Na aanstelling van Jan Bongers en Arthur Carolus als nieuwe trainers voor het eerste team, is in Robin Diepenhorst de trainer gevonden voor het tweede team van KCC/Delta Logistiek in seizoen 2013/2014.

Diepenhorst is vanaf de oprichting van de vereniging actief als speler en jeugdtrainer bij KCC/Delta Logistiek. Als speler heeft hij met de jeugd van de Kapellen A1 twee keer in Ahoy gestaan en als aanvoerder heeft hij jarenlang in het eerste van KCC/Delta Logistiek gespeeld. Tevens heeft hij veel ervaring als trainer bij diverse jeugdteams, met het behalen van diverse NK’s en het Nederlands Kampioenschap als resultaat. Dit seizoen is hij, in samenwerking met Wilrik Wassink, verantwoordelijk voor de succesvolle A1.

De samenwerking met Peter van Vliet als trainer bij KCC/Delta Logistiek S2 eindigt na dit seizoen. De technische commissie is tevreden over de inbreng van Van Vliet, die het heeft aangedurfd midden in het seizoen in te stappen als trainer/coach, maar kiest voor een andere weg in het nieuwe seizoen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties