Na het succes van voorgaande jaren organiseert KCC/SO natural op woensdag 30 mei 2018 wederom een Giga Kangoeroemiddag voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 1 en 2 uit Capelle aan den IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom en kunnen zich individueel opgeven. Doel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast allerlei balspelletjes worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Na afloop eten we iets lekkers en hebben we voor alle deelnemers nog een leuke verrassing.

Logo Kangoeroe Klup (Custom)Kom jij ons helpen?
Voor deze middag zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om een groepje kinderen of een activiteit te begeleiden. We vragen vaak jullie hulp, en we zijn altijd blij dat we een beroep op jullie mogen doen. We verwachten maar liefst 80 kinderen, dus alle hulp is welkom! We hopen dat we ook dit keer op jullie kunnen rekenen. Heb jij tijd op woensdagmiddag? Kom dan ook meehelpen! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je bij Monique Schneider, tel. 06 2300 1903.

Aanmelden deelnemers
Ouders/verzorgers van groep 1-2 kinderen kunnen hun kind individueel aanmelden voor de Giga Kangoeroemiddag via dit formulier. Vragen, aanmelden als begeleider of je hulp aanbieden? Graag via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!

Details
Datum: woensdag 30 mei 2018
Tijd: 14:00 tot 16:30 uur
Plaats: KCC/SO natural, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 23 maart 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties