Er zijn weer enkele weken voorbij dus kun je weer een avondje darten bij KCC/SO natural.

Nu lijkt het op televisie allemaal heel gemakkelijk, maar we kunnen je vertellen dat het toch echt best moeilijk is. Daarom spelen we verschillende dartspelletjes zodat iedereen met veel plezier zijn of haar pijlen kan gooien.

Komk gezellig meedoen. Dat kost maar €2,50, waar we drie leuke prijzen van kopen en voor de rest veel gezelligheid bieden. We beginnen om 20:00 uur en je kunt al lekker ingooien vanaf 19:30 uur.

Tot vrijdag!

Na twee korfballoze zaterdagen werd zaterdag 12 mei 2019 de competitie hervat in Maarssen waar KCC/SO natural moest aantreden tegen OVVO/De Kroon. Het is al even geleden dat KCC/SO natural en OVVO/De Kroon elkaar in competitieverband troffen. De play-off in de zaal waarbij die ene doorloper het verschil kon maken, staat nog bij menig supporter op het netvlies. Maar seizoenen later speelt KCC/SO natural weer tegen de ploeg van Van der Putten en Aukes. KCC/SO natural is de trotse koploper in de HKA en wil zo snel mogelijk terug naar de Ereklasse. OVVO/De Kroon daarentegen is de hekkensluiter in deze poule en moet alle zeilen bijzetten om ook volgend seizoen nog Hoofdklasse te spelen.

Adrienne van Ofwegen heeft te kennen gegeven de overstap te maken naar korfbalvereniging DVO uit Bennekom. De sinds 7 jaar bij KCC speelachtige dame hecht grote waarde aan de uitdaging die gepaard gaat met het spelen in de Korfbal League. Om die uitdaging te kunnen vinden heeft ze besloten KCC/SO natural te verlaten, tot grote spijt van de club.

Afgelopen maandag is de voorbereiding van Talent TeamNL Korfbal (voorheen Jong Oranje) gestart met de voorbereiding op het EK in Tsjechië in oktober 2019. De voorselectie daarvoor was al bekend, maar ook tot zijn grote verrassing kreeg Julian Middelkoop afgelopen weekend een mailtje dat hij alsnog is opgeroepen. Een mooie beloning voor zijn uitstekende seizoen in de Korfbal League.

Op bijgaande foto vind je een aantal voorwerpen die zijn gevonden na het kamp.

Beste allemaal, 

Omdat op vrijdag 8 juni a.s. KCC/SO natural 2 een kruisfinale wedstrijd speelt voor het Nederlands Kampioenschap in de Reserve Ereklasse betekent dit dat we het hoofdveld intact moeten laten tot dat deze wedstrijd gespeeld is.

Dat is natuurlijk prima want ook wij zijn blij dat KCC/SO natural 2 het zover geschopt heeft, maar als alles volgens schema verloopt beginnen ze uiterlijk maandag 11 juni aan onze velden. 

Dit betekent dat dan alle sponsorborden met bijbehorende rails rondom veld 1 verwijderd moeten zijn, alle voetplaten netjes in de stellingen moeten liggen en alle losse rommel rondom de velden weg moet zijn.

KCC/SO natural heeft zich zaterdagmiddag 26 mei 2018 een goede uitgangspositie verschaft voor de climax komende zaterdag in Amsterdam tegen AW.DTV. Op een vrij heet sportpark Schenkel werden belangrijke punten gepakt tegen het Friese LDODK/Rinsma Modeplein. De ploeg uit Gorredijk had nog een kans voor de play-off, maar wilde liever hun 2e in de reserve Ereklasse houden en verscheen dus met een gehavend vlaggenschip ten tonele. Sommige spelers speelden zelfs twee wedstrijden met zo'n 28 graden! Ook werd er afscheid genomen van spelers en staf in de laatste thuiswedstrijd.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 25 mei 2019 tegen Wageningen 1 om 16:00 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties