We waren allemaal ruim op tijd bij Korbis aangekomen, waardoor we ons goed konden voorbereiden op de wedstrijd. Na het warmlopen, inschieten, en het voorbereidingspraatje; was het onze beurt om te laten zien wat we konden.
We begonnen sterk aan de wedstrijd, en al snel werd er een mooi schot gescoord, waardoor we 0-1 voor stonden. Een goed begin voor de wedstrijd, maar helaas scoorde Korbis de 1-1.
We lieten dat niet zomaar gebeuren, en benutte onze kansen goed, waardoor we 1-3 voor stonden. We deden ons best om dit voort te zetten, helaas wilden onze doelpunten maar niet vallen, en kwamen zo op een 8-4 achterstand te staan. Na nog een paar minuten te spelen, gingen we de rust in met 10-5.

We waren allen een beetje teleurgesteld, we begonnen zo goed, en dan toch met een achterstand de rust in, jammer!
Maar Edith en Leroy vertelde ons waar we op moesten letten, dat we vooral de voorsnij ineens moesten neerzetten op snelheid, waardoor Korbis niet wist wat ze moesten. Ook moesten we het baltempo verhogen in de aanval, zodat we betere kansen konden creëren. Er werd ons verteld dat er nog alles kon gebeuren, zij geloofden in ons, en wij moesten dat waarmaken, laten zien dat we beter waren.

We begonnen de tweede helft gelijk goed, door met een snelle aanval een mooi schot te scoren.
Maar net als in de eerste helft, liet Korbis zich niet kennen, en scoorde de 11-6. Ondanks dat wij nog af en toe bleven scoren, was de voorsprong te groot om bij te blijven.
Op het eind van de wedstrijd liep het niet meer zo goed, waardoor we slordiger gingen spelen, en minder goede kansen benutten.

Ondanks dat we de wedstrijd hebben verloren met 19-10, zullen we er volgende week zaterdag weer vol tegen aan gaan, en er staan als team. We laten het hier niet bij zitten, en halen alles uit de kast om volgende week een goede wedstrijd neer te zetten, en die 2 punten te pakken!

Doelpunten: Emiel 3x, Robert 2x, Mark 2x, Michelle 2x en Chris 1x.