De al eerder naar dinsdag 4 oktober verplaatste wedstrijd Achilles (Hg) A1 - KCC/CK Kozijnen A2 begint later. Nieuwe aanvangstijd is 19:30 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen A2.

Het KNKV publiceerde recentelijk het artikel De Week van de Scheidsrechter. Daarin roepen zij onder meer op de scheidsrechters in het zonnetje te zetten tijdens de Week van de scheidsrechter van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober.

Bij KCC/CK Kozijnen waren wij hier al voorbereid en meestal denken we in de zomer al na over een cadeautje want het is elk jaar weer een uitdaging om een leuk cadeautje te vinden en te kopen voor deze Week van de scheidsrechter die wij ook wel Week van de arbitrage noemen want beoordelaars en waarnemers zijn bij en voor ons ook belangrijke officials.

Naar aanleiding van de kapotte warm waterketels van KCC/CK Kozijnen worden op dit moment de kleedkamers van KCC/CK Kozijnen nauwelijks gebruikt.

Op 12 september jl. is er een nieuw schoonmaakrooster bekend gemaakt

Dit schoonmaakrooster geldt nog steeds! Echter zolang de kleedkamers niet of nauwelijks gebruikt worden is tot nader bericht het verzoek om andere dingen schoon te maken.

Nog een paar weken en dan start de selectie weer in de zaal (22 oktober is de eerste oefenwedstrijd). De livestreamcommissie gaat ook dit zaalseizoen weer keihard aan de slag om de beelden via Eyecons voor jullie te verzorgen.

De afgelopen zaterdagen waren er weer trainingen voor de Pukkie/Kangoeroeklup. We genieten ontzettend van ons nieuwe Pukkie/Kangoeroe Veld. Nogmaals bedankt Club van 50!

Beste allemaal,

Naar aanleiding van een eerder bericht: Tot nader bericht geen warm water bij KCC/CK Kozijnen laten wij jullie weten dat er helaas nog steeds geen warm water is.

Echter op trainingsavonden maandag tot en met donderdag zijn nu kleedkamer 5 en 6 van de sporthal beschikbaar om te douchen.

Daarnaast hebben jullie wellicht al gemerkt dat ook in de weekenden er kleedkamers van de sporthal beschikbaar zijn om te douchen en om te kleden. De volgorde is iets veranderd.

In de derde ronde van de competitie begon het echte werk. Na de uitzege in Zeeland tegen TOP (A) en de thuiszege tegen Oost-Arnhem stond de ploeg van Wassink en Diepenhorst bovenaan in de Ereklasse. Een mooie start van de competitie, maar zaterdag in het kletsnatte Bennekom werd de ploeg voor het eerst echt getest in de topper tegen DVO/Accountor. In de voorbereiding werd er tegen de van Van Vloten en Verberk nog geoefend maar werd er een fikse nederlaag geleden. Ook ditmaal slaagde KCC/CK Kozijnen, dat aantrad met een gewijzigde opstelling, niet voor het Bennekomse examen. In de stromende regen werd het nooit een echte wedstrijd.

Onze vereniging bruist van activiteiten. Naast korfbal en jeu de boules zijn er regelmatig activiteiten voor jong en oud. Ook dit seizoen gaan we weer klaverjassen. Het is echter de vraag of we ook weer gaan darten.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties