Het einde van het seizoen is alweer in zicht en hier hoort natuurlijk een spectaculaire Slotdag bij. Zaterdag 29 juni was het zover. Al vele weken naar uitgekeken door vele kids en ook door onszelf! De Slotdag stond in het teken van het jaar gezellig afsluiten met alle leden van KCC/Delta Logistiek van de C t/m F.

Nadat alle voorbereidingen ’s morgens vroeg waren getroffen, stroomden de eerste kinderen om kwart voor 9 binnen. Om 9 uur werd er gestart en werd het spel uitgelegd: Levend Ganzenbord. Er is een mega spelbord gemaakt en bij de meerderheid van de nummers hoorde een spel/opdracht. Al deze nummers hingen verspreid over alle velden verdeeld. Het was de bedoeling om als eerste groepje bij de finish te zijn én de meeste punten bij de spellen te halen. Daarnaast moest er bij de spellen waar geen opdracht was, een groepsfoto gemaakt worden. De leukste groepsfoto won een prijs. De leukste foto’s kwamen dan ook voorbij: met z’n allen op z’n kop, “KCC” maken met de armen, gekke bekken, piramides en nog veel meer.

De tactieken van de groepjes waren al snel te zien. Zo bleven de E’tjes, D’tjes en C’tjes als één groepje bij elkaar bij het zoeken naar de nummers en kozen de F’jes ervoor om zich te verspreiden. Zodra er gegooid was, haastte het groepje zich om het spel te vinden en zo snel mogelijk door te kunnen gaan. Overal waar je keek renden er dan ook kinderen! Iedereen was erg gemotiveerd en had het zo te zien ook erg naar zijn/haar zin. Gelukkig deden de groepsbegeleiders ook lekker gek mee.

De prijs voor het snelste groepjes was voor het groepje van Marcel en Robert, de prijs voor de beste prestatie ging naar het groepje van Tessa en de prijs voor de leukste foto ging naar het groepje van Anouk en Femke & Renate. Hierdoor kon er door veel kinderen weer lekker gesmuld worden van de ijstaart. Dat was wel lekker met dit weertje!

Maar dit was nog niet alles. Het leukste moest nog komen, bleek achteraf... De kinderen waren er namelijk niet vanaf te krijgen! Daar stond ‘ie dan, de “Double Bounce Off”. Een baan gebaseerd op een spel uit “Wipe Out”. De omstanders waren dus gegarandeerd van harde smakkers, veel gegil van de meiden, grote sprongen van de stoere jongens en evenwichtsproblemen; iedereen wilde namelijk het einde van de baan halen, terwijl dit niet altijd even goed lukte. Gelukkig kwam iedereen er zonder pijntjes vanaf – oké, op de schaafwonden na – en was dit een erg geslaagd onderdeel van de dag.

Vrijwilligers bedankt, zonder jullie had het niet zo’n geslaagde dag geweest!

Wij vonden het een erg leuke dag en vonden het ook leuk om dit seizoen weer vele activiteiten te mogen organiseren. De opkomst en het enthousiasme is altijd super!

Tot volgend seizoen bij de volgende activiteit!

Groetjes de aKCCie

Nog veel meer foto's gemaakt door Peter Dorsman vind je hier. Nabestellen kun je hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties