Beste KCC - S- en A-teams, 

Ook dit seizoen worden jullie ingezet om wedstrijden te fluiten thuis bij KCC/CK Kozijnen. In het volgende overzicht vinden jullie tot eind van het veldseizoen 2021-2022 alle wedstrijden waarvoor jullie zijn ingepland.

Doe mee met de KCC Korfbal Challenge!
Niet alleen voor de E- en F-kinderen, maar ook voor de C en D organiseren we deze maand leuke gratis Doe-Mee trainingen. Op donderdag 19 mei zijn alle kinderen tussen 10 en 14 jaar van harte welkom om mee te doen met de KCC Korfbal Challenge. De KCC-trainers hebben voor deze training leuke challenges bedacht, en worden tijdens de training geholpen door spelers uit de selectie. 

Vanaf 1 juli 2021 wordt in Nederland op kleine plastic flesjes (petflessen) statiegeld geheven.

Zoals jullie al hebben kunnen zien, staat er in de kantine een inzamelpunt van Statiegeld Nederland waar je deze flesjes kunt doneren. De flesjes worden dan apart ingezameld, opgehaald en hergebruikt. Dat is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor onze vereniging.

Beste allemaal,

Dit bericht is een verzoek aan alle leden, trainers, coaches, andere opruimers en mensen die afsluiten bij KCC/CK Kozijnen.

We mogen weer heerlijk korfballen. Tot eind juni 2022 hebben we wedstrijden voor de 2e helft van de veldcompetitie gepland staan. Daarnaast wordt er door alle ploegen getraind en zullen er wellicht nog selectietrainingen/-wedstrijden zijn voor indelingen van de teams voor volgend seizoen en natuurlijk zijn er ook nog allemaal gezellige activiteiten.

De velden en ruimtes van KCC/CK Kozijnen worden weer goed gebruikt en dat is natuurlijk heel fijn en geen probleem, zolang we allemaal meewerken aan het opruimen en schoonhouden van deze velden en ruimtes. Respect voor ons complex en onze onderhouds- en schoonmaakploeg is belangrijk.

Helaas troffen wij de afgelopen weken regelmatig één of meerdere deuren aan die niet op slot waren en zelfs meerdere keren stond de deur van het materiaalhok buiten (daar waar wij onze korven, palen en balen opslaan) wagenwijd open.
Wij verzoeken daarom iedereen om alles daar op te ruimen waar het hoort en de velden en ruimtes zoveel mogelijk schoon te houden en alles goed af te sluiten voor vertrek.
Om die reden zetten wij als onderhouds-/schoonmaakploeg graag weer even de puntjes op de i door alles nog een keer op een rijtje te zetten.

Vorig jaar zijn wij in samenwerking met Green Oil Recycling begonnen met het inzamelen van gebruikt frituurvet met als doel een bijdrage te leveren aan een schoner milieu en het verduurzamen van onze vereniging.

Door het inleveren van gebruikt frituurvet draag je bij aan dit duurzame initiatief.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties