Vandaag is het definitieve wedstrijdprogramma voor de eerste helft van het veldseizoen 2017/2018 geplaatst. Hieraan worden de komende weken nog het vervoer en de scheidsrechters toegevoegd. Kan je een keer niet rijden op een datum dat je wordt ingepland, ruil dat dan even met een andere ouder uit het team. Als je ons mailt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan passen wij het ook op de website (www.kcconline.nl) aan.

Er zijn twee handige manieren om het programma te benaderen:

- het programma per ronde
- het programma per team

Je vindt deze links ook via het menu onder het kopje korfbal.

Als je al de wedstrijden van jouw team eenvoudig in je digitale agenda wilt opnemen, dan kan je gebruikmaken van de Korfbal Wedstrijd Agenda Generator (KWAG) van Peter Besemer. Je vindt de KWAG hier. Ook kan je via de KNKV wedstrijdzaken app een link voor je digitale agenda maken, zodat alle wedstrijden altijd up to date in je agenda staat. Meer info vind je hier.

Hou altijd de site in de gaten voor de laatste updates.

Updates:

  • 24/8 Doordat de C2 van poule is veranderd is het complete programma aangepast
  • 27/8 Vandaag is het vervoer aan het programma toegevoegd. Kan je niet rijden? Ruil dan met een andere ouder uit het team en geef de wijzigingen door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 23 maart 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties