Het Spookhuis, vrijdagavond 27 oktober, was wederom een succes. In bijna elk vertrek van het huis was wel een activiteit te doen. Spinnenwebben trotseren, ringwerpen, oogbal werpen, lampion maken of marshmallows roosteren, het maakte niet uit, ieder kind durfde het aan.

Komende zaterdag 28 oktober 2023 gaat het oefenspektakel weer van start in sporthal Schenkel en ook worden er in vele andere sporthallen lekker geoefend door verschillende teams ter voorbereiding van het zaalseizoen.

Helaas zullen de oefenwedstrijden van KCC/CK Kozijnen 1 en 2 vanwege terugtrekking van de tegenstander niet doorgaan. 
Wel speelt de selectie een onderlinge oefenwedstrijd om 17:00 uur in Sporthal Schenkel.
Wil je de spelers toch in actie zien komen?  Kom gerust naar de hal.

Elk zaalseizoen hebben wij bij bepaalde wedstrijdteams die spelen met een jurytafel. Per jurytafel hebben we een voorzitter, een schotklok bediener en een tijd/score bediener nodig.

Heb jij interesse om dit ook te doen, volg dan de opleiding tot juryvoorzitter. De juryvoorzitter is de enige die formeel wordt opgeleid. Wij bij KCC/CK Kozijnen vinden het belangrijk dat ook de schotklok en tijd/score bediener worden opgeleid. Dit kan gewoon in dezelfde opleiding. Vervolgens kan je oefenen bij de oefenwedstrijden van KCC (die zijn al op 28/10, 4/11 en 11/11 aanstaande).

Eind mei en medio september hebben we de gevonden voorwerpen van het voorjaar en de zomer van 2023 die niet opgehaald zijn in onze textielcontainer gedaan. We schrijven 20 oktober 2023 en we hebben al weer een hele berg met nieuwe gevonden voorwerpen. Toch zonde van al die kledingstukken die toch iemand wel zou moeten missen.

De mand met gevonden voorwerpen liep dus al weer over en dus hebben we alles maar weer even op de foto gezet om jullie via de site te laten weten wat we allemaal gevonden hebben.

De selectie van KCC/CK Kozijnen speelde de laatste wedstrijd van het eerste deel van het veldseizoen de return in Hardinxveld-Giessendam tegen HKC/Creon Kozijnen. Eerder dit seizoen werd HKC in Capelle aan den IJssel nog getrakteerd op een fikse nederlaag (21-14). HKC wilde voor eigen publiek natuurlijk laten zien dat dit een eenmalige fout was. Op een winderig en druilerige middag waren de doelpunten erg duur. KCC/CK Kozijnen kon nooit goed weglopen van de thuisploeg en na 2 x 30 minuten stond er een 14-12 nederlaag op het bord. HKC vierde het als een kampioenschap en terecht wat zij eindigden als eerste in de poule. KCC/CK Kozijnen werd tweede. Beide ploegen gaan na de zaal naar de kampioenspoule.

Afgelopen vrijdagavond zijn we weer begonnen met het dartseizoen.
Het is altijd even de vraag van: Is er nog genoeg animo? Heeft iedereen er weer zin in?
En het antwoord is iedere keer weer “Ja” tot ons genoegen.
Met een opkomst van 23 deelnemers was het begin dus prima.

Het zaalseizoen breekt bijna aan en dat moet gevierd worden!

Voor de voorbereiding op het zaalseizoen 2023-2024 zijn er verschillende oefenwedstrijden gepland. Hieronder vind je een overzicht van de geplande oefenwedstrijden. Wanneer de aanvangstijden bekend zijn worden deze aangevuld!

Nog een paar weken en dan start de selectie weer in de zaal (28 oktober is de eerste oefenwedstrijd). De livestreamcommissie gaat ook dit zaalseizoen weer met veel plezier aan de slag om de beelden via Eyecons voor jullie te verzorgen als jullie er niet live bij kunnen zijn. Alle wedstrijden van KCC/CK Kozijnen 1 en 2 streamen we met een team van zo'n 10 vrijwilligers. Maar we kunnen hier altijd extra hulp bij gebruiken. Iedereen is welkom of je nou wel of geen lid bent of een ouder van een lid dat maakt niet uit.

De selectie van KCC/CK Kozijnen speelde zaterdag in de laatste thuiswedstrijd tegen Die Haghe. De ploeg van Wilrik Wassink en Henno Ploeg had nog een stevig appeltje te schillen met de Haagse tegenstander aangezien een aantal weken terug in Den Haag een gevoelige en onverwachte nederlaag werd geleden (15-13). Inmiddels heeft KCC/CK Kozijnen het een stuk beter voor elkaar en wordt de ene na de andere zege geboekt. De zeer ruime zege tegen HKC sprong er natuurlijk uit. Nu was het Die Haghe dat een werkelijk ontketend KCC/CK Kozijnen tegenkwam op sportpark Schenkel.

Woensdag 4 oktober, was naast het schoolkorfbaltoernooi van gr 5, 6 en 7, ook gereserveerd voor het schoolkorfbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen.

De wedstrijd KCC/CK Kozijnen A2 - KCR A1 op zaterdag 7 oktober begint een half uur vroeger. Nieuwe aanvangstijd is 09:45 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen A2.

De wedstrijd Trekvogels 3 - KCC/CK Kozijnen 8 op zaterdag 7 oktober heeft een nieuwe aanvangstijd. De wedstrijd begint nu om 15:10 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen 8.

De selectie van KCC/CK Kozijnen moest afreizen naar het Westland. Tussen de kassen werd de eerste returnwedstrijd gespeeld tegen Valto uit de Lier. De Lierse ploeg heeft goede resultaten behaald in de eerdere wedstrijden en wil nu wel zien te winnen van KCC/CK Kozijnen. In Capelle aan den IJssel werd het 23-20. Veel doelpunten in een leuke wedstrijd. Dit weekend was het anders. In een “stroperige” wedstrijd, die onder leiding stond van Van der Terp en De Groot, ging het erg moeizaam getuige de 4-6 ruststand, maar in de tweede helft werd Valto overlopen en werd het alsnog een ruime 8-15 zege.

Nog een paar weken wachten en dan is het Halloween! Om alvast in de stemming te komen organiseert de aKCCie op vrijdag 27 oktober 2023 een Halloween avond. Iedereen is welkom, dus ook alle vriendjes en vriendinnetjes.

Zoals jullie eerder al op de site gelezen hebben, hebben wij sinds dit seizoen een nieuwe samenwerking met kledingleverancier Erima. KCC/CK Kozijnen voert de nieuwe SIX WINGS teamlijn van Erima door in de traditionele clubkleuren zwart met wit. Voor de wedstrijden is een speciaal eigen clubshirt ontwikkeld, waarin de selectie gisteren voor het eerst te bewonderen was tijdens haar oefenwedstrijden tegen DOS’46 uit Nijeveen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties