Kom jij ook helpen op ZATERDAG 1 AUGUSTUS 2020 en/of op de vrijdagochtenden met klusjes in en om de kantine en de velden?

Het bestuur wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet!
Wij als bestuur zijn trots op ons club en op de vrijwilligers die zo hard hebben gewerkt en ons ook door deze corona periode hebben gelopen.
Nogmaals dank daarvoor! In het bijzonder de Corona werkgroep.

Afgelopen week zijn de coronawerkgroep en coronavrijwilligers in het zonnetje gezet door het bestuur en Bodytec Claudia voor hun extra inzet tijdens de afgelopen periode.

Het is vakantie. Het was een vreemd einde van het seizoen. Competitie gestopt en geplande activiteiten konden helaas niet doorgaan vanwege het coronavirus. Gelukkig kon er nog wel een aantal weken getraind worden.

Het bestuur kijkt uit naar komend seizoen. Hopelijk een normaler seizoen maar zeker geen gewoon seizoen. Ook komend seizoen zullen er nog veel onzekerheden zijn en ook moeten we er rekening mee houden dat sommige corona-maatregelen van kracht blijven. Volgend jaar zullen we weer een groot beroep moeten doen op veel vrijwilligers om er samen weer een fantastisch seizoen van te maken.

Afgelopen zaterdag 11 juli heeft het bestuur weer fysiek vergaderd. Die 1.5 meter is vocaal best te overbruggen. De volgende punten zijn aanbod gekomen:

Voor het nieuwe veldseizoen 2020-2021 heeft het KNKV voor KCC/CK Kozijnen 1 t/m 6, de A1, A2, B1 en de C1 de indeling bekend gemaakt.

Ondanks de corona periode hebben we de afgelopen weken door kunnen trainen met de jeugd. Vanuit de jeugd TC willen we complimenten maken aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Van de trainers, die zich flexibel hebben opgesteld tot de ouders en de spelers. Zij hebben gedisciplineerd gehoor gegeven aan de regels van het corona protocol, klasse! Een speciaal bedankje gaat uit naar alle corona coördinatoren die zich de afgelopen weken enorm hebben ingezet om ervoor te zorgen dat de KCC-leden lekker konden sporten.

Na de zomervakantie begint het nieuwe korfbalseizoen. Omdat corona nog steeds actueel is, weten we nog niet precies welke maatregelen dan zullen gelden. Zoals het er nu naar uitziet kan er vanaf augustus wel gestart worden met de trainingen en de oefenwedstrijden. Waar de selectieperiode normaal gesproken aan het einde van het lopende seizoen plaatsvindt zal deze nu aan het begin van het nieuwe seizoen plaatsvinden.

KCC kent een aantal scheidsrechters. Dit zijn leden met een scheidsrechtersdiploma op zak voor KNKV-scheidsrechter en scheidsrechters met een KNKV jeugdscheidsrechter (BCD of EF scheidsrechter) en/of de verenigingsscheidsrechter. De eerste categorie fluit onze verplichtingen buiten de deur en de andere categorieën fluiten vaak thuiswedstrijden. 

Door vertrek bij de vereniging, het na jaren eens wat anders willen doen of andere redenen dunt ons scheidsrechterskorps aardig uit en komt er een onevenredige druk te liggen op de scheidsrechters die wel fluiten, maar ook vaak nog spelen, coachen en andere taken bij de vereniging verrichten. Zelf vind je het als speler toch ook fijn als er een scheidsrechter is om jou wedstrijd te fluiten dus help KCC/CK Kozijnen om te zorgen dat zoveel mogelijk wedstrijden door gediplomeerde scheidsrechters worden gefloten.

Afgelopen maanden is de JTC druk bezig geweest om het trainersplaatje rond te krijgen. Er zijn nog wat teams die de ondersteuning hard kunnen gebruiken. We zijn nog op zoek naar (extra) trainers voor de B2, C2 en de F-jeugd.

Met trots maken bestuur en sponsorcommissie bekend dat Sani-Dump volgend seizoen zal aantreden als selectie-sponsor. Het logo van Sani-Dump zal zichtbaar zijn op de mouw van de wedstrijdshirts van de selectie S1/S2.

In de persconferentie van woensdag 24 mei is aangegeven dat we een stap vooruitzetten in de corona-aanpak. We starten een nieuw hoofdstuk en gaan van een intelligente lockdown naar ruimte met regels. Algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen.

Wat een stormloop was er voor de aangeboden ballen. 

Helaas hebben we niet iedereen kunnen voorzien van ballen, maar degenen die nog niets hebben staan bovenaan de lijst voor als er weer ballen beschikbaar komen. Dan zijn jullie de eersten die we benaderen of jullie nog steeds ballen willen hebben.

Degenen die we wel blij hebben kunnen maken met ballen, hebben een berichtje ontvangen dat er ballen voor hen klaar liggen.

Eind augustus staan er nog 2 oefenwedstrijden zonder scheidsrechter!
Voor 24/8/19 en 31/8/19 zijn we nog op zoeken naar 1 of 2 scheidsrechters.

Heb jij zin en tijd om te fluiten, laat het dan even weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de app op 0641386387.

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft de senioren TC de volgende teamindeling samengesteld. Mochten er naar aanleiding van de gepubliceerde indeling onjuistheden of vragen ontstaan? Neem dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals altijd blijven er tijdens een seizoen spullen achter in de kantine, de kleedkamer, het veld, de zaal en na het kamp. Deze spullen verzamelen wij in een mand en aan de kapstokhaken in de garderobe. Ook dit jaar is de buit weer aanzienlijk en omvat o.a. T-shirts, trainingsjasje, winter- herfst, voorjaars- en zomerjassen, schoenen, pet, beenwarmers, waterpistool enzovoort. 

Voor de meeste competitieteams zat het seizoen er half juni op. Maar met de KorfbalKids (kangoeroes t/m E) gingen we nog even vrolijk door. In navolging van het succes van de WinterFUN lanceerden we dit jaar voor het eerst de KorfbalKids ZomerFUN. Bewust gepland na het korfbalseizoen, om ook nieuwe kinderen de kans te geven kennis te maken met korfbal.

Vrijdag 5 juli was er voor de Kangoeroes t/m E jeugd een slaapfeestje bij KCC. Maar liefst 32 kinderen waren hierbij van de partij.

Beste mensen,

Ik heb een prachtig slot van ons seizoen mee mogen maken. Een prima georganiseerde BBQ en dito muziek (super gedaan aKCCie ) zorgden voor de perfecte sfeer.

Het bestuur wenst alle KCC leden rust, reinheid en regelmatig veel plezier tijdens de komende zomerweken.

Waar jullie ook naar toegaan, geniet ervan!

En dan is het afgelopen. Een envelop van de Kamer van Koophandel op de deurmat maakt de beslissing definitief.

Met plezier kijk ik terug op een aantal mooie bestuursjaren bij KCC. Eerst als algemeen lid en later als voorzitter.

Eind week 7, Het einde van een zeer warme week, waarbij gelukkig op zaterdag en zondag wat regen viel. Nog niet genoeg om de nationale droogte op te lossen, maar in ieder geval genoeg om voor wat verkoeling te zorgen.

Wat is er de afgelopen twee weken gebeurd?

Eind week 5, we schrijven zaterdag de 14e juli 2018.

Wat is er de afgelopen twee weken gebeurd. Ik (Saskia) ben weer terug van vakantie en Antine is ondertussen vertrokken. Overdracht gedaan, eerste bouwvergadering ondertussen voor mij weer geweest. Stand van zaken, we lopen iets achter op schema, maar ter compensatie gaan de stratenmakers ook op zaterdag de 14e nog aan het werk.

Enig tijd geleden is besloten onder de grote schommel een nieuwe val/demp laag aan te brengen. In de voorbereiding hier naartoe werd door de onderhoudsploeg de grond afgegraven en tijdelijk was er een 'zandbak' onder de schommel.

Het seizoen komt alweer een stuk dichterbij en dat betekent ook dat er regels zijn aangepast. Het KNKV heeft deze in de vorm van bestuursbesluiten op haar site geplaatst, maar aangezien niet iedereen de KNKV-site grondig doorspit, is een samenvatting van alle gewijzigde bestuursbesluiten wellicht nét iets overzichtelijker. Wat gaat er allemaal veranderen in het nieuwe seizoen? De belangrijkste aanpassingen op een rij:

Beste spelende leden,

Vanaf dit seizoen zijn er vanuit de bond weer een aantal wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot het top- en wedstrijdkorfbal.
Het betreft wijzigingen in bestuursbesluiten.Het gaat om de volgende besluiten: 4.2, 4.10, 4.11, 4.22, 4.23, 4.26, 4.27, 4.25 en 5.1.
De belangrijkste voor de wedstrijden zijn: 4.2, 4.10, 4.11, 4.26 en 4.27
Kijk er naar want het is wel belangrijk voor de wedstrijd en zo ben je op de hoogte. Je vind ze op de site van het KNKV.

Veel speelplezier,

De TC

De automatische afschrijving van de contributie vindt deze maand iets later plaats dan gebruikelijk. Dit komt door de werkzaamheden aan de contributie-administratie rondom de seizoensafsluiting. De contributie wordt rond 11 juli a.s. van je bankrekening afgeschreven.

EKBREKB
DVO/Accountor 1 Bennekom DVO/Accountor 2 Bennekom
KCC/SO natural 1 Capelle a/d IJssel KCC/SO natural 2 Capelle a/d IJssel
KZ/Hiltex 1 Koog aan de Zaan KVS/Maritiem 2 Scheveningen
PKC/SWKGroep 1 Papendrecht KZ/Hiltex 2 Koog aan de Zaan
TOP (A) 1 Arnemuiden PKC/SWKGroep 2 Papendrecht
TOP/Quoratio 1 Sassenheim TOP/Quoratio 2 Sassenheim
       
ROKCR1E
HKC (Ha) 2 Hardinxveld Giessendam Avanti (P) 3 Pijnacker
KCC/SO natural 3 Capelle a/d IJssel De Meervogels 2 Zoetermeer
KCR 2 Ridderkerk DeetosSnel 3 Dordrecht
KVS/Maritiem 3 Scheveningen Fiks 2 Oegstgeest
Nieuwerkerk 3 N'kerk a/d IJssel KCC/SO natural 4 Capelle aan den IJssel
Oranje Wit (D) 2 Dordrecht Merwede 2 Sliedrecht
TOP (A) 2 Arnemuiden Swift (M) 2 Middelburg
VEO 2 Voorburg Vriendenschaar (H) 2 Hardinxveld Giessendam
       
R2JR4P
Achilles (H) 2 Den Haag IJsselvogels 4 Moordrecht
Futura 2 Den Haag KCC/SO natural 6 Capelle a/d IJssel
IJsselvogels 2 Moordrecht KOAG 5 Krimpen a/d IJssel
KCC/SO natural 5 Capelle a/d IJssel Nexus 2 Schiedam
Merwede 3 Sliedrecht Reeuwijk 3 Reeuwijk
ONDO (G) 2 s Gravenzande VEO 4 Voorburg
Rapid 2 Haarlem Vriendenschaar (B) 3 Bodegraven
Velocitas 2 Leiderdorp Weidevogels 4 Bleiswijk
       
RZ-5DRZ-5C
KCC/SO natural 7 Capelle a/d IJssel Excelsior (D) 6 Delft
KCR 8 Ridderkerk IJsselvogels 5 Moordrecht
Nieuwerkerk 7 Nieuwerkerk ad IJssel KCC/SO natural 8 Capelle a/d IJssel
NIO 4 Rotterdam Vitesse (Ba) 5 Barendrecht
       
RZ-6ERZ-7A
ADO 4 s-Gravendeel KCC/SO natural 10 Capelle a/d IJssel
Albatros 8 Zwijndrecht NIO 6 Rotterdam
KCC/SO natural 9 Capelle a/d IJssel Olympia (S) 5 Spijkenisse
Kinderdijk 4 Alblasserdam Triade 4 Langerak
       
AOKDA1G
Albatros A1 Zwijndrecht Avanti (P) A1 Pijnacker
Fortis A1 Souburg DVS'69 A1 Hendrik Ido Ambacht
GKV/Enomics A1 Gorinchem KCC/SO natural A2 Capelle a/d IJssel
KCC/SO natural A1 Capelle a/d IJssel Korbis A1 Waddinxveen
KCR A1 Ridderkerk Maassluis A1 Maassluis
PKC/SWKGroep A2 Papendrecht Nieuwerkerk A2 N'kerk a/d IJssel
Sporting Delta A1 Dordrecht ONDO (M) A1 Middelburg
Tilburg A1 Tilburg TOP (A) A1 Arnemuiden
       
AZ-3AAZ-4A
KCC/SO natural A3 Capelle a/d IJssel ALO A2 Den Haag
Luno A2 Linschoten Die Haghe A2 Den Haag
Reeuwijk A1 Reeuwijk KCC/SO natural A4 Capelle a/d IJssel
VEO A2 Voorburg Phoenix A2 Zoetermeer
       
BHKDB1M
Achilles (Hg) B1 Den Haag IJsselvogels B1 Moordrecht
Die Haghe B1 Den Haag KCC/SO natural B2 Capelle a/d IJssel
Fortis B1 Souburg Korbis B1 Waddinxveen
Fortuna/Delta Logistiek B1 Delft Nieuewerkerk B1 N'kerk a/d IJssel
KCC/SO natural B1 Capelle a/d IJssel    
Oranje Wit (D) B1 Ridderkerk    
PKC/SWKGroep B1 Papendrecht    
Vriendenschaar (B) B1 Bodegraven    
       
BZ-3ABZ-4D
Gemini B1 Gouda KCC/SO natural B4 Capelle a/d IJssel
KCC/SO natural B3 Capelle a/d IJssel KOAG B3 Krimpen ad IJssel
Nexus B1 Schiedam Twist B2 Vlaardingen
Twist B1 Vlaardingen WION B2 Rotterdam
       
CHKCC2I
Achilles (Hg) C1 Den Haag IJsselvogels C2 Moordrecht
Die Haghe C1 Den Haag KCC/SO natural C2 Capelle a/d IJssel
Fortuna/Delta Logistiek C1 Delft KCR C2 Ridderkerk
KCC/SO natural C1 Capelle a/d IJssel KOAG C2 Krimpen a/d IJssel
KCR C1 Delft    
Kinderdijk C1 Alblasserdam    
Oranje Wit (D) C1 Dordrecht    
PKC/SWKGroep C1 Papendrecht    
       
CZ-4BDHKF
Albatros C3 Zwijndrecht Fortuna/Delta Logistiek D1 Delft
KCC/SO natural C3 Capelle a/d IJssel KCC/SO natural D1 Capelle a/d IJssel
KOAG C4 Krimpen ad IJssel Maassluis D1 Maassluis
Thor (R) C1 Rotterdam Vitesse (Ba) D1 Barendrecht
       
DW-1ADZ-2I
Avanti (P) D1 Pijnacker KCC/SO natural D3 Capelle a/d IJssel
Excelsior (D) D2 Delft KOAG D3 Krimpen ad IJssel
Fortuna/Delta Logistiek D3 Delft Korbis D2 Waddinxveen
KCC/SO natural D2 Capelle a/d IJssel Nieuwerkerk D3 Nieuwerkerk ad IJssel
       
EZ-1IEZ-2M
KCC/SO natural E1 Capelle a/d IJssel KCC/SO natural E2 Capelle a/d IJssel
KCR E2 Ridderkerk Kinderdijk E3 Alblasserdam
Vitesse (Ba) E2 Barendrecht Merwede E4 Sliedrecht
Vriendenschaar (B) E1 Bodegraven NIO E2 Rotterdam
       
FZ-2CFZ-2F
KCC/SO natural F1 Capelle a/d IJssel DeetosSnel F2 Dordrecht
Korbis F1 Waddinxveen KCC/SO natural F2 Capelle a/d IJssel
PKC/SWKGroep F5 Papendrecht Nieuwerkerk F4 Nieuwerkerk ad IJssel
Vitesse (Ba) F3 Barendrecht Olympia (S) F2 Spijkenisse

De slotdag was al geweest en toch nog een dartavond. Gezien de vakantieplannen leek het een rustig avondje te worden. Het was ook niet heel druk. Met 16 deelnemers maakten we er een extra gezellige slotavond van. Er werd niet echt ingegooid; het terras buiten was veel te lekker. Uiteindelijk kregen we toch iedereen aan het darten. De avond zelf werd gewonnen door Stephan Groeneweg, die even later bij de prijsuitreiking over het gehele seizoen ook de grootste beker op mocht komen halen.

Vandaag zijn de opstellingen voor volgend seizoen geplaatst voor alle KCC/SO natural teams.
Deze zijn hier te vinden of in het menu onder Korfbal, Teampagina.

Mocht je nog een fout in de opstellingen zien, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan passen we het aan.

Op zaterdag 20 augustus 2016 speelt de selectie op sportpark Schenkel de jaarlijkse driekamp. Dit jaar komen de selecties van Nieuwerkerk en AW.DTV, met de oudgediende Jan Bongers en Arthur Carolus, op bezoek.

Maandagavond 27 juni stond de eindschoonmaak van ons complex gepland. Een oproep op de site leverde een aantal vrijwilligers op die deze avond hard hebben gewerkt om alle ruimtes weer schoon te krijgen.

Jeu de Boules LADDER donderdag, juli 30, 2015  
nr. Spelers totaal   p.mnd 2-7 9-7 16-7 23-7 30-7 kado    
SUB 2015 27 28 29 30   2015 mnd  
1 Emmy Pijnaker 545,50 455,50 90,00   25,00 29,00   36,00 545,50 juli  
2 Gerard Lindenhof 518,00 440,00 78,00 22,00 26,50 14,50 15,00   518,00 juli  
3 Rob Walthaus 504,50 422,00 82,50 16,00 28,00 12,00 19,50 7,00      
4 Ben Verheijen 485,00 404,00 81,00 10,00 16,00 22,00   33,00      
5 Ada Dommershuijsen 480,00 383,50 96,50 4,50 29,50 1,50 24,00 37,00      
6 Selma Zimmerman 474,50 364,50 110,00 14,50 33,50 9,00 25,50 27,50      
7 Jaap Kroep 468,00 359,00 109,00 14,50 39,00 24,00 8,00 23,50      
8 Co van Rheenen 455,50 409,50 46,00 17,50   4,00 9,00 15,50      
9 John Sikkel 442,50 375,50 67,00   36,00     31,00      
10 Jan Beerewout 435,50 363,00 72,50   17,00 25,00 18,00 12,50      
11 Nies Beerewout 434,50 324,00 110,50 42,00 42,00 5,00 19,50 2,00      
12 Tom Binnendijk 422,00 383,50 38,50   13,00   25,50        
13 Tineke Ramondt 411,50 331,50 80,00 8,00 32,00 18,50   21,50      
14 Henri Knip 404,00 343,00 61,00 2,00 42,00 10,00 7,00        
15 Ton Visser 402,50 237,50 165,00 42,00 42,00 17,00 32,00 32,00      
16 Koos Persoon 390,50 355,00 35,50   22,50   3,00 10,00      
17 Kees Dommershuijsen 362,50 304,00 58,50 4,50 4,00 26,00 13,00 11,00      
18 Marian Walthaus 354,50 298,00 56,50   18,50     38,00      
19 Lia de Haan 350,50 314,50 36,00 1,00 22,50     12,50      
20 Jan Broomans 344,50 344,50 0,00                
21 Henri Smit 331,50 320,00 11,50 10,00 1,50            
22 An Dijkstra 331,00 323,00 8,00     8,00          
23 Ans Visser 327,00 280,00 47,00   20,50 3,00   23,50      
24 Greetje Persoon 297,00 256,50 40,50   10,50     30,00      
25 Lies Termoshuisen 290,00 263,50 26,50       1,00 25,50      
26 Henny Kroep 279,50 266,50 13,00       5,00 8,00      
27 Annie Schep 271,50 249,00 22,50       22,50        
28 Koen de Groot 270,75 223,50 47,25   31,00 18,50 27,00 18,00 140,50 jan  
29 Anneke Beekman 263,00 168,00 95,00 20,50 38,00 7,00 4,00 25,50      
30 Marjan Legierse 258,50 230,00 28,50 3,00 7,50 6,00 12,00        
31 Bert Meijer 239,50 188,50 51,00 12,00 18,50   16,50 4,00      
32 Ria de Leeuw 232,00 197,50 34,50 6,50 3,00 11,00   14,00      
33 Carl Bodenstedt 221,00 207,50 13,50   12,00 1,50          
34 Conne Nevens 211,00 109,00 102,00 40,00 40,00   21,00 1,00      
35 Jan van de Berg 194,00 142,00 52,00   24,00 28,00          
36 Len Bijkerk 190,50 162,50 28,00   10,50 23,00 22,50   199,00 feb  
37 Leo Simonis 186,50 118,00 68,50   14,50 20,00 28,00 6,00      
38 Ria de Groot 176,25 157,50 18,75   5,50 21,00 6,00 5,00 135,00 jan  
39 Berta Robbertsen 169,00 87,50 81,50   33,50 30,00   18,00      
40 Marianne Kok 154,00 101,50 52,50   20,50 32,00          
41 Carel van Kaam 149,50 146,50 3,00         3,00      
42 Linda Engelsman 142,50 142,50 0,00                
43 Piet Scherpenisse 125,00 125,00 0,00           237,00 feb  
44 Theo Legierse 116,00 45,75 70,25 20,50 37,00 33,00 30,00 20,00 416,00 mei  
45 Elsa Hooge 115,00 74,00 41,00   9,00   16,50 15,50      
46 Margaret Gerrese 105,00 80,00 25,00 6,50 1,50 14,50   27,50 342,50 mrt  
47 Jeanne van Veen 88,00 88,00 0,00                
48 Frits Knoppert 86,25 50,00 36,25 10,00   14,50 14,00 34,00 397,50 mei  
49 Hanny van Kooy 82,50 82,50 0,00                
50 Bert Zimmerman 78,00 49,50 28,50 17,50 5,50 14,50 10,50 9,00 298,50 mrt  
51 Kees Gerrese 77,50 30,75 46,75 19,00 14,50 31,00   29,00 362,00 Aprl  
52 Nel Meijer 69,50 62,00 7,50   7,50            
53 Rob Stoutjesdijk 69,00 37,00 32,00       10,50 21,50      
54 Aad Langstraat 62,00 27,00 35,00   35,00            
55 Pieter Ploeg 59,50 59,50 0,00                
56 John van den Donck 56,75   56,75 13,00 26,50 27,00 29,00 18,00 473,00 juni  
57 Wil Zwang 49,00 49,00 0,00                
58 Ben van Lit 44,75   44,75 23,00 29,50   2,00 35,00 456,00 juni  
59 Heidi Groppe 36,00 36,00 0,00                
60 Rick Groeneweg 17,00 17,00 0,00                
61 Ria Ploeg 16,50 16,50 0,00           371,00 Aprl  
62 Ton Zuidervliet 3,00 3,00 0,00                
    15227,75 12485,00 2742,75 400,00 946,00 561,00 497,00 741,00      

 

Jeu de Boules LADDER dinsdag, juli 28, 2015    
nr. Spelers totaal   p.mnd 7-7 14-7 21-7 28-7 0   kado  
SUB 2015 28 29 30 31 0 mnd 2015  
1 Jaap Kroep 568,50 477,00 91,50 23,00   32,50 36,00   juli 568,50  
2 Piet Scherpenisse 563,50 470,00 93,50 12,00 34,50 26,00 21,00   juli 563,50  
3 Kees Gerrese 547,50 425,00 122,50 33,50 13,00 37,00 39,00        
4 Corrie Beuckens 531,00 415,00 116,00 35,00 24,50 32,50 24,00        
5 John van den Donck 529,00 424,50 104,50 38,00 15,50 23,00 28,00        
6 Joke Klapwijk 520,50 432,00 88,50 37,00 19,50 19,00 13,00        
7 Tiny van Bregt 471,00 450,50 20,50     12,50 8,00        
8 Emmy Pijnaker 459,00 403,50 55,50 3,00 38,00 3,00 11,50        
9 Ria de Groot 448,00 374,00 74,00 14,00 22,50 36,00 1,50        
10 Jan Beerewout 447,50 396,50 51,00 15,00 10,50 19,00 6,50        
11 Tom Binnendijk 445,00 372,00 73,00 23,00   26,00 24,00        
12 John Sikkel 442,00 385,00 57,00 13,00 2,50 12,50 29,00        
13 Rick Groeneweg 436,50 384,00 52,50 16,50 8,50 23,00 4,50        
14 Koos Persoon 436,00 335,00 101,00 28,50 24,50 45,00 3,00        
15 Nies Beerewout 430,00 382,00 48,00 1,00 18,00 19,00 10,00        
16 Ans Visser 426,50 321,00 105,50 23,00 40,00 8,50 34,00        
17 Ton Visser 416,00 315,00 101,00 33,50 15,50 43,00 9,00        
18 Pieter Ploeg 415,50 415,50 0,00                
19 Ben Schneiderberg 413,50 373,00 40,50   5,50 35,00          
20 Bert Meijer 411,50 348,00 63,50 32,00 1,00 19,00 11,50        
21 Kees Dommershuijsen 401,50 344,50 57,00 6,00 19,50 5,50 26,00        
22 Len Bijkerk 400,50 291,00 109,50 16,50 33,00 23,00 37,00        
23 Theo van Bregt 392,00 359,50 32,50     8,50 24,00        
24 Hans Slottje 385,50 286,50 99,00 36,00   30,50 32,50        
25 Lia de Haan 376,00 334,50 41,50 4,50 4,00 19,00 14,00        
26 Jacques Meerveld 373,00 373,00