze dag mag je ECHT NIET missen!!  
Bij deze knallende seizoensopening moet je zijn geweest! 🥳  

#savethedate #zorgdatjeerbijbent #dezedagmagjenietmissen #opening #feestje #dansen #knalfeest #hapjes #drankjes  #drankjes #makeKCCgreatagain #KCC

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties