Hockey Club Capelle bestaat 50 jaar! Aanstaande zaterdag 20 januari vieren ze dat uitgebreid met activiteiten voor jong en oud, festiviteiten en 'eetplein' met heerlijk winters eten. Hun activiteiten starten om 16:00 uur en gaan door tot ver in de avond.
Wij feliciteren Hockey Club Capelle met dit lustrum!

Afgelopen vrijdagavond was alweer de vierde dartavond van dit dartseizoen. Deze avond waren er 20 deelnemers waardoor er een mooie verdeling mogelijk was over de vier dartborden. De avond was zoals altijd weer gezellig en heeft weer gezorgd voor een nieuwe verdeling in het jaarklassement.

Iedereen is ook in het nieuwe jaar weer van harte welkom op de dartavonden van KCC/CK Kozijnen. De eerste dartavond van dit jaar is vrijdagavond 5 januari om 20:00 uur. Inloop vanaf 19:30 uur.

Van 17 t/m 25 juni 2023 vinden de Special Olympics World Games 2023 plaats in Berlijn. Duizenden sporters met een verstandelijke beperking uit meer dan 190 landen nemen het tegen elkaar op. Special Olympics Team NL zal ook meedoen op dit wereldpodium.

De terugrondes in de Kenonz Korfbal League zijn begonnen. KCC/CK Kozijnen heeft alle tegenstanders eenmaal gehad en nu volgen de heenwedstrijden. In de eerste ronde van dit zaalseizoen was KCC/CK Kozijnen dichtbij een enorme stunt door landskampioen Fortuna/Delta Logistiek te verslaan, maar het uiteindelijke punt was ook zeer welkom. Zaterdag 28 januari 2023 was de uitwedstrijd in Delft. Fortuna/Delta Logistiek had haar huiswerk goed gedaan en liet niet nogmaals het kaas van het brood eten. KCC/CK Kozijnen gaf ditmaal niet thuis en had een zware avond in Delft. Een grote nederlaag (23-13) was een feit.

Op 28 januari 2023 zijn de aanvangstijden van de wedstrijden van KCC/CK Kozijnen A1 en KCC/CK Kozijnen A2 omgedraaid.
De wedstrijd Nieuwerkerk A1 - KCC/CK Kozijnen A1 start nu om 13:00 uur en Nieuwerkerk A2 - KCC/CK Kozijnen A2 start nu om 14:15 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen A1.
Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen A2.

Zaterdag 21 januari mochten de Kangoeroes en PukkieKlup kinderen lekker uitslapen.
Ze mochten allemaal in hun pyjama komen. Het was een pyjama/knuffels training.

Wat een feest. Zo uit je bed rollen om naar de training te gaan.

In de laatste ronde van het eerste deel van de Kenonz Korfbal League was nieuwkomer Unitas/Perspectief de tegenstander in Harderwijk. De ploeg heeft nog geen punten en KCC/CK Kozijnen inmiddels 5 punten. De thuisploeg staat bekend om hun vechtlust en kan veelal één helft goed mee met de tegenstander. Maar omdat KCC/CK Kozijnen niet haar eigen spel kon spelen en in de eerste helft steeds achter de feiten aanliep, werd het een heet avondje in de Sypel waarbij Unitas tot 2 minuten voor tijd kans had op de eerste punten, maar op het goede moment stond KCC/CK Kozijnen er wel en sleepte een moeizame zege binnen in een zeer intense korfbalavond.

Aangezien PKC/Vertom op zaterdag 7 januari de halve finales van de Korfbal Champions League speelde, werd hun thuiswedstrijd tegen KCC/CK Kozijnen verplaatst en op dinsdagavond 17 januari ingehaald in Papendrecht.

De voor 16 november bestelde clubpassen voor nieuwe leden en leden die een pas besteld hebben zijn eindelijk binnen.
Ze kunnen opgehaald worden bij de bar in de kantine.

Leden die geen clubpas hebben of waarvan deze kapot is kunnen een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties