Op zaterdag 25 november hebben we in de KCC-hal pietengym/korfbal gedaan. Er waren kinderen van de Ukkie groep en van de kangoeroe klup. Ook waren er een aantal kinderen leuk verkleed als Piet en er was zelfs een klein Sinterklaasje bij!

20231206   ALV Quiz

Als laatste punt op de agenda van de ALV staat dit jaar de 1e KCC/CK Kozijnen ALV Quiz gepland!

Hierin worden jullie uitgedaagd met allerlei vragen over het afgelopen seizoen.

Denk jij dat je over veel kennis beschikt over het afgelopen seizoen van KCC/CK Kozijnen?
Kom dan naar de ALV op woensdag 6 december.

Uitnodiging en agenda voor de Algemene Ledenvergadering van Korfbal Combinatie Capelle

Het bestuur nodigt voor deze vergadering uit alle leden en/of hun wettelijke vertegenwoordigers en daarnaast ook alle begunstigers.
Alle leden die op 1 december 2023 de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt hebben stemrecht.

Zaterdag 18 november spelen KCC/CK Kozijnen 2 (17:45 uur) en 1 (19:30 uur) de uitwedstrijd in Bennekom tegen DVO/Transus. Hieronder lees je alle info (o.a. over het kopen van kaarten) en de regels die we van DVO ontvingen.

Het KCC Kerstgala komt al dichterbij en we gaan beginnen met de kaartverkoop.๐ŸŽซ 

Afgelopen vrijdagavond 10 november stond de tweede dartavond op de agenda. Er kwamen hiervoor 21 deelnemers naar de KCC-kantine om mee te doen, een erg leuk aantal. Helaas miste er ook een aantal deelnemers die vaak mee doen voor de prijzen. Daarentegen, kwamen er ook juist weer nieuw gezichten t.o.v. de eerste avond die er mede voor zorgde dat het een spannende competitie werd.

Afgelopen jaar heeft de Club van 50 het mogelijk gemaakt dat een krachthonk kon worden ingericht op de club. Momenteel maken vooral spelers van de selectie hiervan gebruik die herstellen van een blessure. Maar uiteraard is het een faciliteit die voor de gehele club is gerealiseerd. Alle leden mogen hier gebruik van maken.

Na een lange coronapauze was er op vrijdagavond 25 november weer een dartavond bij KCC/CK Kozijnen. Het dartmateriaal, de 4 dartborden en de matten, bleken na deze lange pauze nog in prima staat. De spotjes boven de borden moesten wel even gerepareerd worden.

Het was wel even spannend. Zou er genoeg animo zijn? Zou het nog gezellig zijn?
Het was al snel duidelijk dat we deze vragen met “JA” konden beantwoorden. Uiteindelijk waren er 14 deelnemers en dat is een mooi aantal om weer te beginnen.

Beste ouders,

Terwijl wij nog druk bezig zijn met het Sinterklaasfeest, is de voorbereiding voor het kerstdiner alweer gestart.
๐ŸŽ…๐Ÿผ๐ŸŽ„๐Ÿ•ฏ๐ŸŽ…๐Ÿผ๐ŸŽ„๐Ÿ•ฏ

Op 23 december zijn de Pukkies t/m B van harte welkom bij het KCC Kerstdiner.
Dit zal plaatsvinden in de KCC kantine van 17:00 uur tot 19:00 uur.

Na de eerste twee wedstrijden tegen respectievelijk Fortuna/Delta Logistiek en DVO/Transus waarbij punten bonuspunten waren, was het zaterdagavond in Sporthal Schenkel een belangrijk duel tegen KZ/Thermo4U. In de voorbereiding werd er ook geoefend tegen deze ploeg uit Noord-Holland en werd er verloren, maar was er progressie in het spel van de ploeg van Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst. Ditmaal voor de competitie werd er helaas niet aan klantenbinding gedaan en zakte het niveau tot een bedenkelijk niveau. De splijtende passes en vlotte acties werden ingeruild voor snel balverlies en weinig zuiverheid. Alleen de eerste acht minuten was het spannende wedstrijd. Hierna kwam KCC/CK Kozijnen er totaal niet meer aan te pas.

Beste KCC S- en A-teams, 

Ook dit seizoen worden jullie ingezet om wedstrijden te fluiten op het terrein van KCC/CK Kozijnen. In het volgende overzicht vinden jullie tot eind van het zaalseizoen alle wedstrijden waarvoor jullie zijn ingepland.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties