De wedstrijd KCC/CK Kozijnen 8 - KCR 8 op 3 juni start later. Nieuwe aanvangstijd is 15:30 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen 8.

Bo Oppe heeft na vier jaar besloten KCC/CK Kozijnen te verlaten en zijn korfbaldroom bij PKC/Vertom na te jagen. Afgelopen jaren is Bo samen met de rest van de selectie van KCC/CK Kozijnen doorgegroeid tot een groep die zich kan meten met de top van Nederland. Helaas komt er aan de samenwerking een einde.

Vrijdag 14 april was het eindelijk zover, onze gewilde bingo kon weer plaatsvinden. Binnen twee weken waren er 46 kaarten verkocht. Hieruit bleek dat iedereen er weer net zoveel zin in had als de organisatie.

Beste KCC S- en A-teams, 

Ook dit seizoen worden jullie ingezet om wedstrijden te fluiten op het terrein van KCC/CK Kozijnen. In het volgende overzicht vinden jullie tot eind van het veldseizoen alle wedstrijden waarvoor jullie zijn ingepland.

Binnenkort starten we met het vervolg van de veldcompetitie. De laatste veldcompetitieronde van dit seizoen is op 17 juni. We hopen dat iedereen weer veel plezier gaat beleven aan de komende competitie.

De TC is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2023-2024. Hierbij valt o.a. te denken aan de trainersindeling van komend seizoen maar ook aan de verdeling van de spelersgroepen bij de jeugd.

Voor de voorbereiding van het tweede deel van het veldseizoen 2022-2023 zijn er verschillende oefenwedstrijden gepland. Hieronder vind je een overzicht van de geplande oefenwedstrijden. Wanneer de aanvangstijden bekend zijn worden deze aangevuld!

Zojuist is het definitieve wedstrijdprogramma voor de tweede helft van het veldseizoen 2022/2023 geplaatst.

Het vervoer is hier al aan toegevoegd, binnenkort worden ook de scheidsrechters toegevoegd.

  • Kan je een keer niet rijden? Ruil dan met een andere ouder uit het team. Als je ons mailt dan passen wij het ook op de website aan.
  • Als je als trainer of teamleider verzameltijden aangepast wil hebben kan je ons ook mailen.

 Omdat er veel mensen een lang paasweekend hebben en dan vaak ergens heen gaan, was het de vraag of dat gevolgen zou hebben op het aantal deelnemers van de vierde dartavond van het jaar. Dat viel mee want met 20 deelnemers hadden we desondanks weer een mooi aantal.

Pasen aKCCie 🐰🐣

Met een tas vol chocolade eitjes sprong Peter Paashaas over het KCC-terrein. In kieren, onder planken en tussen steentjes verstopte de haas bijna 500 chocoladeeitjes zodat alle sportieve kinderen deze na of voor het knutselen konden gaan zoeken.
En tussen al deze eitjes zaten ook grote gouden eieren verstopt. Wie deze hadden gevonden, ontvingen een heerlijk smulpakket. Paaskaarten, woordzoekers, paasmandjes, paastasjes........wat was het gezellig.

IMG-20230401-WA0032

Hopelijk tot volgend jaar!🐰🐣

Klik op de bovenstaande foto of hier voor nog meer foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties