Afgelopen zaterdag moesten we naar onze  buren in Nieuwerkerk om daar tegen Nieuwerkerk 4 uit te komen. Op een zonovergoten complex en weinig wind moest het een mooi korfbaldagje worden. Wij waren in de winning mood, de scheidsrechter had er zin en de tegenstanders waren er ook, dus korfballen maar.

Het zou lang duren voor de eerste treffer kwam. Aan beide kanten kwamen de kansen wel maar de afronding was niet dat je zegt van.... heee weer een doelpunt. Het duurde ruim 12 minuten toen tegen de verhouding in Nieuwerkerk de score opende. Maar toen hadden wij ook snel het gat in de korf gevonden. Via een 1-2 voorsprong kwam de ruststand op 5-5.

De tweede helft was niet veel spectaculairder. Het ging gelijk op en via een 7-7 en 10-10 stand was het gelijke spel van 12-12 niet meer dan terecht. Een gezapig potje, waarin Nouchka in de kluts van 2 Nieuwerkerkers terecht kwam en aangeslagen het veld moest verlaten (het gaat gelukkig weer goed met haar).

Geen wedstrijd van hoog nivo, maar in ieder geval wel weer een puntje erbij. Volgende week Oranje Wit 5 thuis en dan de zaal in.

Michel Wamsteekers en Arjan de Vries bedankt voor het reserve zitten een meespelen.

Statistiek: Gerbert 3x, Rens en Wouter 2x, Willem, Sheetal en Nouchka 1x (en 2 doelpunten die niet opgeschreven zijn).

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 23 februari 2019 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties