Ook vandaag kwam er weer een mooi verhaaltje uit aan de kant van de trainers. En deze keer ging het over de schoenen van Henk-Jan helemaal onder de modder. We moesten het vergelijken met Tempo, en om deze pot te winnen moesten we de modder (tempo dus) helemaal wegsp(o)elen. In de aanval lekker de bal rond te laten gaan en snel toewerken naar ons schot, en in de verdediging goed gefocust blijven op zowel onze houding als onze tegenstander waar we ons de komende weken op willen focussen met de trainingen.

We begonnen met een goede start en het eerste aanvalsvak bracht ons snel naar de 0-2. Het 2de aanvalsvak had het vooral wat lastig met de aanval en het duurde dus ook wat langer voordat we naar onze afronding konden toewerken. Helaas krabbelde Tempo weer terug en sindsdien bleven we heel de tijd op gelijker hoogte.

In de rust hebben we een goed gesprek gehad met de trainers en wat mij betreft zijn we de 2de helft goed ingegaan. Een paar doelpunten brachten ons aan de voorsprong en we hebben het verdedigend goed dichtgehouden! Daarna zijn er aan allebei de kanten er nog wat doelpunten gevallen en we hebben het gehouden bij een stand van 8-5. Van verschillende kanten hoorde ik: "Het had wel beter gekunt!!" Maar de vader van Zita was het er niet mee eens en zei: "Jullie bleven vanaf het begin tot aan het eind goed werken! Een leuke wedstrijd om te zien!" Dus ik denk dat we tevreden moeten zijn en ons vooral moeten richten op de wedstrijden die nog moeten komen!

Kortom van onze kant mischien een wat mindere wedstrijd voor ons doen maar wat de trainers, en het publiek betreft een prima wedstrijd! Dus ik denk dat we ons vooral moeten focussen op de trainingen en volgende week tegen PKC een leuke wedstrijd neer zullen zetten voor het thuispubliek maar ook voor ons zelf!

In het bijzonder Lukas en Marlies bedankt voor het reserve staan, en mijn complimenten aan de Man of the Match : Dennis van der Waaij