Giga Kangoeroemiddag woensdag 22 mei 2019

Na het succes van voorgaande jaren organiseert KCC/SO natural op woensdag 22 mei a.s. een Giga Kangoeroemiddag voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 1 en 2 uit Capelle aan den IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom en kunnen zich individueel opgeven.

KangoeroeKlup groepDoel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast allerlei balspelletjes worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Voor iets te eten en drinken wordt uiteraard gezorgd. Na afloop is er voor alle deelnemertjes iets lekkers en een leuke verrassing.

Om deze middag goed te laten verlopen, zal er vanuit KCC/SO natural begeleiding zijn voor alle kinderen. Uiteraard bent ook u als ouder/verzorger van harte welkom op ons zonnige terras.

U kunt uw kind individueel aanmelden voor de Giga Kangoeroemiddag via onderstaand online formulier. Meerdere kinderen opgeven? Dan graag meerdere keren het formulier invullen. Het is dus niet noodzakelijk om een schoolteam te formeren. Uiteraard houden we bij de indeling zo veel mogelijk rekening met vriendjes en vriendinnetjes.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jopie Schippers, tel. 06-29227590 of via het mailadres korfbalkids@kcconline.nl. We zien u graag op woensdag 22 mei!

Datum: woensdag 22 mei 2019

Tijd: 14:00 tot 16:30 uur

Plaats: KCC/SO natural, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle aan den IJssel

Aanmeldingsformulier Giga Kangoeroemiddag 22 mei 2019

Teambegeleiding
De vrijwilligers van KCC/SO natural nemen de begeleiding van alle kinderen voor hun rekening. Opgeven als teambegeleider is dus zeker niet verplicht, maar u bent uiteraard van harte welkom.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 1 februari 2020 tegen TOP (A) 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties