KCC verwelkomt Rijnvis en Zwaveling Notarissen als nieuwe sponsor. Zij zullen met een driehoeksboarding zichtbaar zijn tijdens wedstrijden van het eerste. Verder kun je ze binnenkort uiteraard vinden op onze website en de narrowcasting.

Beste KCC leden,

De zon schijnt, er wordt weer getraind en alles 'lijkt' erop te wijzen dat we naar het 'normaal' gaan. Uw bestuur en de werkgroep Corona houden nog wel een behoorlijke slag om de arm.

Yes, we mogen weer! Na een wekenlange pauze wordt er weer gekorfbald bij KCC. Zouden we normaal gesproken juist richting einde van het seizoen gaan, dit jaar gaan we nog even lekker door nu het weer kan. 

Mocht je toe zijn aan nieuwe veldschoenen, dan is het goed om te weten dat onze sponsor Starshoe nog alle modellen en maten kunstgrasschoenen op voorraad heeft. Vanwege de Corona-maatregelen werkt Starshoe momenteel op afspraak. Met als voordeel dat je zeker weet dat je niet hoeft te wachten!

Ook dit jaar hebben we ons gehele complex goed en veelvuldig gebruikt. En de senioren- en A-teams maken de kleedkamers schoon en anderen reinigen de wc’s, kantine en overige ruimtes. Fijn is het om na de competitie één keer in het jaar alles eens grondig te poetsen en op te ruimen.

De eindstand van de rompregeling van het veld is zondagavond bekend geworden.

Het veldseizoen is door de arbitrage goed afgesloten met een bonus op het aantal verplichtingen van 6.

De eindstand van de rompregeling van het veld is zondagavond bekend geworden. Het veldseizoen is door de arbitrage goed afgesloten met een bonus op het aantal verplichtingen van 6. Dank daarvoor aan iedereen die zich daarvoor ingezet heeft!

Beste kinderen van 3 t/m 8 jaar,

Ook voor jullie is er dit jaar een programma op de slotdag bedacht. Voor jullie begint het op vrijdagavond 5 juli om 17:30 en op zaterdag 6 juli om 09:30 zal het afgelopen zijn. Bekijk de poster voor de informatie over het programma en hoe jullie je kunnen aanmelden.

Ben jij er bij? Geef je snel op.

WhatsApp Image 2019 06 24 at 10.46.32

Op zaterdag 22 juni 2000 werd de allereerste ploeg van KCC Nederlands kampioen: de C1, waarvan Michiel Last en Ernst de Bruin nog steeds bij ons spelen, versloeg Fortuna in een bloedstollende finale. Vele NK's en nationale titels later stonden afgelopen zaterdag 22 juni 2019 - exact 19 jaar later - de C1-ploegen van KCC/SO natural en Fortuna/Delta Logistiek in de finale om het landskampioenschap tegenover elkaar.

Willen alle A jeugdleden die komend seizoen in de Senioren gaan spelen en de huidige B spelers die in de A gaan spelen hun KCC-kleding schoon inleveren op dinsdag 25 of donderdag 27 juni a.s?

Op vrijdag 14 juni werd de laatste dartavond gespeeld. Deze avond telde ook nog mee voor de seizoensranglijst, maar daarin zou de top drie niet meer wijzigen. Echt een laatste avond voor de gezelligheid dus. Door afwezigen door vakanties bleef het aantal deelnemers deze avond steken op 12.
Achteraf ook maar goed dat het niet zo druk was, want de twee spotjes bij dartbaan 3 bleken het niet meer te doen. Op dartbaan 4 brandt er ook nog maar 1, dus we hebben wat op te knappen deze zomerstop.
Stephan Groeneweg won deze avond, voor Martin van Dieren en Marcel den Ouden. Aan het einde van de avond werden ook de prijzen over het gehele seizoen uitgereikt en natuurlijk werd ook het barpersoneel niet vergeten.

Na de degradatie uit de Korfbal League in de zaal moest KCC/SO natural al (te) snel weer aan de slag op het veld - waar het 4 punten voor stond op de concurrenten - en verloor het de eerste wedstrijd van laagvlieger Oost Arnhem. De twee wedstrijden daarna werden wel gewonnen van OVVO/De Kroon en De Meeuwen, maar daarna werd er verloren van Wageningen en gelijkgespeeld tegen SCO. Dat betekende dat in de allerlaatste competitieronde het ticket naar de Ereklasse zou worden vergeven. De thuisploeg Groen Geel begon deze strijd met één punt voorsprong. Het wonder van Wormer moest geschieden, een lastige klus. Het KNKV had voor deze absolute kraker, het met de ERIMA award bekroonde koppel Voskamp/Den Hartog richting Wormer gestuurd.

Na de degradatie uit de Korfbal League in in de zaal moest KCC/SO natural al (te) snel weer aan de slag op het veld - waar het vier punten voor stond op de concurrenten - en verloor het de eerste wedstrijd van laagvlieger Oost Arnhem. De twee wedstrijden daarna werden wel gewonnen van OVVO en De Meeuwen, maar daarna werd er verloren van Wageningen en gelijk gespeeld tegen SCO, zodat Groen Geel de koppositie overnam en één punt voor stond.

De laatste twee wedstrijden van KCC/SO natural C2 zijn verplaatst.

De wedstrijd KCC/SO natural C2 - IJsselvogels C2 van zaterdag 15 juni is verplaatst naar woensdag 12 juni om 19:00 uur.

De wedstrijd KCC/SO natural C2 - Korbis C2 van zaterdag 8 juni is opnieuw vastgesteld op dinsdag 18 juni om 19:00 uur.

Afgelopen woensdag speelden KCC/SO natural A1 en B1 de bekerfinale bij RWA. De publieke belangstelling was helaas niet al te groot, dat had er vast ook mee te maken dat beide teams niet compleet konden aantreden. Helaas wilde de bond de wedstrijden niet verzetten, dus moest er gewoon gespeeld worden. Heel jammer dat op die manier spelers die het hele seizoen hard gewerkt hadden om de finale te bereiken zelf niet de finale konden spelen.

Op zaterdag 6 juli 2019 is het alweer tijd voor de slotdag! Op deze dag gaan we het korfbalseizoen weer gezellig met z’n allen afsluiten. 

Het thema van deze slotdag: 'Back in Time'


Dit jaar zal de slotdag bestaan uit verschillende delen, gebaseerd op leeftijdscategorieën.

Deel I: Kangoeroes en F 
Begint al op vrijdag 5 juli en eindigt op zaterdag 6 juli (slaapfeestje).

Het programma voor de Kangoeroes en F'jes is helaas nog niet helemaal bekend. Hou de website en social media in de gaten voor meer informatie.

Deel II: E t/m C
Tijd: 09:30 – 13:00 uur

Spelletjes van vroegah. Denk aan korfbal in 3 vakken, modderworstelen, 2 emmertjes water halen, enz. Zie de poster voor meer informatie!

Alle onderdelen zullen plaatsvinden op het sportveld van KCC/SO natural.

Deel III: B t/m Senioren
Tijd: 13:30 – 17:00 uur

Spelletjes van vroegah. Denk aan korfbal in 3 vakken, modderworstelen, 2 emmertjes water halen, enz. Zie de poster voor meer informatie!

Alle onderdelen zullen plaatsvinden op het sportveld van KCC/SO natural.

Deel IV: Afsluiting met eten 
Tijd: 18:00 – 01:00 uur

Vanaf 18:00 zal de BBQ-self service van start gaan. Wij zorgen voor verschillende BBQ's, vlees, bijgerechten en sausjes, maar het bakken mag ieder voor zich doen. Rondom de kantine zullen de verschillende BBQ's worden neergezet en het vlees kan opgehaald worden bij de bar. Naast de BBQ zal er ook nog gezorgd worden voor een lekker toetje. Opgeven kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld je naam en of je een vegetariër bent ja/nee. Voor volwassenen is het €10,- p.p en voor kinderen €7,50 p.p..

De avond zal worden afgesloten met een gezellig muziekje.


Mochten er vragen zijn, dan kunnen jullie altijd mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Poster slotdag 6 juli 2019 afbeelding

Poster BBQ Slotdag 2019 versie 2

In februari van dit jaar mocht Aukje Osinga namens het Havenbedrijf aan KCC/SO natural een cheque overhandigen.

Aukje vroeg aan mij of ik een bestemming wist voor een deel van het geld. Dat wist ik wel. De onderhoud/schoonmaak ploeg kon dringend een goede schroefboor met extra accu gebruiken. Deze werd tot nu toe door de leden van deze ploeg regelmatig van thuis meegebracht. Ook zaten wij te springen om een sterke stofzuiger (type Cats & Dogs) die alle haren en ander vuil uit onze deurmatten kan zuigen.

De vraag voor menig supporter: Zal KCC/SO natural in de komende twee duels aan het langste eind trekken en de belangrijke promotie naar de Ereklasse bewerkstelligen? Er staan nog twee pittige duels op het programma. Één daarvan was de thuiswedstrijd tegen SCO uit het verre Oldeholtpade. De Riko-roedel moest getemd worden. In de eerste helft was de ploeg van Wolsink en Van der Steen heer en meester, maar in een knotsgekke tumultueuze slotfase, pakte de Friese ploeg nog een punt en handhaafde zichzelf daarmee. KCC/SO natural gaf de winst letterlijk in 5 seconden weg.

Het seizoen is bijna ten einde voor de meeste ploegen, maar voor KCC/SO natural C1 en A1 gaat het seizoen vrolijk door. Zij hebben zich beide geplaatst voor de play-offs om het Nederlands Kampioenschap veldkorfbal. Wat voor seizoen hebben beide teams achter de rug en wat staat ze te wachten? 

Voor de meeste korfballers zit het seizoen er op. Voor een paar spelers van KCC/SO natural is er echter nog een smakelijk toetje. Van donderdag 28 juni t/m zondag 1 juli vindt in Drachten het EK Korfbal U15 plaats. Dit EK wordt gespeeld in 4x4 vorm. Omdat er geen officieel team Oranje U15 bestaat, viel RTC Rotterdam de eer te beurt om deel te nemen als Nederlands team.

Door korfbalacriviteiten was de laatste avond verschoven naar 22 juni met het risico dat zo laat in het seizoen er al darters op vakantie zouden zijn. Maar ja, die laatste dartavond van het seizoen is altijd extra gezellig dus die wil natuurlijk niemand missen. Er was dan weer een leuke groep waarbij met vette vingers toch leuke scores werden geschreven. De laatste avond werd gewonnen door Stephan Groeneweg. Na een dankwoord en presentje voor onze vast barbemanningRia en Gert Reijm, werd de top drie over het gehele seizoen naar voren geroepen. De grootste beker was dit jaar voor Gerard Reijm.

We zien de vakantiefoto's al voorbij komen, maar we hebben nog een dartavond tegoed. In verband met de fantastische prestatie van KCC/SO natural 2, darten we deze laatste avond op vrijdag 22 juni.

Afgelopen maandag stond de grote schoonmaak van het KCC-complex op de agenda. Gewapend met bezem en doek hebben we de verschillende ruimtes gereinigd. Vooral bijzondere aandacht voor die richels, deuren, gaten en andere bijzondere en moeilijke plekken die we gedurende het jaar minder raken.

Het vertrek van drie heren uit het eerste en de degradatie uit de reserve Ereklasse op het veld, was logischerwijs een enorme teleurstelling voor spelers, staf en supporters van KCC/SO natural. Natuurlijk is het jammer dat we de nummer 2 en 3 van de topscorerslijst en de beste rebounder van de Korfbal League kwijt raken, maar dat is helaas het lot van een kleine club in de Korfbal League.

Het blijft maar doorgaan. Nadat recent Robert Wamsteeker, Koos en Hannie den Hollander en de familie Hoeksema lid werden van de Club van 50 zijn nu ook Gerbert Schippers en Koen Houkes overgestapt naar de Club van 50. KCC/SO natural heeft nu dus al 113 leden die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar € 5.650 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50.

Wat een geweldig seizoen speelde KCC/SO natural 2. De ploeg van Robin Diepenhorst en Wilrik Wassink plaatste zich vorige week door een 19-28 overwinning op PKC/SWKGroep 2 voor de finale om het (reserve) landskampioenschap tegen Blauw-Wit 2. Helaas waren de Amsterdammers gisteren een maatje te groot (19-28), maar dat maakt de prestatie van het tweede niet minder mooi.

Komende vrijdag 15 juni 2018 speelt KCC/SO natural 2 de finale om het landskampioenschap voor de Reserve Ereklasse. In de kruisfinale versloeg de ploeg van Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst PKC/SWKGroep redelijk eenvoudig. In de andere kruisfinale was Blauw-Wit 2 te sterk voor DOS’46 2. Dit betekent dat KCC/SO natural 2 en Blauw-Wit 2 elkaar vrijdag treffen op het veld van KV Atlantis in Mijdrecht. Natuurlijk wil jij ze aanmoedigen. Geef je dus op voor de partybus!

Kan je niet met de bus mee en ga je met eigen vervoer, dan is dit het adres: KV Atlantis, Hoofdweg 85a, Mijdrecht, 0297-284587.

Op vrijdag 15 juni speelt KCC/SO natural 2 om 20:30 uur de finale om het (reserve) landskampioenschap tegen Blauw-Wit 2. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van korfbalvereniging Atlantis aan de Hoofdweg 85a in Mijdrecht. Omdat er morgenavond meerdere evenementen in Mijdrecht zijn, kan het lastig zijn om dichtbij een parkeerplek te vinden. Zorg dus dat je op tijd richting Mijdrecht afreist om niets te hoeven missen van de wedstrijd!

Afgelopen woensdag 6 juni 2018 was de laatste training van dit seizoen. Om dit een feestelijk tintje te geven hebben we alle ouders van de kangoeroes, F en de E teams uitgenodigd om hun sportschoenen en sportoutfit uit de kast te halen voor een ouder/kind training.

Twee weken geleden werd de bekerfinale tussen Sporting Delta B1 en KCC/SO natural B1 gestaakt in verband met het onweer. Dat was zuur omdat de ploeg van Michiel Last en Steven Verhoeff op dat moment met 1-7 voor stond en Sporting Delta volledig in de tang had. Afgelopen maandag gingen beide ploegen op herhaling op het prachtige nieuwe veld van KV Juliana in Oud Gastel. 

Zaterdag 9 juni moest het gebeuren. Het ontmantelen van het hoofdveld van KCC/SO natural en aan aantal andere klusjes, zodat vanaf maandag 11 juni aanstaande de aannemer op onze velden terecht kan om de renovatie van onze velden te realiseren.

Bij de kruisfinale tussen KCC/SO natural 2 en PKC/SWKGroep 2 waren een aantal opvallende afwezigen. Een groot aantal leden van de kampcommissie waren namen namelijk afgevaren naar de Van Nelle Fabriek om mee te doen aan de Inpakmarathon van Stichting Jarige Job.

..... de Club van 50!

Eerder deze week werden Henk-Jan Schippers, Rens Dijkxhoorn, Wouter Schippers/Jeroen Bouwmeester, Stefan/Christian Dekkers en Jet Ittmann lid van de Club van 50. Nu hebben ook Wilco Knops/Stephan Groeneweg zich aangemeld. KCC/SO natural heeft nu dus al 106 leden die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar ruim € 5.000 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

Het blijft maar doorgaan. Recent werden Robert Wamsteeker, Koos en Hannie den Hollander en de familie Hoeksema lid van de Club van 50. KCC/SO natural heeft nu dus al 111 leden die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar ruim € 5.500 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

Goed nieuws vanuit de sponsorcommissie!

In de afgelopen weken hebben twee sponsoren hun contract met KCC/SO natural verlengd.

Woensdag 30 mei werden de velden van KCC/SO natural bevolkt door de Kangoeroes! In totaal 27 kinderen uit groep 1 en 2 deden op deze stralende dag mee aan de Giga Kangoeroemiddag. Speaker Cor wist niet alleen de kinderen, maar ook de ouders te porren voor de warming up. Hierna werden er in groepjes diverse spelrondes afgewerkt. Van skippyballen tot waterbekertjes-race, en van springkussen tot een kangoeroemuts knutselen. Tussendoor gingen alle groepjes nog op de foto met de Giga Kangoeroe.

Beste allemaal,

Omdat op vrijdag 8 juni a.s. KCC/SO natural 2 een kruisfinale wedstrijd speelt voor het Nederlands Kampioenschap in de Reserve Ereklasse betekent dit dat we het hoofdveld intact moeten laten tot dat deze wedstrijd gespeeld is. Dat is natuurlijk prima want ook wij zijn blij dat KCC/SO natural 2 het zover geschopt heeft, maar als alles volgens schema verloopt beginnen ze uiterlijk maandag 11 juni aan onze velden.

Ook komend zaalseizoen hebben we weer veel spannende Korfbl League wedstrijden in sporthal Schenkel. Tijdens een deel van deze spannende wedstrijden hebben we juryleden (schot-klok, tijd/ score, voorzitter) nodig.

Nadat eerder Henk-Jan Schippers, Rens Dijkxhoorn, Wouter Schippers/Jeroen Bouwmeester zich al hadden aangemeld, zijn nu ook Stefan/Christian Dekkers en Jet Ittmann lid geworden van de Club van 50. KCC/SO natural heeft nu dus al 105 leden die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar ruim € 5.000 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

Henk-Jan Schippers, Rens Dijkxhoorn, Wouter Schippers/Jeroen Bouwmeester hebben zich aangemeld als lid van de Club van 50. KCC/SO natural heeft nu dus al 102 mensen die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar € 5.000 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

Zaterdagavond 2 juni 2018 gaat de Capelse korfbalboeken in als een zwarte bladzijde in de KCC/SO natural geschiedenis. Nadat de reserves van KCC/SO natural de definitieve 1e plek veroverde met een eclatante 22-8 overwinning op AW.DTV (zij spelen vrijdag 8 juni 20:30 uur thuis de kruisfinale), was het de beurt aan het vlaggenschip. Door de overwinning op LDODK/Rinsma Modeplein hoefde er “maar” gelijkgespeeld, of gewonnen te worden van AW.DTV. Met die gedachte reisde de ploeg af naar de hoofdstad. Tot aan de rust was er, gezien het spelbeeld, geen vuiltje aan de lucht, maar in de 2e helft voltrok zich het drama. Volgend veldseizoen geen PKC/SWKGroep, Blauw-Wit (A) of LDODK/Rinsma Modeplein meer in Capelle aan den IJssel.

Nadat het tweede van KCC/SO natural vorige week zich al verzekerde van de kruisfinales om het reserve kampioenschap van Nederland, was het zaterdag in Amsterdam zaak om de laatste wedstrijd te winnen tegen AW.DTV 2, daarmee kampioen te worden en zo het thuisvoordeel te verkrijgen. 

Afgelopen weekend werd het Nederlands team onder 17 - met Annick van der Kooij en Timo van Dieren - wereldkampioen in Schijndel. Via onze social media hebben we hier natuurlijk al aandacht aan besteed, maar een artikel op onze website mag natuurlijk ook niet ontbreken. 

Ja, ook dit jaar stond een grote eindschoonmaak van de kantine, kleedkamers en andere ruimtes gepland. Gedurende het korfbalseizoen worden de kleedkamers en scheidsrechterskleedkamers door met name de teams schoongemaakt en de andere ruimtes door vrijwilligers. Aan het eind van het seizoen is een uitgebreide poetsbeurt niet overbodig.

Hieronder vind je de indeling van de teams voor het veldseizoen 2017-2018. Bij de ploegen uit het breedtekorfbal bestaan sinds komend seizoen geen klassen meer, maar worden de poules aangegeven met een nummer. 

De laatste dartavond van seizoen telde nog mee voor de competitie. Er wijzigde echter niets meer na deze avond. Met 14 deelnemers kon er lekker snel gespeeld worden en was het erg gezellig. Stephan Groeneweg won de avond en ook de competitie met overmacht. Natuurlijk werd het barpersoneel bedankt en gaan we nu eerst genieten van een zomerstop.

Vrijdag 16 juni is alweer de laatste dartavond van het seizoen.

De avond telt nog mee voor de competitie. Zoals je hebt kunnen lezen in het verslag van de vorige avond, zijn plaats 1 en 2 in de competitie al vergeven. Derde plaats zal op deze laatste avond worden beslist.
Maar, ook al doe je niet mee voor de competitie, we maken er sowieso een gezellige avond van. Zoals altijd.

We beginnen om 20:00 uur. Het clubhuis gaat open om 19:30 uur. Meedoen kost €2,50.

To vrijdag?

Het korfbalseizoen zit er weer bijna op, dus dat bekent ook dit seizoen weer de traditionele slotdag die dit jaar gehouden wordt op zaterdag 24 juni 2017. Na de sportieve ochtend en middag is iedereen wel weer toe aan een stevige maaltijd. Dus ook dit jaar is er weer die gezellige Slotdag BBQ.

Opgeven kan je doen via het onderstaande digitale formulier. Opgeven kan t/m Maandag 19 juni a.s. (16:00 uur), want daarna moeten we aan de leverancier doorgeven hoeveel mensen er komen.

Afgelopen woensdag 7 juni was de laatste reguliere training in de huidige samenstelling. Om dit een feestelijk tintje te geven hebben we alle ouders van de E en de F teams uitgenodigd om hun sportschoenen en sportoutfit uit de kast te trekken voor een ouder/kind training.

Als afsluiting van het Pinksterkamp hebben we nog de volgende aandachtspunten:

  • Er zijn bij sommige kinderen teken geconstateerd en verwijderd, graag uw kind(eren) nogmaals controleren.
  • De gevonden en achter gebleven voorwerpen (handdoeken, kleding e.d.) liggen in de kantine.
  • Zijn er n.a.v. verhalen of opmerkingen van uw kind nog vragen over het kamp dan kunt u ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Aad Buijs 06-41251200

Verder willen wij de kinderen, leiding, keukenploeg en de sponsoren danken voor een (weer) geslaagd Pinksterkamp en op naar volgend jaar!!

De kampcommissie

De bussen zijn om 16:00 uur vertrokken vanaf het kamphuis.

Er staan wat files dus volgens de routeplanner zijn ze om 17:50 bij KCC/SO natural.

Dat kan natuurlijk nog iets veranderen, we houden we jullie hiervan op de hoogte via onze Twitter- en Facebook-pagina.

Maandag 13 juni was een dag met mooi nieuws. Er werd de eindstand van de arbitrage verplichtingen bekend gemaakt en kunnen we zeggen dat het KCC arbitrage team (zowel extern als intern) weer mooi werk heeft verricht.

Na een aantal jaren afwezig te zijn, was KCC/SO natural weer eens aanwezig op het Ten Donck toernooi. Afgelopen zaterdag reisde het met drie teams, een scheidsrechter en een aantal supporters af naar Ridderkerk om het seizoen af te sluiten met het toernooi, dat dit jaar ongeveer honderd teams telde.

Het seizoen nadert het einde en dat betekent dat we met z'n allen de kantine, kleedkamers, bestuurskamer, fysio ruimtes e.d. gaan schoonmaken en wel op MAANDAG 27 juni vanaf 19.00 uur.

Hierbij roepen wij alle leden en ouders op om te komen helpen. Vele handen maken licht werk. Voor een drankje met wat lekkers wordt gezorgd.

Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot maandag 27 juni.

Nanda en Annemiek

De wervingsactie voor nieuwe leden voor de Club van 50 van KCC/SO natural is een groot succes. In enkele weken hebben we 22 nieuwe leden mogen verwelkomen zodat we nu 64 leden hebben die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club. Dat betekent dus dat we ieder jaar € 3.200 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50.

KCC/SO natural heeft een eigen Club van 50 met inmiddels 49 leden die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club. Na de laatste clubavond en een kleine PR actie waren de mensen zo enthousiast dat we al weer 7 nieuwe leden hebben en 11 mensen die hebben aangegeven dat ze lid willen worden. Heel mooi en dat is bijna € 1.000 die we weer aan onze club kunnen uitgeven.

Jeu de Boules LADDER donderdag, juni 25, 2015  
nr. Spelers totaal   p.mnd 4-6 11-6 18-6 25-6 kado    
SUB 2015 23 24 25 26 2015 mnd  
1 John van den Donck 473,00 386,50 86,50 14,00 29,50 9,00 34,00 473,00 juni  
2 Ben van Lit 456,00 387,00 69,00 31,00 19,00 19,00   456,00 juni  
3 Emmy Pijnaker 455,50 350,50 105,00 28,00 35,00 12,00 30,00      
3 Gerard Lindenhof 440,00 397,00 43,00 23,00   16,50 3,50      
4 Rob Walthaus 422,00 382,00 40,00   15,00 25,00        
5 Co van Rheenen 409,50 342,00 67,50 35,00 16,50 15,00 1,00      
6 Ben Verheijen 404,00 338,00 66,00 33,50 29,50 3,00        
7 Ada Dommershuijsen 383,50 325,50 58,00 24,00 24,00 10,00        
8 Tom Binnendijk 383,50 351,50 32,00 32,00            
9 John Sikkel 375,50 310,00 65,50   13,50 26,00 26,00      
10 Selma Zimmerman 364,50 303,50 61,00 5,00 2,00 21,50 32,50      
11 Jan Beerewout 363,00 284,50 78,50 18,00 22,00 19,00 19,50      
12 Jaap Kroep 359,00 333,00 26,00 1,00 7,00 7,00 11,00      
13 Koos Persoon 355,00 355,00 0,00              
14 Jan Broomans 344,50 344,50 0,00              
15 Henri Knip 343,00 280,00 63,00 20,50 7,00 30,00 5,50      
16 Tineke Ramondt 331,50 276,50 55,00 4,00 12,00 23,00 16,00      
17 Nies Beerewout 324,00 254,50 69,50 12,00 13,50 21,50 22,50      
18 An Dijkstra 323,00 315,50 7,50       7,50      
19 Henri Smit 320,00 247,00 73,00 9,00 33,00 7,00 24,00      
20 Lia de Haan 314,50 238,00 76,50 30,00 3,00 24,00 19,50      
21 Kees Dommershuijsen 304,00 251,50 52,50 22,00 9,50 7,00 14,00      
22 Marian Walthaus 298,00 244,00 54,00   26,00 28,00        
23 Ans Visser 280,00 280,00 0,00              
24 Henny Kroep 266,50 226,50 40,00 29,00 11,00          
25 Lies Termoshuisen 263,50 194,00 69,50 33,50 7,00 11,00 18,00      
26 Greetje Persoon 256,50 256,50 0,00              
27 Annie Schep 249,00 249,00 0,00              
28 Ton Visser 237,50 237,50 0,00              
29 Marjan Legierse 230,00 196,00 34,00 26,00 1,00 1,50 5,50      
30 Koen de Groot 223,50 171,00 52,50 13,00 33,00 31,00 28,00 140,50 jan  
31 Carl Bodenstedt 207,50 207,50 0,00              
32 Ria de Leeuw 197,50 124,00 73,50 18,00 19,00 27,00 9,50      
33 Bert Meijer 188,50 165,00 23,50 7,50 4,00   12,00      
34 Anneke Beekman 168,00 145,00 23,00 6,00     17,00      
35 Len Bijkerk 162,50 124,50 38,00 15,50 33,00 13,50 14,00 199,00 feb  
36 Ria de Groot 157,50 132,75 24,75 2,00 25,00   22,50 135,00 jan  
37 Carel van Kaam 146,50 146,50 0,00              
38 Linda Engelsman 142,50 103,50 39,00 18,00 21,00          
39 Jan van de Berg 142,00 110,00 32,00     5,00 27,00      
40 Piet Scherpenisse 125,00 88,25 36,75 27,00   16,50 30,00 237,00 feb  
41 Leo Simonis 118,00 118,00 0,00              
42 Conne Nevens 109,00 109,00 0,00              
43 Marianne Kok 101,50 60,00 41,50 20,50 19,00   2,00      
44 Jeanne van Veen 88,00 88,00 0,00              
45 Berta Robbertsen 87,50 35,00 52,50 7,50 31,00   14,00      
46 Hanny van Kooy 82,50 82,50 0,00              
47 Margaret Gerrese 80,00 80,00 0,00         342,50 mrt  
48 Elsa Hooge 74,00 74,00 0,00              
49 Nel Meijer 62,00 21,00 41,00 10,50 27,00   3,50      
50 Pieter Ploeg 59,50 59,50 0,00              
51 Frits Knoppert 50,00 0,00 50,00 15,50 23,00 29,00 32,50 397,50 mei  
52 Bert Zimmerman 49,50 30,25 19,25 10,50 16,50 4,00 7,50 298,50 mrt  
53 Wil Zwang 49,00 0,00 49,00 0,00   19,00 30,00      
54 Theo Legierse 45,75 0,00 45,75 25,00 28,00 13,50 25,00 416,00 mei  
55 Rob Stoutjesdijk 37,00 27,50 9,50   9,50          
56 Heidi Groppe 36,00 26,50 9,50 3,00 5,00 1,50        
57 Kees Gerrese 30,75 30,75 0,00         362,00 Aprl  
58 Aad Langstraat 27,00 27,00 0,00              
59 Rick Groeneweg 17,00 17,00 0,00              
60 Ria Ploeg 16,50 16,50 0,00         371,00 Aprl  
61 Ton Zuidervliet 3,00 3,00 0,00              
    13414,00 11360,50 2053,50 630,00 630,00 496,00 564,50      

 

In verband met de afsluiting van het seizoen 2014/2015 en de werkzaamheden voor de start van het seizoen 2015/2016, zal de incasso van de contributies in juli iets later dan gebruikelijk plaatsvinden. In plaats van op de eerste van de maand zal de contributie nu rond 11 juli van je rekening worden afgeschreven.

Er zoemde al rond dat het de laatste dartavond druk zou worden en dat werd het ook. De aanwezigen hadden weer een gezellige avond en zagen de toppers strijden om de top drie posititie. Deze laatste avond werd gewonnen door Wesley Gordeau die daarmee nog eens liet zien verdiende competitiewinnaar te zijn. Stephan Groeneweg werd tweede maar moest daarvoor nog wel een barrage spelen tegen Gerard Reijm. Na prijzen aan de avondwinnaars overhandigd te hebben werd het barpersoneel nog even in het zonnetje gezet. Tenslotte werden de competitieprijzen uitgereikt. De laatste avond bracht geen veranderingen meer in de eindstand. Wesley Gordeau was al eerste. Gerard Reijm verdedigde met succes zijn tweede plaats. Stefan Dekkers werd derde.

De Slotdag stond dit jaar in het teken van 15 jaar korfbal, dus er werd extra uitgepakt. Dit werd onder andere gedaan met een ijscoman die maar liefst 4 keer op de dag de kleine kids, de grotere kids en de volwassenen blij kwam maken met een heerlijk ijsje! En gelukkig hielp het weer ook mee, want het was een goede temperatuur voor een sportieve, maar ook gezellige afsluiting van het seizoen.

Vrijdag 19 juni spelen we al weer de laatste dartavond van dit seizoen. Deze avond telt nog mee voor de competitiestand. Wesley Gordeau hoeft zich daarover niet druk te maken; hij is sowieso eerste. Daaronder is het echter nog heel spannend. We zullen het deze avond gaan zien. Natuurlijk kun je ook gewoon meedoen. Graag zelfs. We maken er weer een gezellige boel van.

We beginnen om 20:00 uur. Inschrijven en warm gooien kan vanaf 19:30 uur.

Beste leden, ouders / verzorgers, vrijwilligers,

Het einde van het seizoen nadert, voordat we met z'n allen gaan genieten van de zomervakantie is er nog 1 klus te klaren en wel het schoonmaken van ons complex.

De afgelopen 3 weken hebben verschillende selectiespeelsters en spelers training geven op woensdagavond aan het G- team, om ze voor te bereiden op de wedstrijd die zou gaan komen. Afgelopen woensdag was het dan zover voor het G- team en de selectie van KCC/Delta Logistiek.

Voor de tweede keer werd dit jaar het afsluitende RTC toernooi op woensdagmiddag georganiseerd. Voorheen vond dit toernooi altijd op een zaterdag in juni plaats maar het bleek steeds moelijker te worden om de teams dan compleet te krijgen. Sinds vorig jaar heeft het KNKV daarom besloten om te kijken of het mogelijk is om dit toernooi op een woensdagmiddag te spelen. KCC/Delta Logistiek werd gevraagd om de organisatie van dit woensdagmiddag toernooi op zich te nemen.

Jawel, het komend seizoen doet onze vereniging weer mee aan de Grote Clubactie.

Jeu de Boules LADDER donderdag, juni 26, 2014  
  Spelers 2014 totaal vorige p.mnd 5-6 12-6 19-6 26-6 kado mnd  
mnden 2014 23 24 25 26 2014  
1 Koen de G.   432,00 374,00 58,00 9,00 21,00 2,00 26,00 432,00 juni  
2 Ria de G.   425,50 379,50 46,00 5,00 23,00 2,00 16,00 425,50 juni  
3 Rob W.   414,50 372,50 42,00     19,00 23,00      
4 Ada D.   408,00 349,50 58,50 10,00 15,50 23,00 10,00      
5 Len B.   382,50 341,50 41,00   11,00   30,00      
6 Marian W.   378,00 350,50 27,50     8,50 19,00      
7 John S   371,00 371,00 0,00              
8 Ben v. L.   369,50 307,00 62,50 12,00 22,00   28,50      
9 An D.   365,00 365,00 0,00              
10 Jeannette T.   362,00 337,50 24,50 16,00   8,50        
11 Co v R.   353,00 301,00 52,00   12,50 11,00 28,50      
12 Jan vd B.   353,00 316,00 37,00   19,50   17,50      
13 Nies B.   339,50 339,50 0,00              
14 Tineke R.   335,00 303,00 32,00 14,50   13,50 4,00      
15 Lia den H.   326,50 287,00 39,50 7,50 17,50   14,50      
16 Bert Z.   319,50 319,50 0,00              
17 Marianne K.   312,50 255,00 57,50   19,50 17,00 21,00      
18 Selma Z.   306,00 306,00 0,00              
19 Kees D.   299,00 288,00 11,00 2,00 2,00 5,00 2,00      
20 Marjan L.   297,00 270,50 26,50   17,50 4,00 5,00      
21 Henri Kn.   295,00 280,00 15,00     15,00        
22 Jan B.   284,50 284,50 0,00              
23 Berta R.   276,00 251,00 25,00   1,00 11,00 13,00      
24 Henri S.   270,00 201,50 68,50 4,00 15,50 22,00 27,00      
25 Ton V.   268,00 268,00 0,00              
26 Ria P.   265,50 245,00 20,50     20,50        
27 Jan Br.   263,50 263,50 0,00              
28 Ans V.   255,00 255,00 0,00              
29 Emmy P.   241,50 204,50 37,00   9,00 13,50 14,50      
30 Anneke B.   160,00 141,00 19,00 7,50     11,50      
31 Ria de L.   157,00 140,50 16,50   9,00   7,50      
32 Jeanne v V.   153,00 141,00 12,00     11,00 1,00      
33 Koos P.   138,50 138,50 0,00         123,00 jan  
34 Gerard L.   129,50 113,25 16,25 1,00 14,00   17,50 124,00 jan  
35 Conne N.   126,00 120,00 6,00 6,00            
36 Theo L.   125,50 101,00 24,50   7,00 18,00 24,00 222,00 Feb  
37 Hanny v. K.   123,00 123,00 0,00              
38 Bert M.   122,50 122,50 0,00              
39 Elsa de H.   116,00 116,00 0,00              
40 Tom B.   95,75 95,75 0,00         203,00 Feb  
41 Henny Kr.   93,50 74,50 19,00 11,00 3,00 2,00 3,00      
42 Nel M.   93,50 93,50 0,00              
43 Piet S.   91,50 65,00 26,50 14,50 12,50 26,00   301,00 mrt  
44 John vd D.   81,50 55,50 26,00 13,00 9,00 24,00 6,00 287,50 mrt  
45 Frits K.   63,75 39,75 24,00   5,50 20,50 22,00 345,50 apr  
46 Piet P.   62,50 62,50 0,00              
47 Rick G.   52,00 52,00 0,00              
48 Jacques M.   42,50 42,50 0,00              
49 Arie N.   21,50 21,50 0,00              
50 Jaap K.   20,25 0,00 20,25 3,00 5,50 7,00 25,00 395,50 mei  
51 Wil Zw,   16,00 0,00 16,00     16,00        
52 Annie S.   14,75 11,75 3,00     6,00   392,00 apr  
53 Greetje P.   12,50 0,00 12,50     25,00   413,00 mei  
54 Lies T.   8,00 8,00 0,00              
  1023,00   11688,50 10665,50 1023,00 136,00 272,00 351,00 417,00      

Jeu de Boules LADDER dinsdag dinsdag, juni 24, 2014  
nr. Spelers 2014 totaal   p.mnd 3-6 10-6 17-6 24-6   kado    
SUB 2014 23 24 25 26   2014 mnd  
1 Arie N.   456,00 395,00 61,00 21,00 24,00   16,00   457,00 juni  
2 Ada D.   419,00 350,00 69,00 23,50 6,50 25,50 13,50   419,00 juni  
3 Theo v.B.   417,00 406,00 11,00 11,00              
4 Tiny v B.   413,00 395,00 18,00 18,00              
5 Lies T.   412,00 374,00 38,00 9,00 18,00 2,00 9,00        
6 John S.   411,50 411,50 0,00                
7 Jaap K.   410,50 342,50 68,00 13,00 2,00 28,00 25,00        
8 Hanny v K.   404,50 366,00 38,50   12,00   26,50        
9 Piet P.   404,00 358,50 45,50   22,00 10,00 13,50        
10 Marianne K.   403,50 330,50 73,00 17,00 25,00 31,00          
11 Rick Gr.   391,00 316,00 75,00 1,00 27,00 30,00 17,00        
12 Gerard L.   388,00 334,00 54,00 23,50 3,00 24,00 3,50        
13 Ria de G.   380,00 336,50 43,50 19,50 8,00 6,00 10,00        
14 Ben S.   376,50 319,50 57,00 6,00 26,00 14,00 11,00        
15 Ton V.   361,50 361,50 0,00                
16 Emmy P.   359,50 319,00 40,50 13,00 19,00 3,50 5,00        
17 Berta R.   356,50 324,00 32,50 15,00 1,00 16,50          
18 Ans V.   354,50 354,50 0,00                
19 John vd D.   354,50 303,50 51,00 10,00   18,00 23,00        
20 Joke K.   347,00 319,00 28,00 27,00   1,00          
21 Bert M.   321,50 273,50 48,00 7,00 13,00 8,50 19,50        
22 Len B.   317,00 306,50 10,50   10,50            
23 Lia den H.   311,00 277,50 33,50 3,00 14,00 13,00 3,50        
24 Corrie B.   306,50 286,50 20,00 13,00   7,00          
25 Kees D.   301,00 252,00 49,00 16,00 4,00 28,00 1,00        
26 Hans S.   284,50 256,00 28,50   6,50 22,00          
27 Annie S.   281,00 281,00 0,00                
28 Piet S.   271,25 225,75 45,50 25,00 28,00 23,00 15,00   123,50 jan  
29 Conne N.   254,50 250,50 4,00 4,00              
30 Tom B.   253,00 253,00 0,00                
31 Nel M.   243,50 215,00 28,50   5,00 16,50 7,00        
32 Nies B.   235,00 218,00 17,00   15,00   2,00        
33 Marjan L.   213,50 208,00 5,50 2,00   3,50          
34 Ge v. K.   197,50 162,50 35,00   17,00   18,00        
35 Wil Z.   165,00 129,50 35,50 5,00 10,50 20,00          
36 Jacques M   152,00 146,50 5,50     11,00     126,50 jan  
37 Theo L.   133,50 93,00 40,50 19,50 20,00 15,00 26,50   345,00 mrt  
38 Koen de G.   132,75 111,75 21,00 26,00 16,00       280,50 mrt  
39 Ben v. L.   131,25 113,25 18,00 8,00   28,00     206,50 feb  
40 Selma Z.   130,00 130,00 0,00                
41 Greetje P.   117,00 117,00 0,00           216,50 feb  
42 Joyce M.   107,50 102,50 5,00     5,00          
43 Ria de L.   105,00 77,00 28,00     8,50 19,50        
44 Bert Z.   87,50 87,50 0,00                
44 Thijs de K.   82,00 82,00 0,00                
45 Marian W.   59,00 26,00 33,00     12,00 21,00        
46 Carel v. K.   54,00 31,00 23,00       23,00        
47 Jeanne v V.   52,50 52,50 0,00                
48 Frits K.   50,00 31,50 18,50   9,00 21,00 7,00   414,00 apr  
49 Aad L.   33,00   33,00 22,00 21,00   23,00   422,00 mei  
50 Rob W.   32,00 1,00 31,00     19,00 12,00        
51 Ria Pl.   25,50 0,00 25,50     25,50          
52 Koos P.   22,75 22,75 0,00           398,00 apr  
53 Henri Knip   19,50 19,50 0,00                
54 Jan B.   15,00   15,00   23,00   7,00   413,00 mei  
      13317,50 11856,50 1461,00 378,00 406,00 496,00 378,00        

Voor de volgende wedstrijden die gespeeld worden op 23 augustus zoeken we nog scheidsrechters.
Graag aanmelden bij ondergetekende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Iedereen die de tussenstand na de vorige avond had bekeken wist dat de beslissing pas op deze laatste avond zou gaan vallen. Het verschil tussen de nummer 1, Marcel van Vliet en de nummer 2, Gerard Reijm was maar 1 punt. Jammer was het dat Gerard op vakantie was en zo voor aanvang al de competitiewinnaar bekend was. Voor de overige plekken in de top tien werd nog wel gestreden.

Zaterdag 21 juni was het dan eindelijk zover: de slotdag bij KCC/Delta Logistiek! Om 08.00 uur begon het met de pret, want de aKCCie was al vroeg bezig met alle voorbereidingen voor de (b)oerhollandse spellen voor de Kangoeroe t/m de C. Veel kinderen hadden zich van te voren voor de slotdag aangemeld, daarnaast waren er ook kids die zich in de ochtend nog kwamen aanmelden. In totaal waren er 10 teams die tegen elkaar gingen strijden voor de winst. Naast de vele kinderen was ook het zonnetje aanwezig op Sportpark Schenkel, zo waren alle ingrediënten aanwezig voor een mooie dag!

Beste vrijwilligers,

Waarschijnlijk zijn jullie gister door menig aKCCie lid al bedankt voor jullie hulp bij de slotdag. Het kan ook zijn dat we door alle drukte gister iemand vergeten zijn te bedanken, daarom willen we dat bij deze alsnog doen!

Naar onze mening hebben we gister een geslaagde slotdag gehad en dat was niet gelukt zonder jullie hulp. Iedereen heeft op zijn/haar manier een bijdrage geleverd en daar zijn wij als aKCCie erg blij mee. De bar die de hele dag bemand is geweest, de BBQ vrijwilligers die het vlees gebakken hebben, de spelbegeleiders bij de jeugd, de scheidsrechters in de middag, de mensen die geholpen hebben met opruimen, de fotografen en natuurlijk de DJ’s die de hele dag aanwezig geweest zijn en voor leuke muziek gezorgd hebben!
Bij deze willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie inzet en hopen we dat ook jullie een geslaagde dag hebben gehad gister.

Fijne vakantie en tot in het nieuwe korfbalseizoen,

Groetjes Michael, Wouter, Stefan, Yvar, Nel, Bianca, Ellen & Ruth

Vrijdagmorgen verzamelden de spelers bij ons veld. Met een busje van Leonreizen en de auto van Chantal gingen we rond 10 uur opweg naar Heereveen. De stemming zat er al goed in. Rond 12.30 uur aangekomen bij het Abe Lenstra stadion. Daar waar het Olympisch dorp was opgetrokken. Een groot tentenkamp naast het stadion. De bagage op de schouders en op zoek naar onze unit . Na de inschrijving konden we bedden opmaken en het dorp gaan verkennen. Het was groots opgezet en dus heel wat te bekijken. Het Health centrum was al open. Remco liet gelijk zijn oren nakijken [soms niet overbodig]. Rond 5 uur gingen we voor onze warme hap [we hadden intussen wel trek gekregen] naar de grote hal. Om 6 uur verzamelen voor de opening en de vlaggeparade. We hadden onze Bull meegenomen en paradeerden we naar onze plaatsen. Na de opening en de Olympische eed kregen we van diverse artiesten een muzikale happening. Het feestje? Het feestje was daar! 9 uur was het uur U Voetbal. Op grote schermen heeft men de match kunnen bekijken. Blij en vermoeid ging iedereen naar zijn slaapunit. Van slapen kwam nog niet zoveel, een kakefonie van geluiden en gesprekjes over en weer. Dan rust.

Op zaterdag 28 juni 2014 organiseert Sportief Capelle i.s.m. Winkeliersvereniging De Koperwiek het evenement waar gezondheid en beweging centraal staan: Fit, Fun & Healthy.

Op de Koperwiek zijn op diverse locaties leuke activiteiten voor jong en oud. Deelname aan de activiteiten zijn gratis en vrijblijvend.

Hoe kunnen we geld verdienen voor KCC/Delta Logistiek?

Niet alleen zijn er leuke prijzen te verdienen, maar met elke ingeleverde kaart kan KCC/Delta Logistiek ook nog geld verdienen. Onderaan deze kaart kunt u stemmen op KCC korfbal. Voor elke stem ontvangt KCC/Delta Logistiek namelijk een deel van de ‘sponsorbijdrage’. Hoe meer stemmen, hoe groter het deel. Dit kan voor onze vereniging oplopen tot ruim 500 euro!

Beste leden, spelers, ouders / verzorgers, vrijwilligers,

Het einde van het seizoen nadert, aanstaande zaterdag 21 juni de slotdag met BBQ en dan volgt er nog 1 week training voor een aantal teams. Om het nieuwe seizoen opgeruimd te beginnen wordt er op MAANDAG 30 juni a.s. "een grote schoonmaak" gehouden. Dat betekent dat alle ruimtes extra goed worden schoongemaakt.

Aanstaande vrijdag is de laatste dartavond van dit seizoen. In de tussenstand van de competitie is het ongekend spannend. Pas op de laatste avond weten we hoe het podium er precies uit ziet.

Kom dus kijken naar deze titanenstrijd, of beter, doe lekker mee. Het is altijd beregezellig, de sfeer is goed en het dartspel is een leuke bijzaak.

We beginnen om 20:00 uur. Inschrijven en warmgooien kan al vanaf 19:30 uur.

Waar? Natuurlijk in ons clubhuis aan de Capelseweg.

Thomas Herrewijn is de laatste speler die dit seizoen de kans had om zijn BOB-certificaat te halen.
Op onze oorspronkelijke examenavond was hij afwezig, maar gelukkig was IJsselvogels zo gastvrij om hem welkom te heten op hun examenavond.
Thomas heeft een mooi visitekaartje afgeleverd, want hij is geslaagd! Thomas van harte gefeliciteerd!

Ben jij al lid bij KCC/Delta Logistiek en je hebt het financieel moeilijk of je kent iemand die wel graag lid wil worden, maar het geld er misschien niet voor heeft laat het ons, of iemand van de vertrouwenscommissie, dat dan weten.
Laat geld nooit de drempel zijn.

In samenwerking met Winkelcentrum de Koperwiek organiseert Sportief Capelle op 28 juni 2014 de ‘Capelle Fit, Fun & Healthy’. Een sport en lifestyle evenement in en rondom het winkelcentrum de Koperwiek . De Koperwiek wil hiermee graag meer mensen naar het winkelcentrum trekken en Sportief Capelle wil zowel het 10 jarig bestaan van wijksport vieren als een podium bieden voor verenigingen om zichzelf te presenteren. Als mooie bonus hebben zij ook nog een actie kunnen realiseren waarbij er €2.000,- beschikbaar is om te verdelen over de deelnemende Capelse sportverenigingen.

Op woensdag 25 juni aanstaande heeft het KNKV een afsluitende avond voor KNKV scheidsrechters in de kantine van KCC/Delta Logistiek.
De kantine is deze avond gesloten. De kleedkamers kunnen gebruikt worden door gebruik te maken van de ingang aan de achterzijde van het pand bij de overdekte Jeu de Boules banen.
 
Saskia van Vlaanderen-Kanij
Scheidsrechterscoördinator 

Zaterdag 30 augustus 2014
team
tegenstander
u/t
verz.
aanvang
veld
scheidsrechter/vervoer accommodatie
S1 Die Haghe 1 U zelf 15:30     Baambruggestraat
S2 Die Haghe 2 U zelf 17:00     Baambruggestraat
A4
Excelsior (D) A3
U
15:45
17:00
 
  Sportpark Biesland
B1 Tilburg B1 T 09:00 10:00 2 Sander Souren Sportpark Schenkel
B2 Reeuwijk B1 U 11:30 12:45     Sportpark De Groene Zoom
C1 Avanti (P) C1 T 09:00 10:00 3   Sportpark Schenkel
C2 ODO (M) C1 T 10:15 11:15 2 Jelle Postma Sportpark Schenkel
D1 Vitesse (Ba) D1 T 10:00 11:00 3   Sportpark Schenkel
Dinsdag 2 september 2014
team
tegenstander
u/t
verz.
aanvang
veld
scheidsrechter/vervoer accommodatie
S3
Nieuwerkerk 3
U
zelf
20:45
 
Marco Molendijk Sportpark De Kleine Vink
S5 Nieuwerkerk 4 U zelf 20:45     Sportpark De Kleine VInk

 

Het einde van het seizoen nadert en zoals gebruikelijk is het mogelijk om een te klein wedstrijdshirt om te ruilen voor een grotere maat.
Wil je een groter shirt, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen we zorgen dat je het volgend seizoen weer in een passend shirt rond loopt.
(Dit geldt alleen voor een wedstrijdshirt zonder rugnummer!)

LET OP DIT IS DE LAATSTE WEEK DAT DIT KAN

Ook voor vragen kun je ons mailen.

De kledingcommissie

Alle kinderen zijn weer veilig terug van kamp.

Controleer svp jullie kinderen goed op teken, bij twee kinderen zijn er vanavond door ouders al een aantal teken ontdekt.

Verder mist één van de kinderen zijn slaapzak. Heb jij die per ongeluk thuis? Neem 'm dan even mee naar de kantine, ook als je andere dingen over hebt thuis. Als je iets mist ligt het dus misschien in de kantine.

Bijna alle bestellingen zijn afgehaald. Er zijn nog enkele posters beschikbaar. Wil je er alsnog één kopen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Originele bericht:

Wat een fantastisch zaalseizoen was het toch!

We hebben de Korfball League net niet gehaald maar we kunnen terugkijken op een geweldig zaalseizoen met een grootse finale. We kijken graag nog even terug op deze periode.

Per vrijdag 6 juni 2014 heeft KCC/Delta Logistiek er twee beoordelaars bij.
Henny Butter en ondergetekende hebben gisteren hun diploma in ontvangst mogen nemen.
Alweer mooie en goede berichten voor KCC/Delta Logistiek die met 2 (externe) beoordelaars het aantal nu ziet verdubbelen.

Er is nog een behoorlijk grote voorraad tweedehands schoenen (binnen en buiten) en ook zijn er nog een paar broekjes en rokjes op voorraad.
Als iemand nog schoenen nodig heeft, kan hij / zij zich melden om te kijken of er in de voorraad wat van zijn/haar gading zit.

Het seizoen 2014/2015 dat start in augustus 2014 wordt weer een druk seizoen voor KCC/Delta Logistiek.

Meer ploegen, door ledenaanwas en het feit dat de E-ploegen volgend seizoen ook in 4-tallen gaan spelen betekent automatisch ook meer werk in de vorm van trainers, coaches en niet in de laatste plaats hebben we ook meer scheidsrechters nodig. Meer externe scheidsrechter omdat we als KCC vanwege de vele ploegen in het wedstrijdkorfbal veel externe verplichtingen hebben en meer interne ploegen omdat we ook gewoon veel thuiswedstrijden hebben, zoals al gemeld de E-ploegen in 4-tallen gaan spelen en de bond er naar streeft om in 2016 alle wedstrijden (op alle niveau's) door gediplomeerde scheidsrechters te laten fluiten.

Beste leden,

Op dit moment is de vereniging druk bezig met de voorbereiding van ledenwerving- en sponsorwervingsactiviteiten. Om de juiste leden en sponsoren te werven is het voor ons erg belangrijk dat we het huidige ledenbestand goed in kaart brengen. Hierbij hebben wij uw hulp nodig!

Afgelopen zaterdag, 31 mei, heeft Wilrik Wassink zijn laatste competitiewedstrijd voor KCC/Delta Logistiek gespeeld. Hij heeft zijn carrière in stijl mogen afsluiten en heeft ook dit seizoen weer bewezen hoe belangrijk hij voor KCC/Delta Logsitiek is geweest. Na 25 jaar korfballen heeft hij besloten om te gaan stoppen en wil hij zich gaan richten op andere dingen.

Tijdens de zaalperiode vloog er een reclamevliegtuigje van onze hoofdsponsor Delta Logistiek over de velden van KCC/Delta Logistiek. Degene die daarvan de mooiste foto zou maken kon een mooie prijs winnen, een rondvlucht over de velden van KCC/Delta Logistiek. Winnaars waren Wietse en Jouke Ras. Jouke maakte onderstaand verslagje van zijn vlieg avontuur.

As weekend is het zover. Dan gaan we op kamp.

Deze week kunnen dan ook de kampboodschappen ingeleverd worden bij KCC/Delta Logistiek.

Inleveren kan van maandag t/m donderdag van 18:00 uur tot 20:00 uur.

Inleveren bij Monique,Inge of Sylvia.

Het seizoen is alweer bijna voorbij en in de garderobe ligt/ hangt nog heel veel kleding en staan er ook nogal wat schoenen die “vergeten” zijn.

Na de slotdag wordt alles verzameld en verwijderd. Dus ben je iets kwijt, kijk even of het erbij ligt.

Alles wat overblijft gaat naar een goed doel!

Op Hemelvaartsdag speelden enkele jeugdleden van KCC/Delta Logistiek mee met het team van District Zuid-West in het Euregiotoernooi. Op dit toernooi speelden ploegen uit Duitsland, België en Nederland in het Vlaamse Temse, vlakbij Antwerpen.

Edwin Stans was aanwezig en maakte een leuke fotoreportage.

Ook Peter Dorsman heeft een album aangemaakt.

 

Jeu de Boules LADDER dinsdag dinsdag, mei 27, 2014  
nr. Spelers 2014 totaal   p.mnd 6-5 13-5 20-5 27-5   kado    
SUB 2014 19 20 21 22   2014 mnd  
1 Aad L.   422,00 344,00 78,00 41,50   24,00 12,50   422,00 mei  
2 Jan B.   413,00 364,00 49,00 4,00 32,00 6,00 7,00   413,00 mei  
3 John S.   411,50 332,00 79,50 28,00 30,50 21,00          
4 Theo v.B.   406,00 308,50 97,50 35,00 26,00 24,00 12,50        
5 Arie N.   395,00 339,00 56,00 32,00 24,00            
6 Tiny v B.   395,00 366,50 28,50 7,00   11,50 10,00        
7 Lies T.   374,00 292,00 82,00 25,50 21,50 15,50 19,50        
8 Hanny v K.   366,00 343,50 22,50 22,50              
9 Ton V.   361,50 334,50 27,00 19,00 8,00            
10 Piet P.   358,50 310,00 48,50 24,00     24,50        
11 Ans V.   354,50 263,00 91,50 34,00 30,50 27,00          
12 Ada D.   350,00 273,00 77,00 31,00 25,00   21,00        
13 Jaap K.   342,50 294,50 48,00 8,00 8,00   32,00        
14 Ria de G.   336,50 277,00 59,50 14,00 33,00   12,50        
15 Gerard L.   334,00 315,50 18,50 17,00     1,50        
16 Marianne K.   330,50 277,50 53,00 9,00 12,00 15,50 16,50        
17 Berta R.   324,00 245,50 78,50 43,00 5,00 18,00 12,50        
18 Ben S.   319,50 244,00 75,50 41,50 10,50 4,00 19,50        
19 Emmy P.   319,00 283,50 35,50 5,50     30,00        
20 Joke K.   319,00 264,50 54,50 19,00 8,00 24,00 3,50        
21 Rick Gr.   316,00 280,00 36,00     14,00 22,00        
22 Len B.   306,50 203,00 103,50 36,00 23,00 18,00 26,50        
23 John vd D.   303,50 269,50 34,00 15,50 13,50 5,00          
24 Corrie B.   286,50 194,50 92,00 25,50 21,50 13,00 32,00        
25 Annie S.   281,00 218,50 62,50   27,50   35,00        
26 Lia den H.   277,50 270,50 7,00 1,00     6,00        
27 Bert M.   273,50 183,50 90,00 33,00 27,50 3,00 26,50        
28 Hans S.   256,00 256,00 0,00                
29 Tom B.   253,00 228,50 24,50     8,00 16,50        
30 Kees D.   252,00 195,50 56,50 30,00 17,50   9,00        
31 Conne N.   250,50 215,00 35,50 29,00 3,00   3,50        
32 Piet S.   225,75 170,25 55,50 40,00 20,00 22,00 29,00   123,50 jan  
33 Nies B.   218,00 199,50 18,50 10,50 1,00 2,00 5,00        
34 Nel M.   215,00 184,50 30,50 15,50 5,00 10,00          
35 Marjan L.   208,00 181,50 26,50 2,00   8,00 16,50        
36 Ge v. K.   162,50 124,50 38,00 38,00              
37 Jacques M   146,50 108,25 38,25 27,00 17,50   32,00   126,50 jan  
38 Selma Z.   130,00 130,00 0,00                
39 Wil Z.   129,50 85,50 44,00 5,50 10,50   28,00        
40 Greetje P.   117,00 98,50 18,50 19,00   18,00     216,50 feb  
41 Ben v. L.   113,25 94,50 18,75 13,00   8,00 16,50   206,50 feb  
42 Koen de G.   111,75 68,75 43,00 21,00 29,00   36,00   280,50 mrt  
43 Joyce M.   102,50 35,50 67,00 44,00 15,00   8,00        
44 Theo L.   93,00 50,75 42,25 39,00   11,50 34,00   345,00 mrt  
45 Bert Z.   87,50 87,50 0,00                
46 Thijs de K.   82,00 69,50 12,50 10,50 2,00            
47 Ria de L.   77,00 55,00 22,00 3,00 17,50   1,50        
48 Jeanne v V.   52,50 10,50 42,00 37,00 5,00            
49 Frits K.   31,50 0,00 31,50 22,50 17,50   23,00   414,00 apr  
50 Carel v. K.   31,00 31,00 0,00                
51 Marian W.   26,00   26,00     26,00          
52 Ria Ploeg   24,50 0,00 24,50       24,50        
53 Koos P.   22,75 0,00 22,75 12,00 13,50 20,00     398,00 apr  
54 Henri Knip   19,50 19,50 0,00                
55 Rob W.   1,00   1,00     1,00          
      12716,00 10391,50 2324,50 990,00 561,00 378,00 666,00        
                           

 

Hallo allemaal,

Voor kamp zijn we op zoek naar buitenspeelgoed en gezelschapsspelletjes, waar de kinderen tijdens de vrije momenten mee kunnen spelen.
Heb je nog iets in een schuur of kast liggen wat je met koningsdag niet verkocht kreeg, of waar niemand meer naar omkijkt?
Wij zijn er blij mee!

Je kunt het tegelijk met je kampboodschappen inleveren of op woensdag 4 juni van 19:30 uur t/m 20:30 uur of op donderdag 5 juni van 19:30 uur t/m 20:30 uur.

Alvast bedankt!

De kampcommissie

In het spoor van ons vlaggenschip behaalden ook de reserves, KCC/Delta Logistiek 2, het kampioenschap in de hoofdklasse binnen. Ook zij spelen volgend jaar Ereklasse.

Zaterdag, in het laatste weekend van de competitie moest het gaan gebeuren. BIj veel mensen was er nog hoop op een Houdini-act door het achttal van Bongers en Carolus. Na de zeperd vorige week thuis tegen rode lantaarn drager Rhoda (A) had men het niet meer in eigen hand. KCC/Delta Logistiek wil graag bij de beste 12 clubs van Nederland horen op het veld. Het was echter afhankelijk van de andere wedstrijd in het zuiden des lands, te weten DSC - Avanti (P). DSC moest verliezen en KCC/Delta Logistiek moest winnen van het reeds gedegradeerde Tempo.

Wat niemand meer had gedacht, gebeurde toch nog. Met nog precies 3:25 minuten te spelen in de eerste helft in Capelle aan den IJssel klonk er gejuich langs de kant kwam er een glimlach op de gezichten. De wedstrijd in Eindhoven was afgelopen en Avanti (P) had de klus geklaard, 15-16 winnen van de koploper. Op dat moment stond KCC/Delta Logistiek slechts met 11-10 voor dus het was nog even gas geven. Het kon nog; we hadden het weer in eigen hand.

Afgelopen zaterdag 29 juni was het NK G korfbal en ook onze G ploeg was van de partij. Aangezien op het NK de G ploegen op niveau worden ingedeeld, was er een A-poule en een B-poule. Onze kanjers speelden in poule B.

Het einde van het seizoen is alweer in zicht en hier hoort natuurlijk een spectaculaire Slotdag bij. Zaterdag 29 juni was het zover. Al vele weken naar uitgekeken door vele kids en ook door onszelf! De Slotdag stond in het teken van het jaar gezellig afsluiten met alle leden van KCC/Delta Logistiek van de C t/m F.

Beste ouder/lid KCC/Delta Logistiek,

Zoals je wellicht al gehoord hebt gaat onze vereniging enthousiast meer vrijwilligers werven.
Gelukkig beschikt korfbalvereniging KCC/Delta Logistiek al over een aanzienlijk aantal vrijwilligers. Indien je al zo’n actieve KCC/Delta Logistiek -vrijwilliger bent, dan kun je deze brief als een uiting van onze erkentelijkheid zien. Onze vrijwilligers, het fundament van onze vereniging, zorgen ervoor dat wij alle korfbal, jeu de boules en andere sportactiviteiten betaalbaar kunnen aanbieden.
Met deze bloeiende verenigingsactiviteiten in gedachten, streven wij naar meer vrijwilligers. Want vele handen maken licht werk. Met ieders hulp wordt de vereniging sterker!

 

Jeu de Boules LADDER donderdag, juni 27, 2013  
Spelers 2013 totaal vorige p.mnd 6-6 13-6 20-6 27-6 0 kado
 
mnden 2013 23 24 25 26 0 2013 mnd  
1 Ada D.   322,00 285,50 36,50 5,50   25,00 6,00   322,00 juni  
2 Henri S.   316,00 265,00 51,00 21,00 1,00 21,00 8,00   316,00 juni  
3 Co v R.   309,50 254,00 55,50 11,00 13,50 26,00 5,00  

 
4 An D.   300,50 267,50 33,00   26,00   7,00  

 
5 Greetje P.   286,00 286,00 0,00          

 
6 Jaap K.   268,50 244,00 24,50 4,00   9,00 11,50  

 
7 Marjan L.   268,50 214,50 54,00 11,00 23,50 5,50 14,00  

 
8 Ria de G.   267,50 213,50 54,00   30,00 3,00 21,00  

 
9 Annie S.   257,50 257,50 0,00          

 
10 Jan B.   256,00 211,50 44,50 18,00 8,50 18,00    

 
11 Kees D.   240,50 223,50 17,00     1,00 16,00  

 
12 Berta R.   237,50 200,00 37,50 11,00 17,50 9,00    

 
13 Nies B.   217,50 190,50 27,00 7,00 8,50 11,50    

 
14 Tineke R.   215,50 203,00 12,50 5,50 7,00      

 
15 Lies T.   214,00 176,00 38,00   16,00 22,00    

 
16 Bert M.   207,50 189,00 18,50   10,50 4,00 4,00  

 
17 John S   205,50 205,50 0,00          

 
18 Jeanne v V.   201,00 134,50 66,50 19,00 20,50 27,00    

 
19 Ans v. L.   200,00 177,50 22,50 9,00 13,50      

 
20 Jeannette T.   195,50 129,00 66,50   29,00 18,00 19,50  

 
21 Ans V.   183,50 183,50 0,00          

 
22 Nel M.   166,50 111,50 55,00   23,50 29,00 2,50  

 
23 Ria P.   162,00 162,00 0,00          

 
24 Ria de L.   153,50 126,50 27,00 13,50   2,00 11,50  

 
25 Koen de G.   152,00 123,75 28,25   17,50 30,00 9,00   123,00 jan  
26 Anneke B.   144,00 128,00 16,00 16,00        

 
27 Piet S.   138,75 102,75 36,00   27,00 28,00 17,00   148,50 feb  
28 Elsa de H.   136,50 136,50 0,00          

 
29 Theo L.   134,50 107,00 27,50 13,50 4,00 23,50 14,00   126,50 jan  
30 Ton V.   133,50 133,50 0,00          

 
31 Aad L.   133,00 88,50 44,50   13,50 31,00    

 
32 Carel v. K.   130,50 130,50 0,00          

 
33 Jan Br.   130,50 117,00 13,50     13,50    

 
34 Corrie I.   120,50 103,00 17,50   5,00 11,50 1,00  

 
35 Frits K.   117,50 105,00 12,50 17,00   5,50 2,50   161,00 feb  
36 Henny Kr.   117,50 117,50 0,00          

 
37 Bert Z.   92,50 37,00 55,50 2,50 10,50 20,00 22,50  

 
38 John vd D.   88,50 68,25 20,25 2,50 19,00 9,00 10,00   222,00 mrt  
39 Selma Z.   79,50 23,00 56,50 8,00 22,00 7,00 19,50  

 
40 Jan vd B.   76,50 58,50 18,00   20,50 15,50     226,00 mrt  
41 Rob W.   62,00 12,00 50,00 22,00 28,00      

 
42 Gerard L.   60,00 19,25 40,75 15,00 25,00 23,50 18,00   294,50 apr.  
43 Marian W.   30,00 4,00 26,00 20,00 6,00      

 
44 Wil Z.   27,00 7,00 20,00   2,00 18,00    

 
45 Conne N.   26,50 26,50 0,00          

 
46 Jacques M.   26,00 26,00 0,00          

 
47 Len B.   24,75 0,00 24,75   13,50 13,50 22,50   309,50 Mei  
48 Emmy P.   23,50 6,75 16,75 1,00 3,00 15,50 14,00   265,00 apr.  
49 Arie N.,   12,00 12,00 0,00          

 
50 Anja v. K.   9,00 9,00 0,00          

 
51 Koos P.   0,00 0,00 0,00           305,00 Mei  
52
  0,00
0,00          

 
  1265,25   7878,50 6613,25 1265,25 253,00 465,00 496,00 276,00 0,00      

 

Jeu de Boules LADDER dinsdag, juni 25, 2013  

Spelers 2013 totaal
p.mnd 4-6 11-6 18-6 25-6
kado
 
nr. sub 2013 23 24 25 26
2013 mnd  
1 Frits K.
351,50 284,00 67,50 18,00
28,00 21,50
351,50 juni  
2 Koen de G.
341,50 276,00 65,50 32,50 20,50
12,50
341,50 juni  
3 Jaap K.
341,00 276,50 64,50 15,00 23,00 2,50 24,00


 
4 Aad L.
334,50 271,50 63,00 11,50 18,50 10,00 23,00


 
5 Nies B.
315,50 264,50 51,00 1,00 24,00 13,50 12,50


 
6 Joke K.
300,00 276,50 23,50 13,00 10,50
 
7 Bert M.
295,50 256,00 39,50
10,50 9,00 20,00


 
8 Corrie B.
274,00 208,50 65,50 5,00 29,00 16,50 15,00


 
9 Greetje P.
264,00 264,00 0,00


 
10 Jan B
263,00 203,00 60,00 9,00 29,00 12,00 10,00


 
11 Emmy P.
260,00 192,00 68,00 21,00 22,00 6,50 18,50


 
12 Tiny v B.
259,00 259,00 0,00


 
13 Ans V.
245,50 245,50 0,00


 
14 Jacques M
235,00 183,50 51,50 19,00
24,50 8,00


 
15 Ria de G.
229,50 185,50 44,00 27,00 13,50
3,50


 
16 Ada D.
223,50 143,50 80,00 29,00
26,00 25,00


 
17 Berta R.
217,00 189,00 28,00 7,50 3,00 16,50 1,00


 
18 Wil Z.
206,50 172,00 34,50 3,00 15,00 16,50 
19 Piet S.
202,25 158,00 44,25 27,00 4,50 30,00 27,00
121,50 jan  
20 Annie S.
202,00 202,00 0,00


 
21 Theo v.B.
201,00 201,00 0,00


 
22 Ton V.
200,00 200,00 0,00


 
23 Kees D.
191,50 162,50 29,00 5,00
2,50 21,50


 
24 Ria de L.
185,50 147,00 38,50 25,00
13,50 
25 Carel v K.
172,00 161,00 11,00

11,00 
26 Jeanne v V.
161,50 112,00 49,50 24,00 6,50 19,00 
27 Ben S.
157,50 157,50 0,00


 
28 Len B.
157,50 102,00 55,50 32,50
23,00 
29 Piet P.
157,50 129,25 28,25 30,50 9,00
17,00
127,50 jan  
30 Ans v. L.
133,00 99,50 33,50 20,00 13,50
 
31 John S.
129,00 129,00 0,00


 
32 Theo L.
128,50 82,00 46,50 16,00 29,00 20,00 28,00
180,00 feb  
33 Nel M.
124,50 57,50 67,00
25,50 29,00 12,50


 
34 Co v R.
112,00 91,50 20,50 14,00
6,50 
35 Ria P.
111,00 98,50 12,50
0,00
12,50


 
36 Gerard L.
107,75 75,75 32,00 23,00 31,00 6,50 3,50
213,50 mrt  
37 Rob W.
74,00 31,50 42,50 30,50 12,00
 
38 Jeannette T.
73,00 56,00 17,00 17,00

 
39 Elsa de H.
65,50 65,50 0,00


 
40 Ben v. L.
61,75 49,00 12,75
25,50


225,00 mrt  
41 John vd D.
59,50 27,00 32,50 10,00 27,00 21,00 7,00
255,50 apr.  
42 Arie N.
55,00 20,00 35,00 22,00 18,50 24,50 5,00
303,00 apr.  
43 Conne N.
53,50 53,50 0,00


 
44 Selma Z.
49,50 0,00 49,50
17,00 16,50 16,00


 
45 Hans S.
46,00 46,00 0,00


 
46 Thys de K.
42,00 1,00 41,00 27,00 1,00 4,00 9,00


 
47 Joyce M.
40,50 0,00 40,50

22,00 18,50


 
48 Bert Z.
35,00
35,00
2,00 27,00 6,00


 
49 Ge v. K.
34,00 34,00 0,00


 
50 Koos P.
30,25 30,25 0,00
157,00 feb  
51 Marian W.
28,50 5,00 23,50 7,50 16,00
 
52 Lies T.
22,00 0,00 22,00 11,50 6,50
26,00
294,00 mei  
53 Bea S.
20,50
20,50
20,50
 
54 Henny K.
13,50 0,00 13,50 5,00
6,50 2,00


 
55 Marjan L.
9,50 0,00 9,50 2,00 4,50 3,00 
56 Theo S.
8,00
8,00
8,00
 
57 Hanny v K.
0,00 0,00 0,00
294,00 mei  

1676,75
8612,00 6935,25 1676,75 561,00 496,00 467,00 406,00 0,00

 

Het feest dat zaterdag in de kantine plaatsvindt is volledig uitverkocht. Iedereen die gereserveerd heeft en/of zijn kaartje al in zijn bezit heeft wordt vanaf 20:00 uur verwacht. Het beloofd in een spetterende avond te worden met veel muziek spektakel. Kom dus niet te laat!

Mocht je tijdens de avond een later uurtje achter de bar willen staan meld je dan bij Ria of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leuk nieuws zo aan het einde van het seizoen. Joost Schellaars die voor KCC/Delta Logistiek veel extern en af en toe intern fluit is aan het einde van het seizoen gepromoveerd naar een hogere groep en mag volgend seizoen standard 3de klasse, reserve 2de klasse en B-jeugd hoofdklasse gaan fluiten. Verder mag hij eventueel bij het dameskorfbal hoofdklasse, overgangsklasse en topklasse gaan fluiten.

Beste jeugdtrainers,

 

De cursus "Sociaal Coachen" is verplaatst naar september. We zullen dan de inhoud nogmaals kort de revu laten passeren zodat alles er weer actueel is om het nieuwe seizoen te beginnen.

Het korfbalseizoen is inmiddels afgelopen en ook voor de darters betekent dit einde seizoen. Vrijdagavond 21 juni werd de laatste ronde van dit seizoen met pijltjes gegooid. Aan het einde van de avond werd het barpersoneel bedankt en natuurlijk werd de top drie van de jaarcompetitie naar voren geroepen. Zij kregen een mooi aandenken mee.

Daar sta je dan op zondagochtend 9:00 uur in de stromende regen om samen met Sander palen op te zetten voor het Elftoernooi. De beslissing om het door te laten gaan was op vrijdag al genomen, de lunch ingrediënten waren al ingekocht en dus moest de show doorgaan. Gelukkig klaarde het al snel op, eindigde de erg nat begonnen dag met een lekker zonnetje en heeft het weer niet al te veel roet in het eten gegooid zodat ruim 60 mensen het volgens mij toch weer erg naar hun zin hebben gehad, met twee verrassende winnaars als resultaat.

Zaterdag 22 juni was het dan weer zo ver. Het tweede achtereenvolgende jaarlijkse ouder/kind toernooi van KCC/Delta Logistiek. Hét toernooi waar de kinderen ook eens met hun ouders hun geliefde spelletje konden spelen en dat nogmaals aantoonde dat het toch moeilijker is in het veld dan dat het vanaf de kant lijkt.

De kaarten voor het grote feest voor zaterdag 29 juni zijn bijna uitverkocht. Wil jij onderdeel zijn van een fantastisch evenement en hierbij leden, oud-leden, ouders van De Kapellen, De Bermen of KCC/Delta Logistiek ontmoeten reserveer dan nu een van de laatste kaarten bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit kan tot uiterlijk donderdag 27 juni, daarna is reserveren niet meer mogelijk en aan de deur wordt NIET verkocht!

Afgelopen week stond er een klein stukje van de D1 in de weekkrant "Dichtbij". Helaas bleef de weekkrant IJssel en Lekstreek achter.

Volgende week wordt er  een artikel geplaatst. Op de website van de krant staat al wel een stukje en dat vind je hier.

Aanstaande zondag staat het jaarlijkse KCC/Delta Logistiek Elftoernooi op de agenda. Er hebben zich 30 koppels opgegegeven, de loting voor de eerste ronde vind je hieronder (de twee hoogst geklasseerde teams van vorig jaar spelen de eerste ronde een wedstrijd minder en zijn ingedeeld in een poule van drie). De weersvoorspelling voor zondag zijn niet geweldig, maar na een mini marktonderzoekje via Whatsapp onder zo'n 15 deelnemers hebben we besloten om het toch gewoon door te laten gaan. Verzamelen (en betalen) a.s. zondag is tussen 10.00 uur en uiterlijk 10.15 uur. De eerste ronde start 10.30 uur. Zorg dus dat je op tijd bent.

Heb je nog vragen? Mail ons! 

Groeten,
Mark en Sander
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het einde van het seizoen nadert en voordat iedereen van een welverdiende vakantie gaat genieten gaan we nog 1x grondig schoonmaken en wel op maandag 1 juli en dinsdag 2 juli.

Vrijdag 21 juni is de laatste dartavond van dit seizoen. Deze avond telt nog mee voor de jaarcompetitie. De nummer 1 is niet meer in te halen. maar wie gaan er met de 2e en 3e prijs vandoor?

We beginnen om 20:00 uur. Het clubhuis is open vanaf 19:30 uur.

Beste ouders, verzorgers,

Zoals reeds is gecommuniceerd zullen de trainingen doorgaan tot en met de week van 8 juli. In die week zullen de teamindelingen bekend worden gemaakt. Een aantal teams spelen als onderdeel van de voorbereiding oefenwedstrijden. Het betreft hier nog altijd groepen en dus nog niet de definitieve teams! De groepen worden, waar nodig,op de training bekend gemaakt.

Bedankt

Hoe moet je een dag omschrijven als je zaterdag er bij bent geweest bij het Nederlands kampioenschap. Een aantal steekwoorden… D1, supportersbus, begeleiding, de gevlekte koe, de beste supporters, beste van Nederland, emotie, ontlading …….. Eigenlijk is het met geen pen te beschrijven. Een dag om nooit te vergeten.

Vrijdagavond 14 juni verzamelde zich om 18:00 uur bijna 100 spelers om mee te doen aan het 40+ toernooi in het kader van 50 jaar korfbal in Capelle. De opkomst was zodanig groot dat we met 9 teams in drie poules van start gingen. Veel oud-spelers van de Kapellen, de Bermen en de oudere van KCC/Delta Logistiek gingen voor eeuwige roem en glorie! De wedstrijdleiding onder leiding van Sander Souren had een mooi speelschema (met dank aan Mark) in elkaar gedraaid waarbij de eerste twee wedstrijden bepalend waren in welke zwaarte je de tweede serie van twee wedstrijden zou spelen.

Daar zit je dan, zondagmiddag 16 juni. Samen de wedstrijden van de dag ervoor te bekijken en opnieuw te genieten van elk doelpunt en elke aanmoediging vanaf de kant. Tussen het laatste fluitsignaal en het moment van schrijven, zijn de bijzondere gebeurtenissen het gehele seizoen al meerdere malen besproken. Steeds meer begint het door te dringen, hoe cliché ook, wat voor bijzondere prestatie KCC D1 dit seizoen heeft geleverd. De nederlagen zijn op minder dan één hand te tellen. In de zaal derde van Nederland worden, om dit vervolgens op het veld te overtreffen. Niet alleen qua klassering, maar ook qua spel heeft de ploeg nog die extra stappen kunnen zetten. Dit heeft wat ons betreft geleid tot een terecht NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP. Hieronder een verslag zoals wij, twee trotse trainers, het NK hebben ervaren:

Afgelopen donderdag was het eindelijk zover, de wedstrijd waar we het gehele jaar naar uitgekeken hebben. De G-Toppers hebben in een spannende wedstrijd laten zien dat ze in een wedstrijd omringt met toppers van nu en van toen goed uit de voeten kunnen. Dat het spannend was kunnen we stellen. Voor deze wedstrijd hebben de coaches Simon & Simons alles uit de kast gehaald om de wedstrijd positief te eindigen. Dat het uiteindelijk in de allerlaatste seconden van de regulaire wedstrijd 9-9 is geworden geeft al aan dat de teams aan elkaar gewaagd zijn.

Vorig seizoen deden er 50 mensen mee aan het KCC/Delta Logistiek Elftoernooi en wonnen Ed en Nik van der Steen de beker. Dit seizoen is het wegens drukke weekenden niet gelukt om het Elftoernooi eerder te plannen en ook op een zaterdag de komende tijd lukt het niet. Omdat er toch veel om gevraagd wordt hebben we besloten dit jaar het Elftoernooi te organiseren op zondag 23 juni.

Woensdag 12 juni was de “Vriendjes- en vriendinnetjesdag” op KCC/Delta Logistiek. ’s Morgens tijdens het opzetten begon het opeens te regenen… Maar gelukkig stopte het rond half 2 en konden we met een fijn gevoel de kids ontvangen. De opkomst was enorm groot: er waren meer dan 110 kinderen, geweldig natuurlijk!!!

In plaats van zelf het wiel uit te vinden gebruik ik liever de kennis van één van jullie. Ik heb de wedstrijd van de G tegen de toppers en interviews rondom de wedstrijd in HDV 1080i kwaliteit opgenomen op twee mini DV tapes. Wie zou die kunnen editen tot een leuke film die we op DVD kunnen zetten (met overgangen en geluid) en heeft er ook tijd voor (en zin in) om dit te doen. Kan jij me helpen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dinsdag 11 juni werden de bekerfinales gespeeld voor de B aspiranten en A junioren. KCC/Delta Logistiek speelde in beide finales tegen PKC/Hagero. Beide wedstrijden waren zeer spannend. Uiteindelijk ging PKC/Hagero met beide bekers terug naar Papendrecht.

Komende zaterdag gaat KCC/Delta Logistiek D1 proberen in het hoge Noorden het toch al fantastische seizoen extra luister bij te zetten en Nederlands Kampioen te worden. En wat is het mooi dat deze ploeg gesteund gaat worden door een grote supporterschare die zich laat vervoeren in een luxe XXL-bus. En dat alles maar tegen een geringe vergoeding van € 2,50.
Dat is alleen maar mogelijk doordat de overige kosten van deze bus worden gesponsord door BV Metaalwarenfabriek v/h G. de Goederen. Wij als vereniging zijn dit bedrijf zeer erkentelijk voor deze gulle bijdrage.

Afgelopen zaterdag 8 juni werd in Kinderdijk het regionaal schoolkorfbalkampioenschap voor basisscholen gehouden. Vanuit Capelle aan den IJssel deden hier de groep 7 en 8 van de Sjalomschool mee en groep 6 van OBS de Tweemaster aan mee. Deze twee scholen waren immers een aantal maanden geleden de kampioenen van Capelle aan den IJssel geworden.

Nog een aantal nachtjes slapen en gaan bijna 100 enthousiaste (oud)korfballers weer de velden op om in een gezellig 40+ toernooi uit te maken hoe goed men nog kan korfballen en of de recentelijke trainingen vruchten heeft afgeworpen.

De kaarten voor de grote finale 50 jaar korfbal in Capelle zijn binnen!
De kaarten voor de grote finale zijn binnen en iedereen die een kaartje gereserveerd heeft kan deze ophalen op dinsdag 11/6, donderdag 13/6 of vrijdagavond 14/6 vanaf 20:00 uur in de kantine.

Heb je het lidmaatschap van KCC/Delta Logistiek opgezegd en ben je in het bezit van een wedstrijdshirt, dan moet je deze inleveren.

Dit kan bij Jopie Schippers, Els den Hollander of Saskia Dijkxhoorn.

Het was al een tijdje bekend dat de coaches van de selectie en KCC/Delta Logistiek uit elkaar gaan. De afsluitende competitiewedstrijden tegen Excelsior waren de laatste in functie. Tijdens de traditionele afsluiting van de selectie is door de gehele groep op gepaste wijze afscheid genomen van de coaches.

Esther Last, Ingeborg Hofland en Maaike Snelder hebben zaterdag 1 juni (voorlopig) hun laatste wedstrijd gespeeld in de selectie van KCC/Delta Logistiek. Tijdens de traditionele afsluiting van de selectie is door de gehele groep op gepaste wijze afscheid genomen van de dames.

Op Zondag 23 juni 2013 is het KCC/Delta Logistiek Elftoernooi. Wij zijn nog op zoek naar barpersoneel die dag. Dus heb je zin die dag een paar uurtjes bardienst te draaien (misschien doen je kinderen wel mee) mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt,
Mark van der Waaij en Sander Souren

Ondanks dat het laatste speelweekend al achter de rug is zijn er de komende weken nog voldoende activiteiten ( trainingen, bekerwedstrijden, toernooien e.d.) bij KCC/Delta Logistiek. Daarom gaat het schoonmaken van de kleedkamers door tot einde van de maand door de teams.

Ondanks het laat op gang komen is het toch gelukt om met KCC/Delta Logistiek bovenaan te eindigen bij de lokale ronde voor de verkiezing van leukste vereniging van Nederland.

We zijn dus al de leukste vereniging van Capelle aan den IJssel!

Maar we zijn natuurlijk de leukste vereniging van heel Nederland, dus stem (opnieuw) op ons in deze finaleronde! Dit doe je via  http://leukstesportvereniging.nl/stem/dv/korfbalcombinatiecapelledeltalogistiek.

De D3 is kampioen!!!! Ja, dat team van Banoe, Can, Carlijn, Laura, Lisanne, Marieke, Mark, Misja en de vaste invaller Santiago. En natuurlijk niet te vergeten de grandioze trainers Martin en Wilco.

Zaterdag 1 juni in het laatste competitieweekend stond nog een praktijkexamen scheidsrechter op het programma. Huub Verkuil die al jaren fluit voor KCC/Delta Logistiek bij thuiswedstrijden en naar wat ik begrepen heb ook vóór het KCC-tijdperk al als scheidsrechter actief was mocht nu zijn officiële papiertje halen.

Afgelopen zaterdag 1 juni 2013 speelden wij onze laatste wedstrijd in den Haag tegen het al gedegradeerde Achilles 2. Deze wedstrijd ging dus eigenlijk alleen maar om met een goed gevoel op vakantie te gaan en om te laten zien dat we terecht de kampioen waren.

Vanaf maandag 3 juni tot het einde van de voorbereiding voor het nieuwe seizoen zijn de trainingstijden voor de jeugdploegen als volgt:

Hoi,

Als je naam op onderstaande lijst staat, dan ben je volgend seizoen toe aan nieuwe spelerskaarten. Daarom ontvang ik graag z.s.m. 2 PASFOTO’S van je.
Alleen spelers van het G-team hoeven maar 1 foto in te leveren.

De afgelopen weken worden diverse (oud) leden bestookt door de jubileumcommissie met nieuwsbrieven over 50 jaar korfbal in Capelle aan den IJssel. De voorbereidingen zijn in volle gang en de animo voor de verschillende activiteiten is groots. Mocht jij de nieuwsbrief niet ontvangen stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je wordt opgenomen in de database t.b.v. de activiteiten.

Woensdag middag 12 juni organiseren wij in het kader van ”50 jaar korfbal in Capelle” een groots opgezette vriendjes- en vriendinnetjesdag. Omdat vele leden die normaliter de evenementen van de aKKCie begeleiden op school zitten doen wij een dringend beroep op jullie om ook van deze dag een groot succes te maken.

Het korfbal seizoen zit er bijna op. Zaterdag is nog het elftoernooi dat door diverse omstandigheden al tweemaal is uitgesteld. Het wordt die dag gezellig druk op onze accommodatie omdat ook de Jeu de Boules een groot regiotoernooi hebben.

A.s. zaterdag 30 juni is onze laatste poging om het Elftoernooi dit seizoen te organiseren. We starten om 13:00 uur en eindigen om ca. 17:00 uur. Zorg dat je om 12:30 uur aanwezig bent en dat je hebt gegeten, want deze keer is er geen lunch geregeld. Afgelopen zondag heeft iedereen een mail ontvangen met de pouleindeling en het programma voor de eerste ronde. Heb je die niet gehad? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk bij twijfels of het Elftoernooi doorgaat (bijv. i.v.m. slecht weer) zaterdagochtend op www.kcconline.nl

Ben je op het laatste moment verhinderd of heb je nog vragen bel dan even mobiel naar 06 - 447 36 140.

Groeten, Mark en Sander