Volgend jaar maakt de spits van Swift de overstap naar KCC/CK Kozijnen. De 25-jarige speler uit Middelburg zit vol ambitie en wil gaan ontdekken waar zijn plafond ligt bij een selectie op het hoogste niveau. Een van de meest productieve heren van Zeeland maakte met Swift onder leiding van Dennis Plantinga een ontwikkeling door naar hoofdklasseploeg, waarin Stephan wekelijks goed was voor een belangrijk aandeel in de doelpunten. Voor hem voelt dit als het perfecte moment om de stap te maken naar een club die uitkomt in de Korfbal League.

We groeien hard in onze jeugd en ook de resultaten mogen er zijn. Bij de F-jes werden zowel de F1 als F2 kampioen.

Op vrijdag 16 juni 2023 was de laatste dartavond van het verkorte dartseizoen.
Zoals altijd gezellig, al merkten we wel dat veel mensen al in vakantiesferen zijn. Daardoor waren deze keer maar 15 deelnemers. Het minste aantal van alle dartavonden. Daardoor konden we soms de spellen wat anders inrichten.

Slotdag 2023 stond in het teken van Expeditie Robinson. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de F t/m C.

75 kinderen zijn in 8 groepen de strijd aangegaan tegen elkaar aan de hand van 10 proeven. Wat een strijd hebben ze geleverd! Lachende gezichten, samenwerken en plezier!

Eindschoonmaak van de kantine en andere ruimtes. Help je mee?

Na een normaal sportjaar is het tijd om ons complex weer grondig te reinigen. Op 1 juli is de slotdag, de maandagavond daarna gaan we aan de slag.

Voor de nieuwe samenstelling van de jeugdteams voor volgend seizoen zullen er in juni 2023 nog een aantal selectie-oefenwedstrijden gespeeld worden. Hieronder vind je de geplande oefenwedstrijden.

Op vrijdag 9 juni was het terrein van KCC/CK Kozijnen omgetoverd tot een waar battlefield. 49 kinderen waren klaar om het gevecht aan te gaan met elkaar. Ondanks de hitte, veel blije gezichten en plezier. Na lasergamen en een ijsje, is de avond afgesloten met een heus watergevecht. Kortom topavond.

Sportief Capelle organiseert veel wijksportactiviteiten, waaronder regelmatig een themaweek. Tijdens deze weken kunnen de kinderen van 8-12 jaar kennismaken met een sport. In de themaweek van juni staat dit keer korfbal op het programma.

Geef dit door aan je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, buurjongens en buurmeisjes.
Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Het seizoen 2022-2023 zit er alweer bijna op. Zaterdag 17 juni is de laatste reguliere competitieronde.

Leden dit hun lidmaatschap helaas hebben opgezegd kunnen hun kleding schoon inleveren in de kantine bij de leden van de kledingcommissie in de kledingruimte op:

  • Maandag 19 juni van 19:00 tot 20:00 uur
  • Woensdag 21 juni van 16:30 tot 18:30 uur
  • Donderdag 22 juni van 19:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag 24 juni van 09:30 tot 11:30 uur

Kleding kan niet ingeleverd worden achter de bar!!

Leden die een kledingstuk willen ruilen kunnen dan ook langs komen.

De selectie van KCC/CK Kozijnen stond nog eenmaal op het kunstgrasveld om het korfbalseizoen thuis af te sluiten tegen het Zaanse KZ/Thermo4U. Voor KCC/CK Kozijnen stond er niks meer op het spel en voor KZ stond de deur naar de play-offs nog op een klein kiertje. Dan moest er wel gewonnen worden in Capelle aan den IJssel en hopen op een verrassing in Arnhem, waar DVO/Transus dan moest verliezen van Oost-Arnhem. Zo ver kwam het niet in de laatste speelronde. Onder zeer zomerse omstandigheden, de thermometer tikt al snel de 30 graden aan en wat zijn tol eiste van de spelers, pakte KCC/CK Kozijnen nog twee punten tegen KZ en werd er uitgebreid stilgestaan bij de vertrekkende spelers/staf.

Wat een heerlijke zaterdag hebben we gehad gister! Geweldig weer, spannende wedstrijden en een heerlijke pizza. Het is nog lang gezellig gebleven buiten op het terras met op de achtergrond een lekker muziekje. Als bestuur hebben we genoten van alle vrijwilligers die gister aanwezig waren. We zijn trots op iedereen die zijn steentje bijdraagt aan deze mooie club!

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ook dit jaar neemt de selectie weer afscheid van een aantal spelers en stafleden.

Met dit weer heeft iedereen natuurlijk zin in een gezellige zaterdag bij KCC/CK Kozijnen! Dat komt goed uit: aanstaande zaterdag na de laatste thuiswedstrijd van de selectie worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet met een bedankje. De pizzabus is vanaf 17:30 uur aanwezig en jullie kunnen lekker losgaan met de silent disco. Hopelijk tot zaterdag!

20230610   Poster zaterdag 10 juni

20230609   Ouderbijeenkomst

Opgeven graag z.s.m., doch uiterlijk 8 juni, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nog twee wedstrijden en dan zit het Ereklasse seizoen erop voor de selectie van KCC/CK Kozijnen. Het is een apart seizoen, waarbij geen van de ploegen kan degraderen en de wedstrijden veelal als oefenwedstrijden worden gezien. Veel uitproberen met verschillende vakcombinaties om alvast te kijken naar het volgende seizoen. En dan moet je zaterdag afreizen naar Papendrecht waar landskampioen PKC/Vertom wacht. Een hels karwei en stunten in Papendrecht is vrijwel onmogelijk. Toch heeft KCC/CK Kozijnen in de Korfbal League een gelijkspel tegen deze formatie gepakt. In deze wedstrijd werd het geen wedstrijd. PKC/Vertom was heer en meester en werd het uiteindelijk 23-14.

We kijken terug op een zeer geslaagde middag. Woensdag 31 mei was het weer lekker druk op een zonovergoten KCC/CK Kozijnen sportpark. Voor de jongste jeugd van 4 t/m 6 jaar was de Giga Kangoeroe middag georganiseerd.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties