In ons sleutelkastje hangt normaal gesproken een knalroze sleutelhanger (kegeltje) met 2 kleine sleuteltjes. De ene sleutel is van de tussenwand van Sporthal Schenkel en de andere sleutel is van het KCC-opslaghok in de materiaalruimte van Sporthal Schenkel.

Deze sleutel mag door iedereen die hem nodig heeft gebruikt worden, maar heel belangrijk is dat hij wordt teruggehangen daar waar hij hoort.

Nu is de sleutel kwijt en is het KCC-opslaghok niet op slot gedaan, waardoor iedereen er zo maar in kan ook overdag.

Er gaat al een volle feestbus naar DOS'46, bij voldoende belangstelling willen we nog een tweede (gewone) bus laten rijden. Wil jij ook mee? Geef je dan nu op!

De Kenonz Korfbal League is al over de helft en het is tot nu toe een zwaar seizoen voor KCC/CK Kozijnen. In de resterende wedstrijden moet de ploeg er alles aan doen om ook volgend seizoen op het allerhoogste niveau van Nederland te kunnen spelen. Daarom is het juist nu belangrijk dat de KCC-supporters de ploeg een extra steuntje in de rug gaan geven. 

Het is al weer februari en dat betekent dat we weer gaan darten bij KCC/CK Kozijnen. Vrijdagavond 9 februari om 20:00 uur zijn jullie weer welkom. Inloop vanaf 19:30 uur.

Helaas waren er maar 2 aanmeldingen voor de 2e bus dus die gaat niet rijden. Wil je op de reservelijst voor de feestbus? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Kenonz Korfbal League is al over de helft en het is tot nu toe een zwaar seizoen voor KCC/CK Kozijnen. In de resterende wedstrijden moet de ploeg er alles aan doen om ook volgend seizoen op het allerhoogste niveau van Nederland te kunnen spelen. Daarom is het juist nu belangrijk dat de KCC-supporters de ploeg een extra steuntje in de rug gaan geven. De steun van De Negende Man is van groot belang. Daarom proberen we bij voldoende belangstelling een feestbus te laten rijden naar DOS'46/VDK Groep op 24 februari. Die moet vol kunnen komen want er speelt verder bijna niemand.

KCC/CK Kozijnen speelt dit seizoen (2022-2023) voor het vijfde jaar in de Korfbal League.
Hoewel dit niet het belangrijkste is, hieronder een lijstje met alle doelpuntenmakers.

Dankzij sponsornbijdragen van Henk-Jan Schippers, Gebroeders Kalkman B.V. en @dMiDi kunnen we ook een feestbus laten rijden naar GG/RMcD huis Emma op zaterdag 16 maart 2024! Geef je dus nu op voor de trip naar deze belangrijke wedtrijd. In de wedstrijd tegen DOS'46 zagen we hoe we als Negende Man de selectie een extra steuntje in de rug kunnen geven. Gezien het wedstrijdprogramma kunnen ook zaterdag best weer wat supporters van diverse teams mee. Laten we er net als vorig jaar weer een groot feest van maken!

Ronde 14 van de Kenonz Korfbal League gaat voor KCC/CK Kozijnen in de boeken als één van de meest historische wedstrijden van dit seizoen. Met een volgepakte feestbus afreizen naar Amsterdam en dan direct vanaf de eerste minuut de Blauw-Wit-hal in vuur en vlam zetten. De ruim 100 meegereisde supporters maakten er een waar volksfeest van en zagen KCC/CK Kozijnen de hele wedstrijd heersen. Ongekend fraaie acties, maar ook soms korte aanvallen, waren de ingrediënten van een heerlijk duel tussen de twee ploegen waar nog veel op het spel stond. KCC/CK Kozijnen verwende het publiek met mooi korfbal en was op geen enkel moment in gevaar.

Op zaterdag 4 maart spelen het tweede (17:15 uur) en het eerste (19:00 uur) van KCC/CK Kozijnen tegen GG/Ronald Mc Donald Huis Emma (verder Groen Geel) in Wormer. Als KCC/CK Kozijnen die wedstrijd wint hebben we ons gehandhaafd in de Korfbal League. Als jij die wedstrijd wil bezoeken is het belangrijk om het onderstaande even goed te lezen.

In ronde 13 van de Kenonz Korfbal League kwam LDODK/Rinsma Modeplein naar sporthal Schenkel. Een lastige te bespelen ploeg, die snakt naar een plekje in de playoffs voor Ahoy, dus wederom voor KCC/CK Kozijnen een uiterst lastige taak om de Friezen lam te leggen. In Gorredijk werd het eerder 24-18. Op deze avond waren de doelpunten duur, heel duur en had KCC/CK Kozijnen zelfs op sommige momenten de kans om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen, maar door verkeerde keuzes en ongelukkige afronding lukte dit niet. De vrij sportieve wedstrijd, die goed geleid werd door Den Ouden en Falkenburg, eindigde helaas wel met een rode kaart voor Julian Frieswijk 9 seconden voor tijd.

Helaas is de capaciteit van onze nieuwe ketels en boiler niet voldoende voor wat wij bij KCC/CK Kozijnen aan capaciteit nodig hebben om allemaal lekker warm te kunnen douchen. Er wordt dus weer aan gewerkt.

Daarom gebruiken wij AANSTAANDE ZATERDAG 18 februari 2023 de kleedkamers van de SPORTHAL om ons OM TE KLEDEN EN TE DOUCHEN.

We zijn inmiddels alweer in februari en de zaalcompetitie is over de helft. Voor veel teams breken er nog spannende weken aan om een goede klassering te gaan halen. Speciale aandacht hierbij natuurlijk voor ons eerste, die moet nog een aantal belangrijke punten halen om ook volgend jaar weer op het hoogste niveau van Nederland mee te mogen doen. Dus alle steun is nodig! Geef je daarom ook op voor de supportersbussen!

Vanuit het bestuur willen we graag een aantal zaken met jullie delen.

Update: dankzij jullie aanmeldingen en een garantstelling door onze sponsoren PUKA Vastgoed en M-Buijs Schilderwerken gaan de feestbussen naar Blauw-Wit (za. 25 februari) en Groen Geel (za. 4 maart) zeker rijden! Voor Blauw-Wit zijn er nog enkele plekken vrij, voor Groen geel nog ruim voldoende. Geef je dus snel op voor deze ouderwetse KCC roadtrips. Juist deze twee wedstrijden is het van groot belang dat we als Negende Man de selectie een extra steuntje in de rug geven. Gezien het wedstrijdprogramma kunnen op beide zaterdagen supporters van alle teams mee. Laten we er een groot feest van maken!

De Kenonz Korfbal League is de tweede fase ingegaan en de selectie van KCC/CK Kozijnen is op weg om ook volgend seizoen op het allerhoogste niveau van Nederland te spelen. En juist nu is het belangrijk dat de KCC-supporters dat extra steuntje in de rug gaan geven. De steun van De Negende Man is van groot belang. Gezien het wedstrijdprogramma kunnen op beide zaterdagen supporters van alle teams mee. Laten we er een groot feest van maken!

De belangrijke en onverwachte punten, die vorig weekend in eigen huis werden gepakt tegen DVO/Transus, betekenden even wat lucht in de strijd tegen degradatie. Zou het de ploeg van Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst ook lukken om in Koog aan de Zaan te stunten tegen top-4 tegenstander KZ/Thermo4U? De ploeg van Bakker en Fennema haalde in de wedstrijd in Capelle aan den IJssel flink uit (13-32). Gelukkig zou dit vanavond in De Koog niet gebeuren en kon KCC/CK Kozijnen, ondanks dat men telkens in de achtervolging moest, lang bijblijven maar moest toch de punten aan KZ laten.

Na een rustige eerste dartavond op 6 januari met 12 deelnemers, was het afgelopen vrijdag hele andere koek. Liefst 33 deelnemers schreven zich in voor de tweede dartavond van het seizoen.

Dat is een record in de pakweg 20 jaar van het darten bij KCC. Met 4 borden ter beschikking, was het dus passen en meten en improviseren om alles goed te laten verlopen.

Voor de dartavonden van januari t/m juni 2023 maken we een jaarklassement op.

De puntenverdeling is op een dartavond als volgt:
Nr. 1 krijgt 12 punten
Nr. 2 krijgt 10 punten
Nr. 3 krijgt 8 punten
Nr. 4 krijgt 7 punten
Nr. 5 krijgt 6 punten
Nr. 6 krijgt 5 punten
Nr. 7 krijgt 4 punten
Nr. 8 krijgt 3 punten
Nr. 9 krijgt 2 punten
Alle overige deelnemers krijgen 1 punt voor hun aanwezigheid.

De winnaar krijgt een beker aan het einde van het dartseizoen. De beste 4 avonden tellen mee.

PlaatsNaam6-jan10-febtotaal mrtaprmeijuni
1 Peter Nell 6 8 14          
2 Julian Middelkoop 12 0 12          
  Olaf Ullersma 8 4 12          
  Gerard Reijm 0 12 12          
5 Marcel den Ouden 10 0 10          
6 Paul Oschner 7 1 8          
  Roel Visser 2 6 8          
8 Gerbert Schippers 0 7 7          
9 Marijn van Wingerden 5 1 6          
10 Timo van Dieren 4 1 5          
  Karl Both 0 5 5          
12 Stefan Dekkers 3 1 4          
13 Ronald Dortland 0 3 3          
14 Dave Kalkman 1 1 2          
  Steven Buijs 1 1 2          
  Jaco Both 0 2 2          
17 Jelle van Houdt 1 0 1          
  Martinvan Dieren 0 1 1          
  Sydney Schol 0 1 1          
  Ricardo Knoops 0 1 1          
  Bo Oppe 0 1 1          
  Henno Ploeg 0 1 1          
  Edwin Stans 0 1 1          
  Rick Stans 0 1 1          
  Tijn van Houdt 0 1 1          
  Koen Houkes 0 1 1          
  Jan Willem de Winter 0 1 1          

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties