korfbal kids zomerfun banner website 2019

KorfbalKids ZomerFUN

Nieuw bij KCC/SO natural! De KorfbalKids ZomerFUN! Een serie van 4 korfbalclinics, afgesloten met een toernooitje, voor zowel leden als niet-leden.

Vind jij het ook zo jammer dat de meeste sporten al in juni stoppen, en zoek je een leuke activiteit voor de laatste weken voordat de zomervakantie begint? Of wil je graag op een laagdrempelige manier kennismaken met korfbal en KCC? Doe dan mee aan de KorfbalKids ZomerFUN!

Voor wie is de KorfbalKids ZomerFUN?
De ZomerFUN is bedoeld voor kids van 7 t/m 10 jaar, en is voor zowel leden als niet-leden. In vier korfbalclinics komen alle aspecten van korfbal aan bod. Je leert vrijlopen, schieten, verdedigen en samenspelen. De clinics vinden plaats op zaterdagochtend van 10:15 tot 11:15 uur. Na afloop staat er een lekker koud drankje voor je klaar. We sluiten op de laatste dag af met een gezellig toernooitje, gevolgd door een Domino's Pizzaparty.

Maak kennis met korfbal en KCC/SO natural
Behalve met korfbal, maak je ook kennis met onze gezellige vereniging. Ook je ouders kunnen met hun vragen bij ons terecht. Je zult ervaren dat korfbal een echte familiesport is, met sportiviteit en respect hoog in het vaandel. Maar ook een sport die snel is en atletisch vermogen vergt. Bij KCC spelen we korfbal op elke leeftijd en op alle niveaus: recreatief, wedstrijdsport en topsport.

Kosten en meer info
Inschrijven voor de KorfbalKids ZomerFUN is verplicht. De KorfbalKids ZomerFUN is gratis voor leden. Niet-leden kunnen de gehele serie meedoen op een (eenmalige) KorfbalKids Pas van 10 euro. Voor zowel leden als niet-leden is eten & drinken inbegrepen. Met de Korfbal Kids Pas kun je, als je dat leuk vindt, ook enkele reguliere trainingen op maandag- of woensdagavond meedoen.

Mocht je vragen hebben, dan kunt je terecht bij Jopie Schippers, tel. 06-2922 7590 of via het emailadres korfbalkids@kcconline.nl.

Inschrijven & data
Data: 15, 22 en 29 juni, 6 en 13 juli
Tijd: 10:15 tot 11:15 uur
Plaats: KCC/SO natural, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Inschrijfformulier KorfbalKids ZomerFUN


Dominos

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties