Zaterdag 26 februari lijkt eindelijk weer een ‘normale’ zaterdag te worden! Geen 1,5 meter afstand meer op de tribune, geen mondkapjes meer en geen vaste zitplaatsen in de zaal. Het enige wat helaas nog mist, is onze eigen sporthal Schenkel. Op dit moment spelen we onze thuiswedstrijden nog in Aquapelle, waar gelukkig onze supporters ook welkom zijn.

Omdat de hal groen geverfd is in plaats van ons geliefde zwart-wit, hebben we nog een uitdaging om de hal ‘KCC-proof’ te maken. Alle jeugdspelers inclusief vriendjes en vriendinnetjes zijn daarom uitgenodigd op zaterdag 26 februari om KCC-spandoeken te maken.

Bij het maken van deze spandoeken staat er een mooie prijs op het spel. Het team met het mooiste/stoerste/meest originele spandoek mag zaterdagavond met de spelers van KCC/CK Kozijnen 1 oplopen tijdens de wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 – GG/IJskoud de Beste 1. Dit is een belangrijke wedstrijd in de strijd om handhaving in de Korfbal League die begint om 20:00 uur in de Aquapelle.

Wie komt zijn/haar creativiteit laten zien!? Geef je op bij je eigen trainers. Na het maken van de spandoeken kunnen jullie in de kantine genieten van iets lekkers te eten en drinken.

Spandoeken actie

Wat: Spandoeken maken
Wanneer: Zaterdag 26 februari 11:00 - 13:00 uur
Waar: Kantine KCC/CK Kozijnen
Wie: Alle jeugdleden van KCC/CK Kozijnen inclusief vriendjes en vriendinnetjes

Tot zaterdag 26 februari!

PS Om zoveel mogelijk spandoeken te kunnen maken, zijn voldoende lakens nodig. Heb je bruikbare lakens, geef dit dan door aan je eigen trainers.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties