Op zaterdag 18 maart spelen het tweede (18:00 uur) en het eerste (20:00 uur) van KCC/CK Kozijnen tegen DOS'46 in Nijeveen. Als jij die wedstrijd(en) wil bezoeken is het belangrijk om het onderstaande even goed te lezen.

De reguliere zaalcompetitie eindigt voor veel teams op zaterdag 2 april en daarom gaan deze teams (S7, S8, S9, A3, B2, C1, C2, D1, D2, D3, alle E en F teams en de Kangoeroes) in de week van 4 april weer op het veld trainen. De Kangoeroes trainen ook op zaterdag 2 april op het veld.

De trainingstijden zijn gelijk aan die van het eerste helft veld en zijn hier te vinden.

Wij wensen iedereen weer veel plezier op het veld!

Op zaterdag 2 april 2022 speelt KCC/CK Kozijnen de beslissende uitwedstrijd tegen Groen Geel/IJskoud de Beste in Wormer. Het tweede bijt in Wormer om 18:00 uur de spits af en het eerste speelt om 20:00 uur.

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor de wedstrijd GG/IJskoud de Beste 1 - KCC/CK Kozijnen 1 van aankomende zaterdag 2 april? Niet getreurd, je kunt de wedstrijd in onze eigen kantine kijken via de livestream. Vanaf 19:00 uur is de kantine geopend om ons vlaggenschip virtueel te steunen. Daarnaast is ook de bar geopend om wat lekkers te bestellen als je wilt. Ook na de wedstrijd zal de kantine geopend blijven om met elkaar na te praten, te proosten of wie weet nog een dansje te wagen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties