Afgelopen zaterdag 6 juni 2012 stond het ouder/kind toernooi op het programma.

Het was voor het eerst dat KCC /Hijbeko dit toernooi organiseerde. Het toernooi is officieel geopend met het doorknippen van een lintje. Dit werd gedaan door Nicky de Haas. Nicky de Haas gaat de komende jaren het ouder/kind toernooi organiseren. Kim de Wolf heeft toegezegd haar hiermee gaan te helpen. Wij heten deze ouders hartelijk welkom bij de vrijwilligers organisatie van KCC/Hijbeko.

De ouders werden opgetrommeld, moesten hun korfbalschoenen gaan opzoeken, want er stond een toernooi op de planning dat ook voor hun was georganiseerd. De ouders waren hierdoor natuurlijk erg gebrand om te winnen, ze zouden weleens laten zien van wie hun kinderen het talent hebben meegekregen om te korfballen. Om ongeveer 13.15 uur klonk het startsignaal en konden de wedstrijden beginnen. Het toernooi was onderverdeeld in twee leeftijdscategorieën de F’jes en de E’tjes/D’tjes. Tijdens de wedstrijden kwam de echte strijdlust naar boven. Uiteindelijk heeft de groep van Familie Butter, Familie van der Waaij en Valentijn Bückmann bij de E’tjes/D’tjes gewonnen. En bij de F’jes waren de Familie Schravendijk en De Familie de Bode de gelukkige winnaars.

Het toernooi werd afgesloten met een pannenkoeken buffet.

Het toernooi is een succes geworden. De ouders gaven de welverdiende complimenten aan de organisatie en konden niet wachten totdat het volgende ouder/kind toernooi weer aan zou breken. Dus doe volgend jaar (weer) mee, en laat jij eens zien hoe goed jij met één van je ouders kan samen spelen. Tot volgend jaar.

Hier vind je nog meer foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties